مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه مدیران عزیز من یه انتقاد کنم اکثر تاپیک ها مذاکره ایه یه تاپیک آموزشی بذارید بچه ها بیایند هم مطلب بذارند البته تو قسمت های مربوط هم رفتم ولی اکثر تاپیک ها خوابیده من این تاپیک p6 برام عقده شد درست نوشتم ؟ سیلاام حمید http://www.noandishaan.com/forums/thread65164.html این تاپیک برا کمک به همین مسئله درست شده اونجا اگر پیشنهادی داره بهمون ارایه بده یه نوبتم یکی از دوستان اموزش نرم فزار msp رو گذاشت هر کسیم علاقه منده اونجا میتونه اعلام کنه و شروع کنه به اموزش اینم تاپیک دوستمون http://www.noandishaan.com/forums/thread71173.html 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همگی من آموزش پریمآورا می خوام اگر کسی بخواد منم آموزشی دارم ولی پریمآورا میخوام طوری که راه بیفتم این جزوه ها را خوندم خیلی به درد نمی خوره باید کار عملی باشه و مرحله به مرحله پیش بریم و سوالات را بپرسیم منظورم عیوبمون میشه اگر کسی تاپیکش را بذاره منم پا می ذارم جلو چیزهایی که از پریمآورا یاد گرفتم به اشتراک میذارم به شرطی که تاپیک خوابش نبره آموزش ونسیم راهم اگر کسی نیاز داشته باشه حرفی ندارم آموزش بدم ولی خیلی به درد نمی خوره به دلیلی که در پست قبلی گذاشتم 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همگی من آموزش پریمآورا می خوام اگر کسی بخواد منم آموزشی دارم ولی پریمآورا میخوام طوری که راه بیفتم این جزوه ها را خوندم خیلی به درد نمی خوره باید کار عملی باشه و مرحله به مرحله پیش بریم و سوالات را بپرسیم منظورم عیوبمون میشهاگر کسی تاپیکش را بذاره منم پا می ذارم جلو چیزهایی که از پریمآورا یاد گرفتم به اشتراک میذارم به شرطی که تاپیک خوابش نبره آموزش ونسیم راهم اگر کسی نیاز داشته باشه حرفی ندارم آموزش بدم ولی خیلی به درد نمی خوره به دلیلی که در پست قبلی گذاشتم ببخشید مهرآذین عزیز اما این اصلاً جالب نیست که یه حسی مثل این که اگه کسی اینکارو کنه منم این کارو انجام میدم! وجود داشته باشه. اینجا یکی مثل مهرداد خیلی تاپیک زده بدون هیچ انتظاری... من خودم اومدم پریماورا رو از روی جزوه ای که خودم توش رتبه دارم و دورش روبا هزینه 300تومن دیدم به دوستان یاد بدم بدون هیچ انتظاری اما متاسفانه نرم افزارش نصب نشد. شما هم که میگی خوندی خوب میتونی تاپیکش رو بزنی بچه ها کمکت کنن یا اینکه اگر خیلی نیاز داری یه دوره برو که خوب یاد بگیری. ممکن هست اینجا بچه ها تخصصی این نرم افزار رو دنبال نکنن و خوب نتونن پاسخگوی مشکلات شما باشن. 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ببخشید مهرآذین عزیز اما این اصلاً جالب نیست که یه حسی مثل این که اگه کسی اینکارو کنه منم این کارو انجام میدم! وجود داشته باشه. اینجا یکی مثل مهرداد خیلی تاپیک زده بدون هیچ انتظاری... من خودم اومدم پریماورا رو از روی جزوه ای که خودم توش رتبه دارم و دورش روبا هزینه 300تومن دیدم به دوستان یاد بدم بدون هیچ انتظاری اما متاسفانه نرم افزارش نصب نشد. شما هم که میگی خوندی خوب میتونی تاپیکش رو بزنی بچه ها کمکت کنن یا اینکه اگر خیلی نیاز داری یه دوره برو که خوب یاد بگیری. ممکن هست اینجا بچه ها تخصصی این نرم افزار رو دنبال نکنن و خوب نتونن پاسخگوی مشکلات شما باشن. سلام خانم مدیر اتفاقا خیلی خوب شد که شما وارد بحث شدید من از تاپیک زدن نمی ترسم و ممکن هم هست که بتونم تاپیک اداره کنم و آموزش بذارم ولی یه عیب بزرگ داره کارم من اینترنتم دیال آپه و دلم می خواد آموزش تصویری باشه ولی نمیتونم آپلود کنم من با کمال میل علاقه دارم آموزش یه مفهوم یا حتی نرم افزار بذارم ولی الآن فعلا امکانش نیست من حتی نرم افزارش راهم دارم کتابش راهم خریدم و کمی کارهم باهاش کردم ولی کتابش یه کم به نظرم تو بعضی مفاهیم مبهمه و حاضر بودم عیوبم را برطرف کنم و هرچی یاد گرفتم بذارم منم از کسی انتظار هیچ کاری ندارم حرفتون کاملا صحیحه منم همچین حسی ندارم تو هیچ موقع از دوره زندگیم میتونم کلاسش را برم ولی برای بعدش یادم میره چون فعلا که کارجایی نیست ولی اگر تو تالار باشه میتونم تصویری همه جلسات را داشته باشم ضمن اینکه اگر عیبی داشته باشم از بچه های تالار بپرسم اگر منظورتون آموزش ونسیمه این نرم افزار خیلی ساده است و باکمی کار کردن میتونید توش استاد بشید حالا اگر نیازه من هم آموزشش را میذارم هم خود نرم افزار را ممنون که این بحث را وسط کشیدید چون خیلی از حرفها زده شد امیدوارم ناراحت نشده باشیداینو یادم رفت بگم در تلاشم اینترنت پر سرعت بذارم ولی یه قطعه برای سیستمم نیازه که هنوز نخریدم تا آخر هفته می خرم انشالله اونوقت اگر دستم بامهارت تالار راه افتاد میذارم تاپیکش را که ثابت کنم که کمم نمیاد یا انتظار از کسی ندارم 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خانم مدیر اتفاقا خیلی خوب شد که شما وارد بحث شدید من از تاپیک زدن نمی ترسم و ممکن هم هست که بتونم تاپیک اداره کنم و آموزش بذارم ولی یه عیب بزرگ داره کارم من اینترنتم دیال آپه و دلم می خواد آموزش تصویری باشه ولی نمیتونم آپلود کنم من با کمال میل علاقه دارم آموزش یه مفهوم یا حتی نرم افزار بذارم ولی الآن فعلا امکانش نیست من حتی نرم افزارش راهم دارم کتابش راهم خریدم و کمی کارهم باهاش کردم ولی کتابش یه کم به نظرم تو بعضی مفاهیم مبهمه و حاضر بودم عیوبم را برطرف کنم و هرچی یاد گرفتم بذارم منم از کسی انتظار هیچ کاری ندارم حرفتون کاملا صحیحه منم همچین حسی ندارم تو هیچ موقع از دوره زندگیم میتونم کلاسش را برم ولی برای بعدش یادم میره چون فعلا که کارجایی نیست ولی اگر تو تالار باشه میتونم تصویری همه جلسات را داشته باشم ضمن اینکه اگر عیبی داشته باشم از بچه های تالار بپرسم اگر منظورتون آموزش ونسیمه این نرم افزار خیلی ساده است و باکمی کار کردن میتونید توش استاد بشید حالا اگر نیازه من هم آموزشش را میذارم هم خود نرم افزار را ممنون که این بحث را وسط کشیدید چون خیلی از حرفها زده شد امیدوارم ناراحت نشده باشیداینو یادم رفت بگم در تلاشم اینترنت پر سرعت بذارم ولی یه قطعه برای سیستمم نیازه که هنوز نخریدم تا آخر هفته می خرم انشالله اونوقت اگر دستم بامهارت تالار راه افتاد میذارم تاپیکش را که ثابت کنم که کمم نمیاد یا انتظار از کسی ندارم ما هم خوشحال میشیم تاپیکای آموزشی داشته باشیم... حالا فرقی نداره هرقدرم ساده. منم وقتی دانشجو بودم ونسیم بلد بودم اما به مرور زمان یادم رفت. ولی به هر حال دوستانی که دانشجو هستن حتماً طالب همچین تاپیکی هستن امیدوارم مشکل نتت هم برطرف شه 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نازنین جان من نرم افزار رو نصب کردم شاید بتونم کمکت کنم..اول بایدMICROSOFT SQLهربرنامه ای که با این نام هست رو از کنترل پنل غیر فعال کنی ...بعد نرم افزار رو نصب کنی ..موقع نصب ممکنه چند بار مجبور بشی پشت سر هم یه مرحله رو تکرار کنی ..اما بعد از چند بار بالاخره نصب میشه. راستی ویندوز منم 7 هست. 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نازنین جان من نرم افزار رو نصب کردم شاید بتونم کمکت کنم..اول بایدMICROSOFT SQLهربرنامه ای که با این نام هست رو از کنترل پنل غیر فعال کنی ...بعد نرم افزار رو نصب کنی ..موقع نصب ممکنه چند بار مجبور بشی پشت سر هم یه مرحله رو تکرار کنی ..اما بعد از چند بار بالاخره نصب میشه.راستی ویندوز منم 7 هست. مرسی مهربون راستش من یه فایل راهنما گیر آوردم با استفاده از اون نوشته بود اول همه sql هارو پاک کن و بعد دوباره دان کن، انجام دادم اما نشد شکم رفته به خود نرم افزارم حالا میرم یه جدید میخرم ببینم چی میشه... این کاریم که شما گفتی حتماً انجام میدم بازم مرسی 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان من به قولم عمل کردم اینترنتم درست نشده من آموزش ونسیم را گذاشتم http://www.noandishaan.com/forums/thread80060.html#post868090 دوست داشتید استفاده کنید راستی می خواستم بگم تاپیک آموزش پریمآورا را حرف ندارم بذارم ولی بعضی جاهاش چون خودم هم خوب بلد نیستم ممکنه نتونم اگر خانم مدیر شما کمک می کنید من اگر شد حتما شروع می کنم ممنون 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان مدیر لطفاً جزییات جلسه اعلام شده در بخش مدیرا رو ببینید. میسی 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ سیلااااااااام دوستان عزیزم شرمنده من این روزا اصلا متوجه نمیشم شبم چه جور صبح میشه و فرصتم بسیار محدوده برا اومدن سایت اگر نمیام یا نمیرسم پیگیر پیغاما و تاپیکاتون باشم به همین دلیله یکی از دغدغه هامم مربوط به تالار هست انشالله وقتی به ثمر رسید نتیجش رو اینجا اعلام میکنم . خیلی ممنونم بخاطر تحملتون اگر کار مشکل یا حرفی داشتید حتما باهام مطرح کنید در حد توان در خدمتم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی مهربونراستش من یه فایل راهنما گیر آوردم با استفاده از اون نوشته بود اول همه sql هارو پاک کن و بعد دوباره دان کن، انجام دادم اما نشد شکم رفته به خود نرم افزارم حالا میرم یه جدید میخرم ببینم چی میشه... این کاریم که شما گفتی حتماً انجام میدم بازم مرسی سلام نمیدونم این مشکل حل شده یانه اولا برای نصب primavera بهتره از ورژن sql5 استفاده بشه ثانیا ابتدا باید sql اگه دارید پاکش کنید نه به صورت معمولی بلکه با نرم افزار هایی که رجیستری رو هم پاک میکنن سپس اقدام به نصبش بکنید البته یه نکته ای هم داشت که الان به ذهنم نمیرسه باید یک بار مجدد خودم نصب کنم تا مراحل کار رو بتونم شرح بدم 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ سیلاااااام دوستان گلم ممنون میشم ایده هاتون رو در این تاپیک بیان کنید هر چی که باشه مهم نیست باعث خوشحالیه منه که از نظرات شما استفاده کنم به نظرتون الان نقاط قوت و ضعف تالار صنایع در کدوم بخش هاست؟ 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سیلاام دوستان گلم من از این به بعد هر روز از ساعت 10:30 شب تا 1 بامداد در سایت حضور دارم در صورتی که نبودم شما میتونید از طریق پیغام خصوصی یا ایمیل شخصی بنده با من در ارتباط باشید حتما هر مشکلی سوالی یا درخواستی داشتید مطرح کنید من در خدمتم milad_zp@yahoo.com 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوستان این دو سه روز سایت برای من باز نمی شد به همین دلیل نتونستم حضور داشته باشم ببینم مشکل از کجاست که حلش کنم الانم کافی نتم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ درود....بخش ارائه محصولات و خدمات اصلا چرا هست؟ به نظرم با فرمت فعلی هیچ کارایی نداره که واقعا هم نداره.... 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ درود....بخش ارائه محصولات و خدمات اصلا چرا هست؟ به نظرم با فرمت فعلی هیچ کارایی نداره که واقعا هم نداره.... درودبرشما فکر میکنم این بخش بیشتر برای ارائه نرم افزارهاو پایان نامه ها و کلیه مطالب مربوط به رشته مون مناسب باشه ولی خب الآن که کاملا خوابیده ولی اگر مثلا نرم افزارهاو کتتبای آموزشی رابا تخفیف و قیمت مناسب توش گذاشته بشه به نظرم بدنباشه البته باز تصمیم با میلاده 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به بچه های گل... این قسمت رو من بخاطر این گذاشتم که میخواستیم اون زمان یه سری پروژه بذاریم اما خوب نشد... حالا میتونه میلی حذفش کنه...با بذارش. 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ منم فکر میکنم بودنش فعلا صحیح نیست دیگه نازنین خانوم گفت حذفش کنین ما اطاعت میکنیم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ درود ... مهندس خوشفکر برای مدتی نمیتونن بیان انجمن ...برای همین گفتن که من به دوستان اطلاع بدم ....(سنگر رو حفظ میکنیم تا برگردن) با تشکر.... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ درود ...مهندس خوشفکر برای مدتی نمیتونن بیان انجمن ...برای همین گفتن که من به دوستان اطلاع بدم ....(سنگر رو حفظ میکنیم تا برگردن) با تشکر.... لامصب جبهه ما گرچه تعدادش کمه ولی کلا قدریم کسی نمیتونه سنگر مارو فتح کنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده