JoOoDi 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سلام جودی فعلن همین :icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
milad bigham 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلاماسمم قاسم و فارغ التحصیل رشته مکانیک هستم تخصص من در راه اندازی و تعمیرات نیروگاه های سیکل ترکیبی هست و الان در نیروگاه سیکل ترکیبی تشرین در کشور سوریه هستم اگه سوالی درباره نیروگاه باشه در خدمتم سلام من نقشه های درام نیروگاه نیاز دارم برای کار با pdmsممنون میشم بتونی اندازه های درام رو به من بدی 4 لینک به دیدگاه
Emad Shahrsaz 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من عضو جديد انجمنم اسمم عماد دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين و عاشقه اين رشتم. امدم پيش دوستام 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من نقشه های درام نیروگاه نیاز دارم برای کار با pdmsممنون میشم بتونی اندازه های درام رو به من بدی به پروفایشلون مراجعه کنید..... http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=32685 دراین صورت درصد پاسخشون بیشتره(البته اگه حضور داشته باشند) سلام جودی فعلن همین :icon_pf (44): خوش اومدی:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
fereyal 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ salam man shirin hastam. lisance zaban englisi daram .chandin sal moalem boodam.bazi vaghta kare tarjomeh anjam midam.amma alan daram tarahi fazaye sabz az tarighe fani herfeyi mikhonam.va konkoor memare dadam.delam mikhad dar zamineye fazaye sabz komakam konid ke pishrafti dashte basham 7 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من سمیرا هستم فعلا همین 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من سمیرا هستم فعلا همین سلام از اشنایی خوش بختم به انجمن خوش اومدی فعلا همین 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من سمیرا هستم فعلا همین نام کاربریتو معنی میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نام کاربریتو معنی میکنی؟ فکر کنم سمیرا مثل مروارید تو دل صدف جا داره :w00: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من خودمو اینجا معرفی نکردم 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم سمیرا مثل مروارید تو دل صدف جا داره :w00: چه جالب من یه چیز دیگه فکر میکردم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چه جالبمن یه چیز دیگه فکر میکردم:icon_pf (34): منم مثل تو فکر کردم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ منم مثل تو فکر کردم چه جالبمن یه چیز دیگه فکر میکردم:icon_pf (34): نام کاربریتو معنی میکنی؟ من هم مثل شما فکر کردم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چرا من خودمو اینجا معرفی نکردم :ws6: واقعا" چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من هم مهرشاد هستم.. 2n ساله... صنایع خوندم و خیلی دوست دارم مکانیک بخونم... ضمن خوشحالی از آشنایی با شما، شما را به دیدن ادامه برنامه دعوت میکنم!!! 2 لینک به دیدگاه
aghahadi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام هادی ام دیروز به دنیا اومدم 28 سالمه linguistics میخونم ارشد شانسی بهاتون اشنا شدم بهم گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم منم گفتم چشم همین 7 لینک به دیدگاه
salamatin 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام "متین" هستم. رشتم "مکانیک_سیالات " "دانشگاه هرمزگان" از مباحث : نقشه کشی صنعتی و Catia/پمپ ها(کاویتاسیون و....)/ زبان انگلیسی /هر مبحث در مورد مکانیک وسیالت خوشم میاد. هدفم از عضویت در این سایت این بود که می خواستم دوستای زیادی پیدا کنم تا با آشناییمون بتونیم از طریق این ارتباط مجازی همدیگه رو کمک کنیم و از اطلاعات هم استفاده کنیم. 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده