not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ سلام، حنا هستمخوشحالم که با شمام سلااااااااااااام حنایی، خوش اومدی عزیزم:2eaoapgxehimkak1y7e بچه ها حنا دوست و همکلاسیمه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hamid1976 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ 1 - اسم من حميد 2- درزمينه مديريت صنعتي آسنايي دارم 3- كارشناسي 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ 1 - اسم من حميد2- درزمينه مديريت صنعتي آسنايي دارم 3- كارشناسي :welcome: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ 1 - اسم من حميد2- درزمينه مديريت صنعتي آسنايي دارم 3- كارشناسي :w66: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ 1 - اسم من حميد2- درزمينه مديريت صنعتي آسنايي دارم 3- كارشناسي سلام، خوش اومدید................:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ 1 - اسم من حميد2- درزمينه مديريت صنعتي آسنايي دارم 3- كارشناسي سلام آقا حمید گل شما هم اسم خودم هستید خوبید؟ خیلی خوش اومدید به انجمن منتظر فعالیت پررنگ شما در تالارهای صنایع و مدیریت هستیم هم رشته خودم هستید خیلی خوش اومدید:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
nasim73 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اسمم نسیم رشته تحصیلی ام مهندسی شهرسازی در مقطع لیسانس دانشگاه سمنان 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اسمم نسیمرشته تحصیلی ام مهندسی شهرسازی در مقطع لیسانس دانشگاه سمنان سلام نسیم جان، خیلی خوش اومدی دوستم. منتظر فعالیتهاتون تو انجمن هستیم 3 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ سلام نسیم خانم خوش اومدی به امید حضور فعال شما در انجمن :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اسمم نسیمرشته تحصیلی ام مهندسی شهرسازی در مقطع لیسانس دانشگاه سمنان عـــــــــزیزم خوش اومدی.......... امیدوارم با حضورت در تالار شهرسازی این تالار رو پررونق تر از قبل کنی.................. 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سلام najibeh هستم دانشجوی پزشکی :w66: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سلام najibeh هستم دانشجوی پزشکی سلام خانم دکتر خوش اومدی دوستم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اسمم نسیمرشته تحصیلی ام مهندسی شهرسازی در مقطع لیسانس دانشگاه سمنان سلام najibeh هستم دانشجوی پزشکی باسلام به انجمن وزین نواندیشان خوش آمدید به امید موفقیت روزافزون:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سلام najibeh هستم دانشجوی پزشکی خوش اومدی خـــــــــانم دکتر................ 5 لینک به دیدگاه
golnar 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من گلنار هستم رشته تحصیلیم مهندسی شهرسازی 13 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ دوستان جدیدالورود خیلی خوش اومدین 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من گلنار هستمرشته تحصیلیم مهندسی شهرسازی عزیزم خوش اومدی......... 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من گلنار هستمرشته تحصیلیم مهندسی شهرسازی سلام سلام. خوش اومدی هم رشته ای 5 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ سلام. گلنار خانم خوش اومدی:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده