power engeneer 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عزیز:icon_pf (44): امین هستم دانشجوی ترم اخر کارشناسی ارشد برق قدرت موضوعات مورد علاقه من نرم افزارهای جالب و مباحث برقیه 11 لینک به دیدگاه
hoda.khakrand 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ salam khubid manam karsenasie elec ro tamoom kardam shoma midunid baraye tabdil model shabihsazi shode be pcb chikar bayad kard?? 8 لینک به دیدگاه
نیک اندیشه 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلام معصومه هستم فارغ التحصیل زبان از دانشگاه اصفهان مطلبی رو تو اینترنت سرچ می کردم که به این سایت رسیدم 11 لینک به دیدگاه
ahmadi9744 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان من نیما هستم کارشناس مهندسی صنایع الان تو یه شرکت خصوصی در پست مدیر تضمین کیفیت کار میکنم و نماینده مدیریت هستم تو بحث تضمین کیفیت و کنترل کیفیت . برتامه ریزی . کنترل پروژه .مکانیک صنعتی و خودرو .برق خانگی و صنعتی .کامپیوتر . وبرنامه نویسی cnc میتونم هر خدمتی که ازم برمیاد انجام بدم دانشگاه اصفهان بودم هدفم هم کسب اطلاعات بیشتر و تبادل دانش هستش ورزش میکنم و به موسیقی علاقه دارم و از تفریحات سالم و دسته جمعی خوشم میاد خلاصه در خدمتیم 10 لینک به دیدگاه
یاقوت سرخ 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سلام هادی هستم رشته ریاضی بقیه هم نداره 8 لینک به دیدگاه
فدایی ایران* 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام به همه. من یکی دو روز پیش ثبت نام کردم. با اسم فدایی ایران که خیلی ها می شناسن. نمی دونم چرا ایمیل فعال سازی بهم نرسید و گفته شما حذف شدید!! به اجبار دوباره ثبت نام کردم و یه * گذاشتم آخر اسمم. همه من رو فدایی صدا می کنن. رشته تحصیلیم رو به کسی نمی گم. کارشناسیم رو تموم کردم. دانشگاه کاردانیم دانشگاه آزاد بود و دانشگاه کارشناسی ناپیوسته ام دانشگاه سراسری. من از تاپیک هایی که مشکلی از جامعه حل کنه خوشم میاد. این که افراد رو به فکر فرو ببره. متاسفانه خبر بهم رسیده که یک کاربر به اسم essi یه سری تاپیک هایی که سال پیش در انجمن دیگری مطرح می کرده رو اینجا داره دوباره مطرح می کنه. اومدم ازش بپرسم اسی جان چرا این کار رو می کنی و جوابش رو به اطلاع عموم برسونم. من توی یه دفتر خصوصی کار می کنم و ساعات کاریم هم خیلی زیاده. 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز... 1.اسمم الهامه ولی همه بهم میگن الی... 2.ترم آخر مهندسی مکانیک هستم... 3.مقطعی که در حال حاضر دارم کارشناسیه... 4.دانشکده فنی ولیعصر تهران 5.مباحث فنی مهندسی در رشته های شیمی و مکانیک،قسمت نرم افزارهای فنی 6.یادگیری،تبادل اطلاعات و از این حرفا.... 7.آموزش زبان انگلیسی و نقاشی و در آخر براتون آرزو میکنم شاد و پیروز باشید... 10 لینک به دیدگاه
6161 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من الهام هستم ترم اخر مهندسی معماری دانشگاه ازاد اردبیل کد و 3d maxبلدم .ومیخوام اطلاعات معماریم زیاد بشه. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان من کامیارم سال سوم رشته معماریخوشحالم از اینکه در جمع دوستانه شما هستم مخصوصا اینکه شنیدم بچه های مکانیکی با ادبی داره :دی داشتم از صفحه اول معرفی های بچه ها را میخوندم تا رسیدم به اینجا و توقف کردم. خط نوشتم تا بماند یادگار. من نمانم خط بماند ماندگار.......... یادش گرامی. 15 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ داشتم از صفحه اول معرفی های بچه ها را میخوندم تا رسیدم به اینجا و توقف کردم. خط نوشتم تا بماند یادگار. من نمانم خط بماند ماندگار.......... یادش گرامی. 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ... منم *sepid* هستم مهندسی کامپیوتر کاردانی رو سال 85 گرفتم الان با کلی فاصله دارم کارشناسی میخونم دانشگاه بابل کامپیوتر و ادبیات و تالار آزاد هم خیلی خیلی خوشم میاد اومدم اینجا تا ادمین بشم و محمد رو اخراج کنم کارشناس شرکت ...... 16 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اسپممممممممممممممم نکنیددددددددددددددددددددد:w00: خوش اومدی اینجا 4 لینک به دیدگاه
yasaman_798 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ! من یاسمن هستم . امیدوارم براتون دوست خوبی باشم . 10 لینک به دیدگاه
farzad13542000 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من فرزاد فوق لیسانس ریاضی مدرس کلیه دروس ریاضی (دبیرستان و دانشگاه)علاقمند به مباحث علمی (ریاضیات ) و ادبیات فارسی و علوم دینی 11 لینک به دیدگاه
یاور 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من یاور هستم. دانشجوی رشته ادبیات برای استفاده از مطالب این سایت و کمک به پیشرفت درسی ام عضو شدم همه فعالیت من در مورد رشته خودم خواهد بود. علاقه ای به شرکت در بحث ها و گفتگو های خارج از رشته تحصیلی ام ندارم . فقط در مورد رشته خودم و مطالب اون گفتگو میکنم. همین دیگه. چیزی یادم نمیاد که بگم. با تشکر 13 لینک به دیدگاه
haniye03400 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44):سلام هانیه کارشناس علوم صنایع غذایی هستم ( دختر عموی عافا ) خوشحالم در بین شما دوستان هستم با تشکر 12 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44):سلامهانیه کارشناس علوم صنایع غذایی هستم ( دختر عموی عافا ) خوشحالم در بین شما دوستان هستم با تشکر خیلی خوش اومدی .... دوستان هوای دختر عموی منو داشته باشین داریم...خیالت جم... لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلامهانیه کارشناس علوم صنایع غذایی هستم ( دختر عموی عافا ) خوشحالم در بین شما دوستان هستم با تشکر سلام هانیه جان .....خیلی خوش امدی.....:shad: دوستان هوای دختر عموی منو داشته باشین 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده