s_aghajari 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من سيروس هستم. مهندسي عمران در مقطع دكتري دانشگاه علم و صنعت ايران پروژه هاي راه و ساختمان حوزه كاري من مي باشد. ارتقاء سطح كيفي خود و انجمن وزارت نفت در طراحي و اجراي پروژه هاي عمراني ( سيويل و سازه ) 11 لینک به دیدگاه
sakh.sakhan 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مهدیه هستم کاردانی گرافیک به مطالب علمی،حوادث،وهنری علاقه مندم. 9 لینک به دیدگاه
كارو احمدپور 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه 1.كارو 2.شهرسازي 3.كارشناسي ارشد 4.علوم تحقيقات 5.شهرسازي/موبايل 6.يادگيري 7.دانشجوي ترم اول 12 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ با اجازه پریسا هستم دانشجوی صنایع :girl_yes2: دانشگاه شهرمون کلا آدم باعلاقه ای هستم به همه چی علاقه دارم! شغلم که فعلا نداریم!دانشگاه گذاشتمون سرکار 10 لینک به دیدگاه
dr.farhad 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر شما دوست داران دانش من دکتر فرهاد هستم. دنبال کتابی میگشتم که سر از این انجمن در آوردم و خوشم اومد. من پزشک عمومی تحصیل کرده دانشگاه آزاد و پژوهشگر طب سنتی در زمینه درمانهای طبیعی و غیر شیمیایی هستم و سعی میکنم بیمارانم را به همین روش درمان کنم. در زمینه جراحی های سر پایی هم تجربه زیادی دارم. اگر به من تو همین زمینه کمک کنید و تجربه هاتون رو در اختیارم بزارین ممنوم میشم. خوشحالم که در جمع شما اساتید هستم مخصوصا که با وقت محدودم بتونم کمکی بکنم. سعی میکنم که در بخش پزشکی در این زمینه مطلب بزارم حتما خوشتان خواهد اومد. اگه از فضای مهندسی انجمن خسته شدید یه سری بزنید. 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ واسه دور سوم:biggrin: -اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن......مینییییییییییییییی :girl_in_dreams: 2-رشته تحصیلی.....معماری:girl_yes2: 3-مقطع تحصیلی .....لیسااااانس 4-دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید....یه جای خووب:biggrin: 5-از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.... فعالیت توو قسمتهای تخصصی رو بیشتر دوست دارم.....از بحثها هم هر کدوم که برام جالب باشه شرکت میکنم:biggrin: 6-هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟..... اطلاعات بدم و اطلاعات کسب کنم:girl_in_dreams: 7-شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شیطنت:biggrin::biggrin: 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بیشتر از یک ساله اینجا عضوم هیچ وقت خودم رو معرفی نکردم! خواستم این بار معرفی کنم ولی گفتم یک شعر مهمونتون کنم. خواستم بگویم من کیستم دیدم نگفتنم بهتر است! آنکه با من می ماند خود مرا خواهد شناخت و آنکه با من نمی ماند همان بهتر که نشناسد مرا ... 13 لینک به دیدگاه
passargad 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اسم من مهدی تربیت بدنی و علوم ورزشی خوندم مقطه لیسانس هدفم یادگیری وطالب جدید که بتونه بهم کمک کنه .شغلم ازاد مغازه رینگ و لاستیک اسپرت دارم.و ن کارت درجه یک نجات غریق و مربیگری شنا هم دارم. البته تعریف از خود نشه. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Iranmanesh 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام به همهآتنا هستم دانشجوی معماری به کلیه مباحث مربوط به رشتم علاقه دارم... سلام محمد هستم . دانشجوی کارشناسی ارشد از تهران ؛رشته کارشناسیم فیزیکه ولی خیلی به رشته معماری علاقه دارم .البته تقریبا با امور مهندسی عمران و معماری خیلی بیشتر از رشته ام کار می کنم . مطالبی هم در خصوص رشته معماری جمع آوری کردم اگه خواستید واستون بفرستم . البته مربی کوهنوردی هستم که مطالب مربوط به این رشته رو هم دارم . 5 لینک به دیدگاه
farizin 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. (فرزين) 2- رشته تحصیلی : مهندسي برق- الكترونيك 3- مقطع تحصیلی : كارشناسي 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید : دانشگاه آزاد تبريز -فارغ التحصيل 1378 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.برق -كامپيوتر- رشته هاي علوم پايه - ورزش و ... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟به دست آوردن اطلاعات جديد و تقسيم اطلاعات خودم با ديگران 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟طراح و مسئول اتوماسيون صنعتي در يكي از كارخانه هاي تبريز 5 لینک به دیدگاه
ehsan voroojak 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ salam be hameye 2staye azizam man ehsanam daneshjooye mohandesi mekanik.khoshhal misham ba azaye anjoman ashna sham 5 لینک به دیدگاه
babak_delphi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من بابک هستم فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر - نرم افزار از دانشگاه جامع (پودمانی هم نبودم !!!) کارم تقریبا برنامه نویسیه عاشق دلفی هستم علاقه مند به یادگیری در زمینۀ رباتیک هستم 7 لینک به دیدگاه
ehsan71 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ 1احسان 2برق 3كارداني 4 مهاباد 5-علمي و تخصصي برق 6يادگيري و جمع اوري اطلاعات؟ 7دانشجو 7 لینک به دیدگاه
golbarg.sorkh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان. گلبرگ هستم. ادبیات خوندم. به نقاشی علاقمندم. 8 لینک به دیدگاه
aras1374 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ 1-داش علی سالار 2- میخوام برم مهندسی کامپیوتر 3- سال سوم میرم { دبیرستان } 4- فعلا در حد حرفه 5- هر چیزی بگی یه دستی توش داریم البته نه در حد فول در حد عمومی 6- تبادل ایده و پیدا کردن جواب سوال هام 7- بیکارم تنها فعالیت هام وبلاگ + مدیریت چند انجمن سالارید 9 لینک به دیدگاه
مصطفی زارعی نژاد 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام اسمم مصطفی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری میخونم دانشگاه امام رضا(ع)هدف استفاده از مطالب علمی 10 لینک به دیدگاه
H.j.b 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من حسین هستم . 25 ساله مهندس ساخت و تولید 10 لینک به دیدگاه
biglari 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام، من حسن هستم. فارغالتحصیل کارشناسی مکانیک. تو یک شرکت خصوصی کار می کنم. برای جستجوی اطلاعات و دریافت کمک از دیگران به سایت اومدم. خوشحال میشم کمکم کنید. به خصوص در زمینه نرم افزار 9 لینک به دیدگاه
h razavi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلامي چوبوي خوش آشنايي به من بگوييد رضوي رشته ام: باستان شناسي علاقمند به مسايل رشته ام ‘ معماري ‘ شهر سازي وكليات هنر ‘تاريخ فوق ليسانس هستم از دريافت مطلب و عكس هادر خصوص آثار تاريخي وباستاني همهي نقاط ايران استقبال مي نمايم 10 لینک به دیدگاه
مریما 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام مریما هستم دانشجوی کارشناسی مترجمی زبان من واسه برداشتن ختم المجیب تو انجمن ثبت نام کردم که متاسفانه ختمش تموم شده بود یه مشکل خیلی بزرگ دارم دوستان از همگیتون میخوام اگه میشه برام خیلی دعا کنید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده