Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ از اونجایی که ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس من بعده یه سال اومدم خودمو معرفی کنم 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن...... سپیده 2- رشته تحصیلی..... معماری 3- مقطع تحصیلی ..... شوق لیسانس:4chsmu1: 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید.... بخدا اگه بگم:obm: 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.... دکوراسیون 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟..... تبادل اطلاعات 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟....تو خونمون وظیفه خوابیدن با منه 16 لینک به دیدگاه
افشين محسن 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من افشينم كارشناس برقم 10 سال سابقه كار در پروژه هاي عمراني دارم.از اينكه در جمع شما عزيزان هستم خوشحالم.:icon_pf (44): 17 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن...... بهرام 2- رشته تحصیلی..... عمران 3- مقطع تحصیلی ..... لیسانس تموم شد دازم میرم ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید.... دانشگاه گیلان 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.... همه مباحث ولی بیشتر مباحث عمرانی 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟..... تبادل اطلاعات 15 لینک به دیدگاه
شيوايي 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همگي ... شيوا هستم... كارشناسي اقتصاد... دانشگاه شمال بودم... الانم بيكارم بسييييييييار... اومدم ببينم دنيا دست كيه! كار خاصي هم بلد نيستم 14 لینک به دیدگاه
haniye03400 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من هم افشین هستم ... دانشجوی صنایع غذایی ... البته چون این رشته در سیستم این انجمن تعریف نشده ، کشاورزی رو انتخاب کردم ... سلام :icon_pf (44): من هانیه هستم خیلی خوشحال شدم هم دشته خودمو پیدا کردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ منم واسه دور دوم! -[/url]اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن......مهناز دیگه....تابلوووووووو 2-رشته تحصیلی..... معماری 3-مقطع تحصیلی ..... فکر کنم ارشد 4-دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید.... بی خیال! 5-از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.... هر چی دمه دست باشه 6-هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟..... ندارد! 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ دانشجو...پارت تایم تو یه دفتر معماری 16 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ گویا باید خودمونو معرقی کنیم دوباره:4chsmu1: 1-[/url]اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن......الهام یه نخطه! 2-رشته تحصیلی..... مکانیزاسیون کشاورزی 3-مقطع تحصیلی ..... کارشناسی غیر ارشد! 4-دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید.... تهران(شیرههههههههههههه!!) 5-از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.... اسپم 6-هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟..... اسپم 7-شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ اسپم 14 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستای خوبم اسمی که با اون اسم منو تو انجمن میشناسن پری کوچولو :girl_yes2: من لیسانس آمار ریاضی هستم دانشگاه شیراز تموم کردم تموم هم شدم از هر چی که باعث پیشرفته خوشم میاد(کیه که خوشش نیاد!) اومدم تو خط شهرسازی و میخوام GIS کار کنم. اومدم تو انجمن شیخ مدال بگیره 14 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلامممم 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. خودتون چی فکر میکنید!؟ :ydm47612zsesgift969 2- رشته تحصیلی مهندسی شیمی - طراحی فرآیند های صنایع نفت 3- مقطع تحصیلی دانشجوی کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید صنعتی نوشیروانی ( بابل) 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. wherever I may roam !:ydm47612zsesgift969 فعلا تالار علوم کامپیوتر ولی انشاالله از مهر توو تالار مهندسی شیمی هم فعالیت میکنم. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟از مهندسان خوشم نیومد اومدم اینجا اسپم بعد موندگار شدم و دیدم همه دارن عین آدم کار میکنن ، منم سعی کردم آدم شم :ydm47612zsesgift969 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ دلت خوشه ها! توو خونه ور دل مادرم کارای جاروبرقی و طی کشیدن پله رو انجام میدم. شبا هم آشغالا رو میذارم دم در! :ydm47612zsesgift969 11 لینک به دیدگاه
mohsen46 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام محسن هستم دانشجوی دکتری مدیریت به مباحث مدیریت خصوصاً مباحث تفکر استراتژیک و آینده نگاری علاقه دارم و چون سالها از عمرم را به فلسفه اعم از فلسفه اسلامی و غرب، پرداختم به این دسته مباحث علاقه زیادی دارم 9 لینک به دیدگاه
النا بنی عباس 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من النا هستم لیسانس معماری دفتر دارم و با شهرداری کار میکنم . در همه زمینه های معماری دوست دارم اطلاعات داشته باشم میخوام واسه ارشد هز دوستانم کمک بگیرم کسی هست کمکم کنه؟ 10 لینک به دیدگاه
sajjad21 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همگی سجاد هستم ولی چون تو اغلب سایتا sajjad21ثبت نام کردم خوب با این اسم راحتترم مهندسی شهرساری،آزاد همدان،ترم 3 علاقه به مباحث شهرسازی دارم شدید 12 لینک به دیدگاه
سکوت بره ها 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام از آشنایی با شما خوشحالم کارشناس استخراج معدن دوست دارم مطالب جدید یاد بگیرم با phase2 آشنایی دارم. دارم flac رو یاد میگیرم از محمد تشکر میکنم بخاطر انجمن خوبش 9 لینک به دیدگاه
محمود برهانی 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. اسمم محمود برهانی لیسانس تاسیسات مکانیک ساختمان و دارای پروانه طراحی و نظارت پایه یک از نظام مهندسی با بیش از 19 سال سابقه کار میباشم. دوست دارم با جدیدترین نرم افزار های طراحی تاسیسات مکانیک ساختمان آشنا و نحوه استفاده از آن را یاد بگیرم مایلم در بحث های تاسیسات مکانیکی ساختمان شرکت کنم 10 لینک به دیدگاه
milad247 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه 1.رحیم 2.مهندسی معدن 3.کارشناسی 4.دانشگاه شهید باهنر کرمان 5.معدن و مدیریت 6.فارغ التحصیل فعلا سرباز معلمم 10 لینک به دیدگاه
هومن فرهاد 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ 1-فرهاد هستم 2-لیسانس کشاورزی 3-حرفه ام برق و طراحی برق نه پیشرفته نیاز به کمک همتون دارم 11 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام به همه آتنا هستم دانشجوی معماری به کلیه مباحث مربوط به رشتم علاقه دارم... 11 لینک به دیدگاه
باغباني 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام آيت دواشي كوشاهي هستم كارشناس باغباني دانشگاه صنعتي اصفهان سال فارغ التحصيلي : 74 محل كار :سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان مشاوره در امور :باغ-گياهان دارويي- گلخانه ها- قارچهاي خوراكي- بيمه محصولات 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن...... بهرام 2- رشته تحصیلی..... عمران - مهندسی راه و ترابری 3- مقطع تحصیلی ..... ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید.... کارشناسی : دانشگاه گیلان؛ ارشد : دانشگاه قزوین :texc5lhcbtrocnmvtp8 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.... همه مباحث ولی بیشتر مباحث عمرانی 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟..... تبادل اطلاعات اطلاعات اصلاح شد :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده