setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ جوابها رو اون بالا نوشتم :icon_pf (44): سلام منم رضوان هستم سال دوم مهندسی برق الکترونیک ممنون از سایت خوبتون سلام علیرضا هستممهندسی معدن خوندم باهنر کرمان به مطالب علمی تارا هستم؛ترم 3 معماری ،ممنون از سایت خوبتون خوش اومدی............ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام منم علیرضا هستم سال دوم مهندسی برق الکترونیک ممنون از سایت خوبتون خیلی خیلی خوش اومدی..... خوشحال میشم توی لینکی که تو امضام هست هم سری بزنی و خودتو معرفی کنی 6 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام; سما هستم، فارغ التحصیل کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی، دانشگاه ماشین سازی اراک، علاقه مند به هر موضوع و نرم افزاری که به رشتم ربط داشته باشه هستم و به شعر و ادبیات هم علاقه دارم، فعلا در یک شرکت گلخانه سازی مشغول طراحی و مهندسی معکوس هستم، و در آخر از اینکه به جمع خانواده نواندیشانی ها پیوستم خوشحالم:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام;سما هستم، فارغ التحصیل کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی، دانشگاه ماشین سازی اراک، علاقه مند به هر موضوع و نرم افزاری که به رشتم ربط داشته باشه هستم و به شعر و ادبیات هم علاقه دارم، فعلا در یک شرکت گلخانه سازی مشغول طراحی و مهندسی معکوس هستم، و در آخر از اینکه به جمع خانواده نواندیشانی ها پیوستم خوشحالم:hapydancsmil: خوش اومدی سما جان امیدوارم بتونیم از سوادت استفاده کنیم بهمون کلی کمک کنی. :) 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام;سما هستم، فارغ التحصیل کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی، دانشگاه ماشین سازی اراک، علاقه مند به هر موضوع و نرم افزاری که به رشتم ربط داشته باشه هستم و به شعر و ادبیات هم علاقه دارم، فعلا در یک شرکت گلخانه سازی مشغول طراحی و مهندسی معکوس هستم، و در آخر از اینکه به جمع خانواده نواندیشانی ها پیوستم خوشحالم:hapydancsmil: سلام،خوش اومدی سما جان............. دانش خودت رو در اختیار دیگران هم قرار بده................. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
احسان مومنی 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ احسان مومنی مهندسی نرم افزار کارشناسی روزانه دانشگاه گیلان مباحث مربوط به شبکه و امنیت اطلاعات ، رمزنگاری ، برنامه نویسی به دست آوردن اطلاعات خوب و به اشتراک گذاشتن دانسته هام سردبیر ماهنامه علمی تخصصی رمزنگاری و امنیت شبکه ( رمزنگار ) --- دانشگاه گیلان عضو انجمن رمز دانشگاه گیلان 13 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ احسان مومنی مهندسی نرم افزار کارشناسی روزانه دانشگاه گیلان مباحث مربوط به شبکه و امنیت اطلاعات ، رمزنگاری ، برنامه نویسی به دست آوردن اطلاعات خوب و به اشتراک گذاشتن دانسته هام سردبیر ماهنامه علمی تخصصی رمزنگاری و امنیت شبکه ( رمزنگار ) --- دانشگاه گیلان عضو انجمن رمز دانشگاه گیلان سلام..........خوش اومدین،منتظر حضورتو ن در تالار تخصصی رشتتون هستیم.......... :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام;سما هستم، فارغ التحصیل کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی، دانشگاه ماشین سازی اراک، علاقه مند به هر موضوع و نرم افزاری که به رشتم ربط داشته باشه هستم و به شعر و ادبیات هم علاقه دارم، فعلا در یک شرکت گلخانه سازی مشغول طراحی و مهندسی معکوس هستم، و در آخر از اینکه به جمع خانواده نواندیشانی ها پیوستم خوشحالم:hapydancsmil: سلام سما جان خوش اومدی، امیدوارم روزای خوبی در کنار هم داشته باشیم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ احسان مومنی مهندسی نرم افزار کارشناسی روزانه دانشگاه گیلان مباحث مربوط به شبکه و امنیت اطلاعات ، رمزنگاری ، برنامه نویسی به دست آوردن اطلاعات خوب و به اشتراک گذاشتن دانسته هام سردبیر ماهنامه علمی تخصصی رمزنگاری و امنیت شبکه ( رمزنگار ) --- دانشگاه گیلان عضو انجمن رمز دانشگاه گیلان سلام احسان جان! خیلی خوش اومدی، خوشحال میشیم هرچه زودتر شاهد فعالیت شما تو انجمن باشیم 7 لینک به دیدگاه
احسان مومنی 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام..........خوش اومدین،منتظر حضورتو ن در تالار تخصصی رشتتون هستیم.......... :icon_gol: سلام ممنون منم امیدوارم بتونم خوب فعالیت کنم 7 لینک به دیدگاه
احسان مومنی 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام احسان جان!خیلی خوش اومدی، خوشحال میشیم هرچه زودتر شاهد فعالیت شما تو انجمن باشیم سلـــــــــــام ، ممنون حتما حتما 7 لینک به دیدگاه
Saman Fallah 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ سامان فلاح كاردان كامپوتر تخصص pageنويسي نجوم و موسيقي 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سامان عزیز به جمع ما خوش اومدی، امیدوارم بتونیم از تواناییهاتون بهره مند بشیم 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان نواندیش کوچیک شما پاییزان(باران) هستم دانشگاه کاشون(البته از نوع پیام نور) فیزیک خوندم (اونم از نوع جامدش) عاشق فیزیک و نجوم و آسمون و کوه و شعر و دوستای خوبم + کتاب و موسیقی کلاسیک و سرعت و هیجان و...(اووووووووووووووووووهههههههههههههه.....) البته عشق اول وآخرم خداست که میمیرم براش تخصص خاصی ندارم و در حال حاضر جویای کار و پشت کنکور ارشد.. امیدوارم که بتونم دوست خوبی برای شما دوستای خوبم باشم 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام باران جان، به جمع ما خوش اومدی عزیزم امیدوارم شاهد فعایتهای مفید شما در جمع نواندیشان باشیم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ همگی دوستان جدید الورود خوش آمدید:w66::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v راستی من گمانم اینجا نیومدم خودم رو معرفی کنم چقدر مکانهای ناشناخته و کشف نشده در این سایت داریم ای بابا یه راهنمایی نقشه ایی بگذارید ماها سر درگم نشیم :ws3: پ.ن : الان با من برخورد جدی میشه :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
samad agha 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان: ۱-بهزاد (صمد آقا) ۲-اقتصاد ۳-دیپلم ۴- ۵-عمران و شهرسازی ،شعر ۶-تجربه کسب کردن و بیشتر دانستن ۷-دفتر املاک تهران- ری 9 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان:۱-بهزاد (صمد آقا) ۲-اقتصاد ۳-دیپلم ۴- ۵-عمران و شهرسازی ،شعر ۶-تجربه کسب کردن و بیشتر دانستن ۷-دفتر املاک تهران- ری سلام به همه دوستان نواندیش کوچیک شما پاییزان(باران) هستم دانشگاه کاشون(البته از نوع پیام نور) فیزیک خوندم (اونم از نوع جامدش) عاشق فیزیک و نجوم و آسمون و کوه و شعر و دوستای خوبم + کتاب و موسیقی کلاسیک و سرعت و هیجان و...(اووووووووووووووووووهههههههههههههه.....) البته عشق اول وآخرم خداست که میمیرم براش تخصص خاصی ندارم و در حال حاضر جویای کار و پشت کنکور ارشد.. امیدوارم که بتونم دوست خوبی برای شما دوستای خوبم باشم سامان فلاح كاردان كامپوتر تخصص pageنويسي نجوم و موسيقي دوستان عزیز خیرمقدم خوش اومدین :icon_gol: آرزوی لحظات خوب و خوش برای شمااااااااااااااا ...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
samad agha 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام ، خسته نباشید اگر امکانش هست میخواستم نقشه طرح تفضیلی منطقه ۲۰ را با جزییاتش دانلود کنم ممنون میشم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان:۱-بهزاد (صمد آقا) ۲-اقتصاد ۳-دیپلم ۴- ۵-عمران و شهرسازی ،شعر ۶-تجربه کسب کردن و بیشتر دانستن ۷-دفتر املاک تهران- ری سلام به همه دوستان نواندیش کوچیک شما پاییزان(باران) هستم دانشگاه کاشون(البته از نوع پیام نور) فیزیک خوندم (اونم از نوع جامدش) عاشق فیزیک و نجوم و آسمون و کوه و شعر و دوستای خوبم + کتاب و موسیقی کلاسیک و سرعت و هیجان و...(اووووووووووووووووووهههههههههههههه.....) البته عشق اول وآخرم خداست که میمیرم براش تخصص خاصی ندارم و در حال حاضر جویای کار و پشت کنکور ارشد.. امیدوارم که بتونم دوست خوبی برای شما دوستای خوبم باشم سامان فلاح كاردان كامپوتر تخصص pageنويسي نجوم و موسيقي دوستان عزیز خوش اومدید.................... دانش خودتو رو در اختیار بقیه هم قرار بدید.......... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده