Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ من گلنار هستمرشته تحصیلیم مهندسی شهرسازی سلام گلنارخانم خیلی خوش اومدید موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام سلام من عطر بارون 21 ساله از همدان هستم!:mornincoffee: 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام سلاممن عطر بارون 21 ساله از همدان هستم!:mornincoffee: سلام دوستم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام سلاممن عطر بارون 21 ساله از همدان هستم!:mornincoffee: سلام به شماتازه یادت اومد اینجا خودتو معرفی نکردی خوش اومدید 3 لینک به دیدگاه
موزیک کشاورزی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه من مرتضی 20 ساله کشاورزی می خونم ( کارشناسی) گرایش اقتصاد اهنگسازی میکنم خیلی خیلی به موسیقی علاقه دارم اما از کشاورزی هم خوشم میاد خلاصه از رشتمون راضیم درخدمتیم قربونه همتون یاعلی :xbex7jmjnhtbacgrr3x :ws53: یادم رفت ترم 5 هستم سنتورم میزنم 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه من مرتضی 20 ساله کشاورزی می خونم ( کارشناسی) گرایش اقتصاد اهنگسازی میکنم خیلی خیلی به موسیقی علاقه دارم اما از کشاورزی هم خوشم میاد خلاصه از رشتمون راضیم درخدمتیم قربونه همتون یاعلی :xbex7jmjnhtbacgrr3x :ws53: یادم رفت ترم 5 هستم سنتورم میزنم اووووووووووووووووو یه مهندس نوازنده و اهل موسیقی:hapydancsmil: خوش اومدی دوست عزیز باعث افتخاره اشنایی با شما 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام به شماتازه یادت اومد اینجا خودتو معرفی نکردیخوش اومدید فک کنم یه 5 6 باری میشه که اینجا خودمُ معرفیدم!ولی خب....کار از محکم کاری عیب نمیکنه! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام سلاممن عطر بارون 21 ساله از همدان هستم!:mornincoffee: علیک علیک منم میشن هستم لطفا برو با بزرگترت بیا 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ علیک علیکمنم میشن هستم لطفا برو با بزرگترت بیا اسپم نکن 2 لینک به دیدگاه
53064 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ اول سلام به همه دومم سلام :icon_pf (34): 1_اسمم میلاد هست 2_مهندسی مکانیک جامدات 3_کارشناسی 4_دانشگا ازاد مشهد :hapydancsmil: 5_در مورد مکانیک هر چی باشه دوس دارم البته بیشتر تو بحس طراحیش 6_استفاده از مطالب:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ اول سلام به همه دومم سلام :icon_pf (34):1_اسمم میلاد هست 2_مهندسی مکانیک جامدات 3_کارشناسی 4_دانشگا ازاد مشهد :hapydancsmil: 5_در مورد مکانیک هر چی باشه دوس دارم البته بیشتر تو بحس طراحیش 6_استفاده از مطالب:vahidrk: خوش اومدی دوست من 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ اول سلام به همه دومم سلام :icon_pf (34):1_اسمم میلاد هست 2_مهندسی مکانیک جامدات 3_کارشناسی 4_دانشگا ازاد مشهد :hapydancsmil: 5_در مورد مکانیک هر چی باشه دوس دارم البته بیشتر تو بحس طراحیش 6_استفاده از مطالب:vahidrk: خوش اومدی ، مطمئنم اینجا بهت خوش میگذره 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه من مرتضی 20 ساله کشاورزی می خونم ( کارشناسی) گرایش اقتصاد اهنگسازی میکنم خیلی خیلی به موسیقی علاقه دارم اما از کشاورزی هم خوشم میاد خلاصه از رشتمون راضیم درخدمتیم قربونه همتون یاعلی :xbex7jmjnhtbacgrr3x :ws53: یادم رفت ترم 5 هستم سنتورم میزنم اول سلام به همه دومم سلام :icon_pf (34):1_اسمم میلاد هست 2_مهندسی مکانیک جامدات 3_کارشناسی 4_دانشگا ازاد مشهد :hapydancsmil: 5_در مورد مکانیک هر چی باشه دوس دارم البته بیشتر تو بحس طراحیش 6_استفاده از مطالب:vahidrk: دوستان عزیز به جمع بچه های نواندیشان خوش اومــــــــــــدید......... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
little girl 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سلام:girlhi: اسم مهسا:girl_yes2: دانشگاه صنعتی شریف لیسانس شاغل همین 11 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سلام:girlhi: اسم مهسا:girl_yes2: دانشگاه صنعتی شریف لیسانس شاغل همین 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سلام:girlhi: اسم مهسا:girl_yes2: دانشگاه صنعتی شریف لیسانس شاغل همین سلام مهساخانم خیلی خوش اومدین :icon_gol: پیداست خیلی درسخونید موفق باشید منتظر حضور پررنگ شما درتالار وزین صنایع هستیم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه من مرتضی 20 ساله کشاورزی می خونم ( کارشناسی) گرایش اقتصاد اهنگسازی میکنم خیلی خیلی به موسیقی علاقه دارم اما از کشاورزی هم خوشم میاد خلاصه از رشتمون راضیم درخدمتیم قربونه همتون یاعلی :xbex7jmjnhtbacgrr3x :ws53: یادم رفت ترم 5 هستم سنتورم میزنم اول سلام به همه دومم سلام :icon_pf (34):1_اسمم میلاد هست 2_مهندسی مکانیک جامدات 3_کارشناسی 4_دانشگا ازاد مشهد :hapydancsmil: 5_در مورد مکانیک هر چی باشه دوس دارم البته بیشتر تو بحس طراحیش 6_استفاده از مطالب:vahidrk: سلام به شاه پسران خیلی خوش اومدین موفق باشید:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ :icon_gol:مهسا خانم خوش اومدی به امید حضور فعال شما:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سلام:girlhi: اسم مهسا:girl_yes2: دانشگاه صنعتی شریف لیسانس شاغل همین یه دوست باهوش دیگه خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده