Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به بهمبالکا باشههههههه حالا 0 هاتو کی میدن؟ :4chsmu1: لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ آره؟خیال کردیییی باید کارنامتو اسکن کنی بذاری اینجا :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ آره؟خیال کردییییباید کارنامتو اسکن کنی بذاری اینجا :persiana__hahaha: کارنامههههههههههههههههه؟؟! کوتاه بیا میخوای آبلوم بله؟! 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ کارنامههههههههههههههههه؟؟!کوتاه بیا میخوای آبلوم بله؟! لای لای لای میگما یوحییی به نظرت بچه ها الان توی چه حوزه ای نیاز به مطلب دارن بگردم؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ لای لای لای میگما یوحییی به نظرت بچه ها الان توی چه حوزه ای نیاز به مطلب دارن بگردم؟ نمدونم والا ولی من خودم که بیشتر دنبال کنترل کیفیت و مباحث مربوط به نرم افزاراش و کجاها کارایی دارن و ایناست + طرح ریزی واحد صنعتی که دیوونش شدم این ترم ولی خو بسختی پاسش کردم 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نمدونم والا ولی من خودم که بیشتر دنبال کنترل کیفیت و مباحث مربوط به نرم افزاراش و کجاها کارایی دارن و ایناست + طرح ریزی واحد صنعتی که دیوونش شدم این ترم ولی خو بسختی پاسش کردم اکی سعی میکنم توی این حوزه مطلب بذارم ببین اون مدل های مرجع فرآیندی عالیه هااا حتما برای خودت بخونش به دردت میخوره البته اگر خواستی توی حوزه مهندسی مجدد فرآیندها کار کنی بجز اونم نگاه تحلیلیت رو بالا میبره 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان صنایعی عزیز نازی عزیزم شما یه پیام گذاشته بودی که من متاسفانه در مرخصی بودم:girl_blush2: من آشنایی زیادی با رشته صنایع ندارم مباحث مشترک مواد و صنایع رو میگین که من واستون جدا کنم و قرار بدم؟:rose: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اکی سعی میکنم توی این حوزه مطلب بذارمببین اون مدل های مرجع فرآیندی عالیه هااا حتما برای خودت بخونش به دردت میخوره البته اگر خواستی توی حوزه مهندسی مجدد فرآیندها کار کنی بجز اونم نگاه تحلیلیت رو بالا میبره حتما در اسرع وقت لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان صنایعی عزیز نازی عزیزم شما یه پیام گذاشته بودی که من متاسفانه در مرخصی بودم:girl_blush2: من آشنایی زیادی با رشته صنایع ندارم مباحث مشترک مواد و صنایع رو میگین که من واستون جدا کنم و قرار بدم؟:rose: چشم عزیز دلم مرسی از لطفت که اومدی ببین فعلاً یه درسی مثل علم مواد، ریخته گری، روش های تولید هستن. ممنون که پیگیری:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v راستی یوحی اینم میخواستم ازت بخوام لطف کنی بدی اگر میشه از چارتتون برام اسکن میگیری؟ من نبودی برای مدیران تالاری مختلف دروس مطترک رو فرستادم که اگر تاپیک مرتبطی توی تالاروشن دارن به ما بگن. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ اگر میشه از چارتتون برام اسکن میگیری؟ چارت چی؟؟؟ من نبودی برای مدیران تالاری مختلف دروس مطترک رو فرستادم که اگر تاپیک مرتبطی توی تالاروشن دارن به ما بگن. این جمله رو هم کلا نفهمیدم بلو فیلمتو ببین اینطولی کلی غلط غلوط میتایپی لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چشم عزیز دلممرسی از لطفت که اومدی ببین فعلاً یه درسی مثل علم مواد، ریخته گری، روش های تولید هستن. ممنون که پیگیری:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v راستی یوحی اینم میخواستم ازت بخوام لطف کنی بدی اگر میشه از چارتتون برام اسکن میگیری؟ من نبودی برای مدیران تالاری مختلف دروس مطترک رو فرستادم که اگر تاپیک مرتبطی توی تالاروشن دارن به ما بگن. باشه عسیسم :aghosh: موفق باشی عزیزم:rose: 1 لینک به دیدگاه
alef 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ میشه لطف کنید امتحانات فراگیر پیام نور مهندسی صنایع رو قرار بدین... جاش تو سایتتون خالیه... 1 لینک به دیدگاه
minamir 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه عزیزان ببخشید که شاید سوالم اصلا ربطی به این بخش نداره،من باید در باره : ديدگاه ها و روشهاي مورد استفاده در برنامه ريزي و مديريت استراتژيك تحقیقی انجام بدم،آیا این سوال مربوط به این بخش از انجمن می شه یا مربوط به مدیریت؟ این رو پرسیدم چون تو چندتا از انجمن های دیگه این سوال رو باید تو بخش صنایع می پرسیدم. ممنون از لطف و همکاری شما عزیزان 1 لینک به دیدگاه
minamir 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ حال می کنم همچین فعالین که سال به سال پست نمی دین. مدیر انجمنم اگر جنبشو داره و انتقاد پذیره، این پست رو حذف نکنه اگه نه که ازش تقاضا می کنم نام کاربری من رو حذف بکنه. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه عزیزانببخشید که شاید سوالم اصلا ربطی به این بخش نداره،من باید در باره : ديدگاه ها و روشهاي مورد استفاده در برنامه ريزي و مديريت استراتژيك تحقیقی انجام بدم،آیا این سوال مربوط به این بخش از انجمن می شه یا مربوط به مدیریت؟ این رو پرسیدم چون تو چندتا از انجمن های دیگه این سوال رو باید تو بخش صنایع می پرسیدم. ممنون از لطف و همکاری شما عزیزان حال می کنم همچین فعالین که سال به سال پست نمی دین. مدیر انجمنم اگر جنبشو داره و انتقاد پذیره، این پست رو حذف نکنه اگه نه که ازش تقاضا می کنم نام کاربری من رو حذف بکنه. سلام ببخشید ندیده بودم کوتاهی از منه دلیل هم نداره انتقادی که وارده حذف بشه حرفت درست بود در بارهی وسوالت : فکر نمیکنی خیلی کلی گفتی؟ اگه همین که گفتی و سرچ کنی کلی مقاله هست و کلی چیز مثلا اینو ببین:http://modiriatamozeshi.blogfa.com/post-1.aspx اگه کلی میخوای این هست اما اگه میتونی سوالتو ریزتر بپرس همین یه خط سوالات میشه کل صنایع اخه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام ببخشید ندیده بودم کوتاهی از منه دلیل هم نداره انتقادی که وارده حذف بشه حرفت درست بود در بارهی وسوالت : فکر نمیکنی خیلی کلی گفتی؟ اگه همین که گفتی و سرچ کنی کلی مقاله هست و کلی چیز مثلا اینو ببین:http://modiriatamozeshi.blogfa.com/post-1.aspx اگه کلی میخوای این هست اما اگه میتونی سوالتو ریزتر بپرس همین یه خط سوالات میشه کل صنایع اخه مرسی مینا جان. حقیقتاً من سوال شمارو دیدم اما به این دلیل که قوانین تالار رو ندیده گرفتین پاسخی ندادم. راجع به مدیریت استراتژیک باید بگم که هم در رشته صنایع مورد استفاده هست و هم مدیریت. و همین طور که مینا جان هم گفتن، سوالتون اگر دقیقتر باشه قابل پاسخگویی بهتری خواهد بود. ممنون میشم بدون تیکه انداختن اینجا فعالیت کنید. 2 لینک به دیدگاه
engineer lotfi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام،خوشحالم از اینکه درجمع شما هستم.. دوستان عزیز می خواستم بدونم کسی هست که با نرم افزار risk4.5@ آشنایی داشته باشه یا بتونم ازش این نرم افزار رو دریافت کنم یا مقاله ای که از این نرم افزاراستفاده کرده باشه؟ برای پایان نام ام به شدت لازم دارم که یادش بگیرم. ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ سلام،خوشحالم از اینکه درجمع شما هستم..دوستان عزیز می خواستم بدونم کسی هست که با نرم افزار risk4.5@ آشنایی داشته باشه یا بتونم ازش این نرم افزار رو دریافت کنم یا مقاله ای که از این نرم افزاراستفاده کرده باشه؟ برای پایان نام ام به شدت لازم دارم که یادش بگیرم. ممنون میشم من آشنایی ندارم اگر فردیم بدونه حتماً پاسخگو خواهد بود لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من از فردا شب تا 2 شنبه نخواهم بود امیدوارم تعطیلات به همه خوش بگذره 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منیا موافقی یه زیر تالار بذاریم به اسم هماهنگی ها؟ توش دفتر تو و من باشه و تمامی بحث های مدیریتی در خصوص تالار؟ که بچه ها هم بتونن نظر بدن؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده