.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ دوستان و کابران گرامی گروه اینترنتی نواندیشان در یاهو شروع به کار کرد... با کلیک بر روی لینک زیر و عضویت در این گروه، جدیدترین مطالب تالارهای تخصصی و عمومی را به صورت دوره ای در ایمیل خود دریافت کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تبریک میگم امیدوارم نواندیشان روز به روز موفق تر باشه :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اوووووف من بهتون و بهمون افتخار میکنم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ منم عضو شدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اووووووووووووه مفارکهههههههههههههه منم فک کنم عضو شدم ...بعد از عضویت ایمیل میاد واسمون دیگه ؟ 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اووووووووووووه مفارکهههههههههههههه منم فک کنم عضو شدم ...بعد از عضویت ایمیل میاد واسمون دیگه ؟ فعلا یکم صبر میکنیم تا اعضا بیشتر بشه بعد از اون فعالیت رو شروع میکنیم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ مشکلی تو گروه ههای یاهو داشتید واسه تنظیمات و غیره یا سوالی من در خدمتم! کار جالبیه اما به شرطی فعالیت کنید چرا تو گوگل گروپ درست نکردید؟! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فعلا یکم صبر میکنیم تا اعضا بیشتر بشه بعد از اون فعالیت رو شروع میکنیم نه منظورم این بود که عضویتمون و از طریق میل بهمون اعلام میکنه آره؟ میخواستم مطمئن شم که عضو شدم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خبرهای خوفشو بفرستید دیگه برامون دستتون مرسی:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ممنون از محمدرضای عزیز بابت راه اندازی این گروه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده