Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ اوهوممن هشتم آذر عضو شدم منتها هشتم آذر 88 من تازه واردم.. یکی منو راهنمایی کنه چطوری پیغام بذارم توی پیج بچه ها؟؟ :shad: به به مموش خانوم. از اینورا ؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ اوهوممن هشتم آذر عضو شدم منتها هشتم آذر 88 من تازه واردم.. یکی منو راهنمایی کنه چطوری پیغام بذارم توی پیج بچه ها؟؟ :shad: یکی به منم بگه چطوری عضو بشم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ به به مموش خانوم.از اینورا ؟ از اون ورا 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ یکی به منم بگه چطوری عضو بشم؟؟؟ آره اینم خیلی مشکله اما من گذاشتم برای مرحله بعد از ارسال پیام توی پیج بچه ها 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ از اون ورا کم اسپم کن. سیبیلات کو. نچ نچ نچ. سیبلات همه بر اثر سختی های زندگی ریخته. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ دوستان جدید خوش اومدید... دوستان قدیمی هم اسپم نکنید... 6 لینک به دیدگاه
mohammad mozafari 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اسمم محمد و رشته ای که در اون در حال ادامه تحصیلم مهندسی شیمی .در مقطع کارشاسی دانشگاه اراک. خیلی علاقندم که درباره مباحث مختلف رشته خودم اطلاعاتی رو کسب کنم . 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ به همه تازه وارد ها خیر مقدم میگم 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ هوا سرده اینجا سلام!خوش اومدی دوست خوبم ای کاش خودتو بیشتر معرفی میکردی تا هوای گرم نواندیشانو حس کنی! 3 لینک به دیدگاه
Majid Felegari 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام اسمم مجيد رشته طراحي ونقشه كشي صنعتي مقطع كارشناسي دانشگاه نجف آباد اصفهان از مباحث علمي وهنري استقبال ميكنم ممنون ميشم اگه منو تو مباحث تحقيقاتي تون شركت بدين اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم هدفم بالا بردن سطح علمي خودم و كمك به پيشرفت علمي مردم كشورمه اگه خدا بخواد شغلم آزاده تو يه شركت كامپيوتري كار مي كنم 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام اسمم مجيد رشته طراحي ونقشه كشي صنعتي مقطع كارشناسي دانشگاه نجف آباد اصفهان از مباحث علمي وهنري استقبال ميكنم ممنون ميشم اگه منو تو مباحث تحقيقاتي تون شركت بدين اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نميكنم هدفم بالا بردن سطح علمي خودم و كمك به پيشرفت علمي مردم كشورمه اگه خدا بخواد شغلم آزاده تو يه شركت كامپيوتري كار مي كنم سلام دوست خوبم! خوش اومدین... 5 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام اسمم مسلمه یه خرده متالورژی خوندم دانشگاه تهران الآنم تولیدی تابلوفرش دارم علاقم نقاشی وهنر های تجسمیه وصد البته فرش 7 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خیلی خوش اومدین دوستان عزیز :w66: 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ همگی خوش اومدین ... من ممد.ای هستم ... ... به همه خوش آمد می گم ... 9 لینک به دیدگاه
daryanian 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه خیلی ها منو میشناسن اونایی هم که نمیشناسن از اونایی که میشناسن بپرسن یا علی 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همهخیلی ها منو میشناسن اونایی هم که نمیشناسن از اونایی که میشناسن بپرسن یا علی :ws52: 1 لینک به دیدگاه
amir.st59 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ درود امیر هستم دانشجوی کارشناسی عمران - دانشگاه آزاد شیراز و مرودشت - از همه چیز خوشم میاد و تو هر چیزی که بشه فعالیت می کنم - هدفم کسب تجربه و سپری کردن لحظاتی هست که شاید بی کار باشم و اینکه از دوستنان چیز یاد بگیرم :vahidrk: - شغلم عکاسی بود ولی فعلا دانشجو هستم و وقت کار زیاد ندارم :coffee: _________________________________________ از این شکلکه هم خیلی خوشم اومده 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ درود امیر هستم دانشجوی کارشناسی عمران - دانشگاه آزاد شیراز و مرودشت - از همه چیز خوشم میاد و تو هر چیزی که بشه فعالیت می کنم - هدفم کسب تجربه و سپری کردن لحظاتی هست که شاید بی کار باشم و اینکه از دوستنان چیز یاد بگیرم :vahidrk: - شغلم عکاسی بود ولی فعلا دانشجو هستم و وقت کار زیاد ندارم :coffee: _________________________________________ از این شکلکه هم خیلی خوشم اومده خوش اومدی امیر جان....:w66: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده