مهبو 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه،من سارا هستم،دانشجوی پزشکی،به هنر و تئاترم خیلی علاقه دارم شاید یه جوراییم تئاتر من و کشوند این جا! 7 لینک به دیدگاه
*niloo* 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم تقریبا تازه واردم.ینی یه ماه پیش اومدما ولی وقت نشد زیاد بیام اینجا. من نیلو...مهندسی پزشکی(بیوالکتریک) دانشگاه سهند میخونم. البته چون مجازی میخونم همه فک میکنن خیلی اسونه:icon_pf (34): در ضمن سال اولیم. هدفم پیدا کردن دوستان بیشتر و اطلاعات بیشتر در مورد رشته ی خودم. 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم تقریبا تازه واردم.ینی یه ماه پیش اومدما ولی وقت نشد زیاد بیام اینجا. من نیلو...مهندسی پزشکی(بیوالکتریک) دانشگاه سهند میخونم. البته چون مجازی میخونم همه فک میکنن خیلی اسونه:icon_pf (34): در ضمن سال اولیم. هدفم پیدا کردن دوستان بیشتر و اطلاعات بیشتر در مورد رشته ی خودم. سلام به همه،من سارا هستم،دانشجوی پزشکی،به هنر و تئاترم خیلی علاقه دارم شاید یه جوراییم تئاتر من و کشوند این جا! اتوسا هستملیسانس فیزیک از دانشگاه کردستان نقاشی و طراحیم خوبه تالار ازاد و بخش شهرسازی بیشتر دوس دارم قبلترم با انجمن اشنا بودم ولی قسمت این شد که دیر عضو شم برای مطالب علمی شهرسازی وارد انجمن شدم دیدم بخشای دیگه م باحاله سلام.صدف هستم. داروسازی شیراز می خونم.(ترم 4 هستم!) مقطعش هم که دکترای عمومی هست.(pharm-D ) کارم که دانشجو هستم. به مطالبی که در مورد زیست شناسی و پزشکی وداروسازی و ... هم هست علاقمندم. خوش اومدین............. منتظرحضور بیشترتون در انجمن هستیم:4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
shams230/63 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سلام .من هم شمس هستم یعنی ترجیح می دم بانام کاربری شناخته بشم دانشجوی ترم اخر کارشناسی برق شوشتر هستم به شنا کوه نوردی کامپیوترعلاقه دارم 5 لینک به دیدگاه
shams230/63 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ شمس برق ترم آخرکارشناسی برق شوشتر نرم افزار-روانشناسی یادگیری بهره برداری پستهای فشارقوی-اپراتور 4 لینک به دیدگاه
payam214 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من پیام هستم دانشجوی دکتری میکروالکترونیک دانشگاه اکلند هستم فعلا به خاطر فرست مطالعاتی استادم امدم ایران و مدیر برق یه کارخانه هستم و به صورت پاره وقت در 3 تا دانشگاه درس می دم 4 لینک به دیدگاه
asemooni1980 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام من سعید هستم دانشجویی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ خیلی دوست دارم با شما دوست بشم 4 لینک به دیدگاه
asemooni1980 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوش اومدین............. سلام من سعیدم از نیریز دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ هستم علاقه به مباحث مربوط به رشته تحصیلی می باشم منتظرحضور بیشترتون در انجمن هستیم:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
marjan_relax 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ 1-مرجان 2-تعميرات سخت افزار 3-كارداني 4-موسسه خوارزمي 5-بحث ادبي و ازاد 6-بتونم از مباحث سايت استفاده كنم و با دوستان زيادي اشنا بشم 7-شغلي ندارم 3 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه از آشنایی باهاتون خوشحالم ... 1- مهدیه 2- مهندسی رباتیک 3- کارشناسی 4- صنعتی شاهرود 5- نرم افزار ها مثل catia,...زبان و روانشناسی... 6- یادگیری 7- امور اداری - شرکت خصوصی 8 لینک به دیدگاه
مهدی حیدری 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام و تبریک بمناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و انتظار در ظهور منتظر. من مهدی کارشناس مدیریت صنعتیم و در دانشگاه اراکتحصیل کردم و از مباحث علمی و فرهنگی و اجتماعی خوشم میاد و هر کمکی که در حیطه کاری من باشه برای دوستان جدیدم انجام میدم و در حال حاضر کارشناس روابط عمومی یه شرکت صنعتیم. 8 لینک به دیدگاه
lazha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان اسم من تیشکو ست(تیشکو اسم کوهیه تو سرزمین موعود!) دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه ازاد کرمانشاه سینما و ادبیات رو دوست دارم همین 9 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان عزیزم، خیلی خوشحالم از عضویت تو این انجمن و آشنایی با شما 1. مصی 2. تکنولوژی معماری 3. کارشناسی 4. علامه دهخدا 5. معماری، شهرسازی، 6. بالابردن سطح علمی و استفاده از بحث های جدید معماری! 7. فعلا کار خاصی نمیکنم! 7 لینک به دیدگاه
Marjan jojo 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی... من مرجان هستم.19 سالمه.رشته ام ریاضی فیزیک ،تازه پیش دانشگاهیمو تموم کردم... دیگه چی بگم؟ :icon_pf (44): 10 لینک به دیدگاه
raha20 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام رها 20 هستم :ws2:دانشجوی رشته برنامه ریزی شهری دانشگاه شهید بهشتی در زمینه موسیقی و به خصوص داستان نویسی کار میکنم امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی...من مرجان هستم.19 سالمه.رشته ام ریاضی فیزیک ،تازه پیش دانشگاهیمو تموم کردم... دیگه چی بگم؟ :icon_pf (44): سلام به دوستان عزیزم، خیلی خوشحالم از عضویت تو این انجمن و آشنایی با شما 1. مصی 2. تکنولوژی معماری 3. کارشناسی 4. علامه دهخدا 5. معماری، شهرسازی، 6. بالابردن سطح علمی و استفاده از بحث های جدید معماری! 7. فعلا کار خاصی نمیکنم! سلام دوستاناسم من تیشکو ست(تیشکو اسم کوهیه تو سرزمین موعود!) دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه ازاد کرمانشاه سینما و ادبیات رو دوست دارم همین سلام و تبریک بمناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و انتظار در ظهور منتظر. من مهدی کارشناس مدیریت صنعتیم و در دانشگاه اراکتحصیل کردم و از مباحث علمی و فرهنگی و اجتماعی خوشم میاد و هر کمکی که در حیطه کاری من باشه برای دوستان جدیدم انجام میدم و در حال حاضر کارشناس روابط عمومی یه شرکت صنعتیم. سلام به همه از آشنایی باهاتون خوشحالم ... 1- مهدیه 2- مهندسی رباتیک 3- کارشناسی 4- صنعتی شاهرود 5- نرم افزار ها مثل catia,...زبان و روانشناسی... 6- یادگیری 7- امور اداری - شرکت خصوصی سلام .من هم شمس هستم یعنی ترجیح می دم بانام کاربری شناخته بشم دانشجوی ترم اخر کارشناسی برق شوشتر هستم به شنا کوه نوردی کامپیوترعلاقه دارم شمسبرق ترم آخرکارشناسی برق شوشتر نرم افزار-روانشناسی یادگیری بهره برداری پستهای فشارقوی-اپراتور سلام من سعید هستم دانشجویی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ خیلی دوست دارم با شما دوست بشم 1-مرجان2-تعميرات سخت افزار 3-كارداني 4-موسسه خوارزمي 5-بحث ادبي و ازاد 6-بتونم از مباحث سايت استفاده كنم و با دوستان زيادي اشنا بشم 7-شغلي ندارم well come:4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
abedini0190 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان عزیز من امروز جمعه 24/04/1390عضو شدم. یوسف هستم . کارشناس برق قدرت تخصص درزمینه طراحی وراه اندازی ماشین آلات صنعتی واتوماسیون p.l.c ومدرس رشته برق صنعتی درمراکز فنی وحرفه ای ومدرس کارگاه برق دانشگاه 7 لینک به دیدگاه
archsahar 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من سحر هستم لیسانس معماری و دانشجوی فوق لیسانس طراحی شهری دانشگاه(UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA (UPM در رابطه معماری و شهرسازی و عکاسی علاقه دارم و همچنین مقاله در این رابطه نیمه وقت کار میکنم شرکت CMC DESIGNWORKS که شرکت معماری و دیگه دوست دارم تو طراحی شهری کمکم کنید . 8 لینک به دیدگاه
kjjkjhj 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ لطفا اگه میتونید یه تحقیق خوب درباره سختافزار برام بفرست آدرس ایمیل ydoola98@yahoo.com 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده