رفتن به مطلب

♣ دفتر مدیر تالار مهندسی صنایع ♣

fanous

ارسال های توصیه شده

سیلام بچه ها سور و رد کنین بیاد یه تالار جدید هم اضافه شد برا مجله :ws3:

باید این بخش و ابادش کنیم وگرنه شماره بعدی رو دیگه نمی رسیم بدیم بیرون

ممنون:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 201
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 3 ماه بعد...

درود...دوستان میشه اموزش بهینه سازی از طریق لینگو بزارید..من خیلی بهش احتیاج دارم...100 خیر در دنیا و 100 خیر در آخرت نصیبتون بشهhanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود...دوستان میشه اموزش بهینه سازی از طریق لینگو بزارید..من خیلی بهش احتیاج دارم...100 خیر در دنیا و 100 خیر در آخرت نصیبتون بشهhanghead.gif

درود ...مریم جان فایل آموزشی لینگو رو برات میگذارم که فایل خوبی هست.امیدوارم به کارت بیاد...آرشیوم رو هم میبینم چیز جدیدی پیدا کردم میگذارم....:a030:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

(پرشین گیگ نشد یه جای دیگه آپلود کردم...)

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
میلییییییییییییییی پس چرا شدی همکار؟:ws3:

هستیییییییییییی مبارکههههه:ws3:

ممنون نازنین جان ..... امیدوارم بیش از پیش بتونیم همکاری خوبی باهم داشته باشیم....:ws37::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون نازنین جان ..... امیدوارم بیش از پیش بتونیم همکاری خوبی باهم داشته باشیم....:ws37::icon_gol:

دیشبم یوحنا اومده بود این بچه های قدیمیو باید پایه کرد یه تکونی به تالار داد:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

سلام ...

دوستان عزیز اینجا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟:hanghead:

هیچکس نیست که یه کار مفید انجام بده؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

(به قول آقا مهدی ) بیاید یه تکونی به این تالار بدید.....:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام ...

دوستان عزیز اینجا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟:hanghead:

هیچکس نیست که یه کار مفید انجام بده؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

(به قول آقا مهدی ) بیاید یه تکونی به این تالار بدید.....:w000:

سلاااام....

ایشالا به زودی....:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام و درود به همه دوستان خوبم...

همونطوری که همه شما خوبان هم مطلع هستید ،مدتی هست که تالار فعالیت چندانی نداشته و از روزهای خوبش فاصله گرفته ،از اونجایی که همه ما رشته خودمون رو دوست داریم تصمیم گرفتم که از همه شما برای بازسازی دوباره تالارمون یاری بطلبم ،اینکه خب نزدیک عید هم هستیم خیلی خوبه که به نوعی خونه تکونی تالارمون محسوب میشه ...

پس اولین جلسه که با حضور و یاری تک تک شما اتاق فکر مهندسین صنایع راجع به اون صحبت و تبادل نظر خواهیم کرد ،همین موضوع هست ....:a030:

پیشاپیش از مشارکت شما متشکرم....:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام دوستان گرامی یکی از دوستام می گفت نرم افزار اکسل یکی از پایه ایی ترین نرم افزارهای رشته صنایع است و کسی که می خواهد استارت بزند برای یادگیری نرم افزارها از اکسل شروع کند و خودش هم الان داره تو شرکتها با این این نرم افزار ها کار میکنه...می خواستم بگم که شما اگه اطلاعاتی در درستی یا نادرستی این حرفهای دوستم دارین منو مطلع کنید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوستان گرامی یکی از دوستام می گفت نرم افزار اکسل یکی از پایه ایی ترین نرم افزارهای رشته صنایع است و کسی که می خواهد استارت بزند برای یادگیری نرم افزارها از اکسل شروع کند و خودش هم الان داره تو شرکتها با این این نرم افزار ها کار میکنه...می خواستم بگم که شما اگه اطلاعاتی در درستی یا نادرستی این حرفهای دوستم دارین منو مطلع کنید.

سلام برشما

دوستتون تقریبا درست گفتند نرم افزارهای اکسل و اکسس مثل سایر نرم افزارهای آفیس نرم افزارهای پایه هستند که همه باید آنها را یاد بگیرند البته راهنمایی دوستتون کمی اغراق آمیزه چون نرم افزارهایی هم هستند که یادگیری آنها ربطی به اکسل نداره مثال

ونسیم

آرنا

پریمآورا

بعضی از نرم افزارهای رشته ما به عنوان آپشن میتونند خروجی جدولهای اکسل را به عنوان ورودی درنظر بگیرند و واسه همین اگر اکسل بدانید بهتره

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

درود و سلام خدمت دوستان عزیزم....

فکری به ذهنم رسید که گفتم اون رو با شما در میان بگذارم تا به کمک و همکاری هم بتونیم این ایده رو عملی کنیم....

قطعا هر کدوم از ما کلی فایلهای مرتبط با دروس و موضوعاتی داریم که در آرشیو نگهشون داشتیم ،پیشنهادم این هست که شروع کنیم و این مطالب رو در انجمن قرار بدیم بعنوان مثال 4 روز برای قسمت کنترل کیفیت ... در این چهار روز هر کس موضوعی داشت در بخش مربوطه قرار خواهد داد،حتی میتونیم مطالب جدیدی رو از طریق سرچ در نت یا هر طریق دیگر پیدا کنیم و در اون قسمت قرار بدیم ،بعد از اینکه فایلها قرارداده شد میتونیم تاپیک ها و فایلهایی رو که کاملا در یک راستا هستن با هم ادغام کنیم ...اینطوری تالار با مطالب جدید جان دوباره خواهد گرفت ....

دوستان لطفا نظرات خودتون رو در این مورد بیان کنید ...

با سپاس...:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پیشنهاد خوبیه ولی قرار دادن هر چیزی چندان جالب به نظر نمیاد به عنوان مثال خودم آرشیو حجیمی از مطالب و مقالات در حوزه های مختلف دارم ولی قطعا گذاشتن اطلاعات قدیمی چندان نمیتونه مفید باشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
پیشنهاد خوبیه ولی قرار دادن هر چیزی چندان جالب به نظر نمیاد به عنوان مثال خودم آرشیو حجیمی از مطالب و مقالات در حوزه های مختلف دارم ولی قطعا گذاشتن اطلاعات قدیمی چندان نمیتونه مفید باشه

یه سری اطلاعات هستند که هر زمان گذاشته بشه قدیمی نمیشه مثلا بیس نت یا qc همیشه ثابته ،نمونه ش همین کتاب هایی که از چندین سال پیش منتشر شده ،تو دانشگاه ها تدریس میشه و هنوز هم به اونها استناد میکنن ...

اما درباره اینکه میتونیم مطالب جدیدی رو هم بذاریم موافقم ،پیشنهادتون برای مطالب جدید چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه سری اطلاعات هستند که هر زمان گذاشته بشه قدیمی نمیشه مثلا بیس نت یا qc همیشه ثابته ،نمونه ش همین کتاب هایی که از چندین سال پیش منتشر شده ،تو دانشگاه ها تدریس میشه و هنوز هم به اونها استناد میکنن ...

اما درباره اینکه میتونیم مطالب جدیدی رو هم بذاریم موافقم ،پیشنهادتون برای مطالب جدید چیه؟

خب پیشنهادات من ایناست

1- کیفیت گرا باشیم نه کمیت گرا

فرض کن مثلا در مورد یک موضوعی همه فایل های آرشیو رو شیر کنیم ، تعداد زیادی تایپیک ایجاد میشه یا فرضا همه در یک تایپیک و تعداد زیادی پست این مطالب چقد کیفیت دارن چقدر بازدید دارن آیا مطالبی به مراتب بهتر و با کیفیت تر تو نت وجود نداره؟ مطمئنا یک مطلب با کیفیت با بازدید بالا با موضوع ناب تر وجه مناسب تری داره نسبت به انبوهی از مطالب مختلف

2- مؤلف باشیم نه مقلد

کپی کردن مطالب موجود چه ارزشی داره ؟ ارائه یک مطلب حتی در حد یک پاراگراف که حاصل آموخته های خودمون باشه به مراتب ارزشمند تره ، لازم نیست مقاله باشه با رفرنس و تشکیلات مثلا کسی که داره تمرین تحقیق در عملیاتش رو انجام میده میتونه همین مسئله رو طرح کنه ، مدل کنه ، حل کنه و حتی کد گمزش رو هم بنویسه و ارائه بده ، چنین مطلبی علاوه بر اینکه اموخته های فرد رو عمیق تر می کنه منحصر به فرد هست و بسیار ارزشمند.

3- اگر قراره از آرشیو مطلبی بذاریم حداقل بدونیم که این مطلب مثلا در 10 تا سایت مرتبط با صنایع مطرح نشده فرضا کسی جزوه استاد خودش رو داره میدونه که تعداد محدودی این جزوه رو در اختیار دارند میتونه ارائه بده حتی به فروش بذاره و عوایدی هم داشته باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

پیشنهادم اینه موضوع خاصی را مشخص کنیم مثلا یه نرم افزار خاص. یک نفر داوطلب بشه واسه اموزش و جلسه بگذاریم . کنفرانسی تشکیل بدیم و همگی مطالبی که برای شیر کردن داریم یا سوالاتی که در ان زمینه داریم را جمع کنیم و درموردش صحبت کنیم. فکر میکنم اینطوری میتونیم هر ماه یه مبحث جدید داشته باشیم.

یه پیشنهاد دیگه هم دارم : اینکه یه گروه حل تمرین و انجام پروژه تشکیل بدیم از این طریق سفارش ها را انجام بدیم.

البته من تازه اومدم اینجا شاید همچین جمع هایی باشه و من بی خبر

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

• اضافه کردن...