Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ سلاااااام narmin عزیز :flowerysmile: شما هم خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ man kasram .doste hamidreza. daneshjoye mekanik sayalat , khoshalam ke varede jame shoma shodam خوش اومدی آقا کسری 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ سلام.منم خوش اومدم،البته من مدتی میشه که عضو بودم،منم سال آخر کارشناسی هستم،امیدوارم مفید واقع بشم و چیزهای زیادی از اینجا یاد بگیرم.:hapydancsmil: بله که شما هم خوش اومدیییییییی:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ سلام.منم خوش اومدم،البته من مدتی میشه که عضو بودم،منم سال آخر کارشناسی هستم،امیدوارم مفید واقع بشم و چیزهای زیادی از اینجا یاد بگیرم.:hapydancsmil: ما که بخیل نیستیم شماهم خوش اومدید 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ خوش اومدید...................... ستاره خانم من خوش اومدم یاآقا یاسر؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ مهدی معماری کارشناسی سلام آقا مهدی خیلی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام.منم خوش اومدم،البته من مدتی میشه که عضو بودم،منم سال آخر کارشناسی هستم،امیدوارم مفید واقع بشم و چیزهای زیادی از اینجا یاد بگیرم.:hapydancsmil: مهدی معماری کارشناسی دوستان عزیز خوش اومدید............... ستاره خانم من خوش اومدم یاآقا یاسر؟ بلـــــــــــــه !!!!!!!!!!!!؟؟ خوب دیگه شما هم که میاین اینجا خوش امد گویی لازم دارین، چه اشکالی داره به قدیمی هام خوش امد بگیم؟؟؟(هرچند به اشتباه_جمله مربوطه پس گرفته نمیشه)............. 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ مهدی معماری کارشناسی :w63::welcome: 4 لینک به دیدگاه
mooshmooshi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ با سلام به همه شما دوستان مخصوصا محمد عزیز من بهاره هستم دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی الزهرا فعلا شاغل نیستم بیشتر برای دانلود نرم افزار و مباحث مدیریتی به شما پیوستم. :shad: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ با سلام به همه شما دوستان مخصوصا محمد عزیزمن بهاره هستم دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی الزهرا فعلا شاغل نیستم بیشتر برای دانلود نرم افزار و مباحث مدیریتی به شما پیوستم. :shad: خوش اومدی................ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام حسین یزدی هستم دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه بوعلی سینا مقطع کارشناسی ارشد سلام من همين الان عضوشدم. ترم 3 نرم افزارم. خوشحالم كه اينجا عضو شدم. سلام من امينم از تهران سلام ملیحه هستم. maliiih.رشته تحصیلیم طراحی پارچه و لباس مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد یزد. به مباحث هنری ادبی.نساجی بیشتر علاقه دارم. اگر بتونم اطلاعاتی در اختیار دوستان بذارم خوشحال میشم :yes: فعلا شغلی ندارم و درگیر پایان نامه ام هستم سلام شقایق هستم کارشناسی معماری کارشناسی ارشد شهرسازی عشقم معماریه به هر موضوع هنری علاقه مند هستم واسه تبادل اطلاعات عضو شدم با سپاس از همه سلام،من فاطمه هستم رشته مهندسی صنایع ، هدف های زیادی دارم برا آینده ام.مهمترینشون اینه که حافظ قرآن بشم و....... سارا مهندسی شهر سازی دانشکده اقبال لاهوری مشهد از تبادل اطلاعات به خصوص کتاب و مقاله خوشم میاد man kasram .doste hamidreza. daneshjoye mekanik sayalat , khoshalam ke varede jame shoma shodam اسمم یاسر .دانشجو ترم اخر ارشد جوشکاری هستم در زمینه تعمیرا ت نسوز وجوش تخصص دارم کوره های ریورب کنورتر فلاش کامل میشناسم وتعمیر کردم.ماشینهای معدنی رو کامل میشناسم سلام.منم خوش اومدم،البته من مدتی میشه که عضو بودم،منم سال آخر کارشناسی هستم،امیدوارم مفید واقع بشم و چیزهای زیادی از اینجا یاد بگیرم.:hapydancsmil: مهدی معماری کارشناسی با سلام به همه شما دوستان مخصوصا محمد عزیزمن بهاره هستم دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی الزهرا فعلا شاغل نیستم بیشتر برای دانلود نرم افزار و مباحث مدیریتی به شما پیوستم. :shad: سلام دوستای گلم، خیلی خیلی خوش اومدین رفقا :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام من امينم از تهران سلام امین جان, خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام ملیحه هستم. maliiih.رشته تحصیلیم طراحی پارچه و لباس مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد یزد. به مباحث هنری ادبی.نساجی بیشتر علاقه دارم. اگر بتونم اطلاعاتی در اختیار دوستان بذارم خوشحال میشم :yes: فعلا شغلی ندارم و درگیر پایان نامه ام هستم سلام ملیحه خانم, خوش اومدین ماهم خوشحال میشیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم. موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام شقایق هستم کارشناسی معماری کارشناسی ارشد شهرسازی عشقم معماریه به هر موضوع هنری علاقه مند هستم واسه تبادل اطلاعات عضو شدم با سپاس از همه خوش اومدین شقایق خانم, اینجا انجمن معماری و شهرسازی خیلی خوبی داره امیدوارم که بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم. موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ man kasram .doste hamidreza. daneshjoye mekanik sayalat , khoshalam ke varede jame shoma shodam خوش اومدی کسری جان ما هم خوشحالیم که شما رو در جمع خودمون داریم موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اسمم یاسر .دانشجو ترم اخر ارشد جوشکاری هستم در زمینه تعمیرا ت نسوز وجوش تخصص دارم کوره های ریورب کنورتر فلاش کامل میشناسم وتعمیر کردم.ماشینهای معدنی رو کامل میشناسم خوش اومدی مهندس, خیلی خوشحالیم که به جمع نو اندیشان پیوستی 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ با سلام به همه شما دوستان مخصوصا محمد عزیزمن بهاره هستم دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی الزهرا فعلا شاغل نیستم بیشتر برای دانلود نرم افزار و مباحث مدیریتی به شما پیوستم. :shad: سلام بهاره خانم خیلی خوش اومدید خیلی خوبه پارتی شما آقا محمده خیلی خوبه تواین تالار شما پارتی داری خداشانس بده موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دوستان عزیز خوش اومدید............... بلـــــــــــــه !!!!!!!!!!!!؟؟ خوب دیگه شما هم که میاین اینجا خوش امد گویی لازم دارین، چه اشکالی داره به قدیمی هام خوش امد بگیم؟؟؟(هرچند به اشتباه_جمله مربوطه پس گرفته نمیشه)............. برمنکرش لعنت :vahidrk: کاملا کلام شما درسته نیازی به پس گرفتن کلام نیست 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام.منم خوش اومدم،البته من مدتی میشه که عضو بودم،منم سال آخر کارشناسی هستم،امیدوارم مفید واقع بشم و چیزهای زیادی از اینجا یاد بگیرم.:hapydancsmil: به به, یه ریاضی دان خوش اومدی. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده