bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ عکس نمایشگاه رو 4*3 کنم بدم بهت اون که از اینم دورتره بزا یه عکس دیگه بگردم پیدا کنم ! فقط دیگه اواتار نمیذارم همینجا میذارم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ داووود سلام تو اینجایی سلام پـــــــــــ نه پـــــــ اونجام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آره تو که خیلی خوشگلی اصلا نمی دونستم این شکلی باشی این عکسم به قول بچه ها بی حجابیه خوب تو تو جهنم محض هستی دیگه فرقی نداره برات حجاب و بی حجاب 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اون که از اینم دورتره بزا یه عکس دیگه بگردم پیدا کنم ! فقط دیگه اواتار نمیذارم همینجا میذارم باشه بزار هر جا دوست داری بزار 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آره تو که خیلی خوشگلی اصلا نمی دونستم این شکلی باشی این عکسم به قول بچه ها بی حجابیه بدنه اسلام لرزید با این عکس تو :vahidrk: الان دیگه خونت حلاله پاشو بیا نمایشگاه کارت دارم من همیشه غیرمنتظرم 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ واکینگ چرا انقدر گردن تو کجه چرا همش یه وره وایستادی یه دونه بده بفهمیم راست هم میتونی وایستی بابا جووون من همه عکسام با لپ تاپه واسه همین کج و معوجم چه گیری میدی روحی جوون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از وقتی چنین تیپی زده بودیم آرام و قرار نداشتیم در جامعه. یادش به خیر جوونی،چه قدر مو داشتیم. 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بدنه اسلام لرزید با این عکس تو :vahidrk: الان دیگه خونت حلاله پاشو بیا نمایشگاه کارت دارم من همیشه غیرمنتظرم ..از اوون عکس کچلات بزار لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از وقتی چنین تیپی زده بودیم آرام و قرار نداشتیم در جامعه. یادش به خیر جوونی،چه قدر مو داشتیم. یا اسی الان که در سر کلاس های درس شما حاظر میشیم موهاتون کمی ریخته و قطر شکمتان انقدر بزرگ شده که دیش داشته میپوشید فکر کنم از اثرات درس و شیخ بودنه جوانی چه خوش تیپ بودید 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ..از اوون عکس کچلات بزار تو هم یه عکس خوشمل بزار 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ باشه بزار هر جا دوست داری بزار خوب بید ؟ اینم مال 3 سال پیشه اگه رضایت نمیدی که بازم برم بگردم ای که چه حالی میده کیفیت عکس نیاری پایین 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خوب بید ؟ اینم مال 3 سال پیشه اگه رضایت نمیدی که بازم برم بگردم ای که چه حالی میده کیفیت عکس نیاری پایین با محمود فامیلی تو هم که هاله نور داری دور سرت 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یه دونه جدید تر بزار بابا تولید 3 سال پیش حداقل دو میلیون افت قیمت داره یه دونه تولید 90 بزار 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ..از اوون عکس کچلات بزار نخیر عکس جدید ندارم :vahidrk: خودت عکس کچلی بذار . این الان بعد کچلیه نسبیته ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یا اسی الان که در سر کلاس های درس شما حاظر میشیم قطر شکمتان انقدر بزرگ شده که دیش داشته میپوشید فکر کنم از اثرات درس و شیخ بودنه سنگینی ما را قشنگ حس میکنید ای طلبه جوان درسته؟ دیگه جوون بودیم باید سبک بودیم که راحت در نزد اساتیدمان بودیم. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خوب بید ؟ اینم مال 3 سال پیشه اگه رضایت نمیدی که بازم برم بگردم ای که چه حالی میده کیفیت عکس نیاری پایین بابا دکوراسیون 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ Viking bme.masood+ danielo Essi NEGARi اون دوتا قرمزا چرا نمی زارن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یه دونه جدید تر بزار بابا تولید 3 سال پیش حداقل دو میلیون افت قیمت داره یه دونه تولید 90 بزار نه محمود با من فامیله اخه عکاسش حرفه ای بوده تولید ن.د ندارم خب الان یدونه تولید 69 میذارم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سنگینی ما را قشنگ حس میکنید ای طلبه جوان درسته؟ دیگه جوون بودیم باید سبک بودیم که راحت در نزد اساتیدمان بودیم. :icon_pf (34): بله یا شیخ سنگینی شما از ان جایی معلوم میشود که به خاطر قطر بدنتان از در وارد نمیشوید و شاگردان وقتی بین چهارچوب گیر کردید هی شما رو هل میدهند تا وارد کلاس بشید 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بابا دکوراسیون دیگه خجالت نده داوود جون ریا میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده