DASH MOHSEN 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ مهندسي صنايع.....:ws11: هر كي هر جي از اين دو كلمه مي دووونه بگه!!! 14 لینک به دیدگاه
DASH MOHSEN 97 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ اينو فقط بچه هاي صنايع بخوونند.فقط صنايعاااااااااااااااااااااااا:ws13: يه بزرگه اين رشته مي گفت البته هنوزم مي گه هااااااااااااا!!!:ws2: ::::::رشته هاي تحصيلي دو دسته اند..... 1- مهندسي صنايع 2- رشته هاي بيخودي...... :ws14::ws14::ws14: 8 لینک به دیدگاه
setayesh_sokoot 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ حواست باشه چی گفتیاااااااااااااااااااااا ممکنه بعدا بر علیه ت استفاده بشهههههههه :w65: از من گفتن............. 5 لینک به دیدگاه
DASH MOHSEN 97 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۸ حواست باشه چی گفتیاااااااااااااااااااااا ممکنه بعدا بر علیه ت استفاده بشهههههههه :w65: از من گفتن............. مهم اينه كه مهندس صنايع باشي!!!!! 4 لینک به دیدگاه
setayesh_sokoot 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۸ مهم اينه كه مهندس صنايع باشي!!!!! تو که هستی بسه دیگههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۸ اقای مهندس بابا برقی مهندسی صنایع کلی کلاس داره از این حرفا نفرمایید:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
pejman.pna 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ اينو فقط بچه هاي صنايع بخوونند.فقط صنايعاااااااااااااااااااااااا:ws13:يه بزرگه اين رشته مي گفت البته هنوزم مي گه هااااااااااااا!!!:ws2: ::::::رشته هاي تحصيلي دو دسته اند..... 1- مهندسي صنايع 2- رشته هاي بيخودي...... :ws14::ws14::ws14: شما احیانا با مهندس فر آشنایی نداری؟ 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۸ مهندسي صنايع.....:ws11:هر كي هر جي از اين دو كلمه مي دووونه بگه!!! وقتی یک رشته ای باشه که تلفیقی از همه رشته ها باشه دیگه معلوم میشه یعنی چی دیگه!! مهندسی صنایع یعنی همه زندگی من که واقعا لذت میبرم و در ضمن هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!!! 5 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ از اين پس در اينجاجمع مي شيم و به اسپم مي پردازيم دوستان گلم چون ديدم بقيه ي مهندسي ها يه پاتوق واسه خودشون دارن گفتم چرا ما نداشته باشيم؟:4chsmu1: ازتون خواستم نظر بدين اما هيچ كدومتون نظري ندادين كه اسم اينجا رو چي بزاريم واسه همين خودم تصميم گرفتم كه اسم اينجا رو بزارم پاتوق از اين به بعد برا هر شيطوني و اسپم بازي اينجا دور هم جمع مي شيم:w42: اگر هم خواستيم غيبت بقيه ي رشته ها هم مي كنيم:167: تازه اگه هم خواستيم قليون هم مي كشيم:Ghelyon: در مورد مسائل روز حرف مي زنيم جشن هم مي گيريم:w70: در آخر مي ريم مي خوابيم:bigbed::girl_yes2: 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ خوب بذار اول من بیام اینجا رو آباد کنم :4chsmu1: اومدم که حواستون باشه پشت سر هر رشته ای غیبت میکنید پشت سر شهرسازی نمیتونید. ما همه جا هستیم :scared9: 4 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۸ خوب بذار اول من بیام اینجا رو آباد کنم :4chsmu1:اومدم که حواستون باشه پشت سر هر رشته ای غیبت میکنید پشت سر شهرسازی نمیتونید. ما همه جا هستیم :scared9: هه هه هه مهندس عذر مي خواماااااااااااااااااااااااااااااااااا اول از همين شهر سازي شروع ميكنيييييييييييييييم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
pejman.pna 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ از اين پس در اينجاجمع مي شيم و به اسپم مي پردازيمدوستان گلم چون ديدم بقيه ي مهندسي ها يه پاتوق واسه خودشون دارن گفتم چرا ما نداشته باشيم؟:4chsmu1: ازتون خواستم نظر بدين اما هيچ كدومتون نظري ندادين كه اسم اينجا رو چي بزاريم واسه همين خودم تصميم گرفتم كه اسم اينجا رو بزارم پاتوق از اين به بعد برا هر شيطوني و اسپم بازي اينجا دور هم جمع مي شيم:w42: اگر هم خواستيم غيبت بقيه ي رشته ها هم مي كنيم:167: تازه اگه هم خواستيم قليون هم مي كشيم:Ghelyon: در مورد مسائل روز حرف مي زنيم جشن هم مي گيريم:w70: در آخر مي ريم مي خوابيم:bigbed::girl_yes2: می گم اینجا چیز هم داریم ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pejman.pna 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ هه هه هه مهندس عذر مي خواماااااااااااااااااااااااااااااااااا اول از همين شهر سازي شروع ميكنيييييييييييييييم:ws28: شهر سازی چی هست حالا؟ باهاش نون میدن بهمون؟؟ به درد می خوره اصلا؟؟ (سوت) 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ اگر خواستید پنبه گروه مواد :icon_pf (95): رو بزنید، لطفا از واژه صحیح متالورژی استفاده کنید. "ر" فراموش نشه، لطفا ! 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ هاهاهاهاها ببخشيد از چي چي بايد استفاده كنيم؟:banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ آرره پژمان جون همه چي هست نگفتم گفتم بد آموزي داره:tael_156: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ نمي دونم والا مي دوني بچه هاي شهر سازي طفلكيا مي رن شهر مي سازن با اون اسباب بازيا بود كه باهاشون خونه مي ساختيم فكر كنم از هموناست:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ هاهاهاهاها ببخشيد از چي چي بايد استفاده كنيم؟:banel_smiley_90: منظورم این بود که اگه خواستید غیبت کنید، جملات تون مشکل گرامری نداشته باشه !! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ آهان پس مي تونيم غيبت كنيم هان؟:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ آهان حالا اون « ر» رو خودتون بهش اضافه كردين؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده