پارمیس 60 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 1-پارمیس 2-مهندسی محیط زیست 3-دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی محیط زیست 4-علوم تحقیقات خوزستان 5-به موضوعات زیست محیطی وفضای سبز و وجملات قصار وشعر علاقه دارم 6- کارشناس فضای سبز-سازمان پارکه .فضای سبز اهواز:persiana__hat: 3
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 مرداد، 2011 [ با سلام ماهم امیدم 1- میلاد 2- حسابدار 3- ترم 4 کارشناسی 4- ناصر خسرو ساوه 5-هیچ مبحثی رو رد نمی کنم 6-رفاقت و تفریح واطلاعات 7- حسابدار تولیدی مبلمان 2
مزرعه 15 ارسال شده در 22 مرداد، 2011 من سهیل هستم. رشته ام تاسیسات و گرایش حرارت مرکزی و تهویه مطبوع. مقطع تحصیلی ام کارشناسی دانشجوی مهندسی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید محسن مهاجر اصفهانم. در کل دوست دارم اطلاعات سایت به روز و مفید باشه. در حال حاضر فقط دانشجو. 2
محسن2115 294 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ خب بله میفرمودم. 1-محسن بوخودا.دروخ ندارم. 2-مدیریت صنعتی:icon_pf (44): 3-آزاد 4-یه زمانی جوون تر بودیم پایه همه چیز بودیم اما الان احتیاط شرط عقله.ولی رفاقتی تا پای دار باهاتونم.خودم میزنم زیر صندلیتون.:167: 5-بردن جایزه 6-روم نمیشه بگم. ولی با عرض معذرت زن دولتم.:w410: 2
Hazhir 513 ارسال شده در 24 مرداد، 2011 اسم : هژير هستم 25 سالمه . پيشه : مهندس عمران . تو مسكن مهر با گروه پيمانكار كار ميكنم متاهلم . يه دختر 4 ساله هم دارم اصالتا بهشتيم ولي الان كردستان ميشينم :icon_pf (44): قصدم از دخول به انجمن : اسپم و بعضي وختا دانلود مطالب عمراني كه لازم دارم شوخي كردم زن ندارم 2
Hazhir 513 ارسال شده در 24 مرداد، 2011 همتون خوش اومدید :icon_gol: :icon_gol: ممنون عزيزم :icon_pf (44): 1
like_beauty_moon 13 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 سلام به همه تازه واردا مث خودم! من مهسا م! الان ترم 7 مهندسی عمرانم! امیدوارم بتوتم از کمکای اینجا استفاده کنم.... 3
zeiinab 12 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ زینب معماری کارشناسی دانشگاه ملی ایلام مباحث علمی مربوط به کارم هنوز دانشجویم 2
najmeee 12 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 سلام راميلا هستم كارشناس برق الكترونيك دانشگاه دكتر شريعتي تهران بيشتر براي يادگيري و دانلود مطالب مفيد 1
mohamad bagheri 11 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 سلام من محمد هستم تازه وارد این سیستم شده ام لیسانس آب وفاضلاب دارم برای همه آرزوی موفقیت می کنم. 1
sourena 11 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 salam esmam rasoul mekanik mikhounam terme akharam khosh halam beine shomaham 1
شهرزاد2012 17 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 درود.شهرزاد هستم دانشجوی ترم اول مهندسی عمران عمران بهبهان هستم فوتوشاپ -اتوکد-اتبس-را به صورت حرفه ای دنبال میکنم دوستان میتوانند با جی میل زیر بامن در ارتباط باشند. shahrzad2012@gmail.com ولی با دانلود متالی مشگل دارم اگه دوستان کمک کنند خوشحال میشم. 2
mostafa202010 14 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 سلام :flowerysmile: مصطفي هستم كاردان برق " پالايشگاه گاز پارسيان كار ميكنم واحد utility - نيروگاه عشق الكترونيك + plc + micro avr + ابزار دقيق و برق ... :w73::w70::w36: 2
mostafa202010 14 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 :w73:سلام مصطفي هستم رشته برق شركت پالايش گاز پارسيان كار ميكنم واحد utility اوپراتور نيروگاه هستم تو اين موارد در خدمتم : الكترونيك & micro avr & plc & ابزار دقيق & الكترو تكنيك & substation برق & پست 132kv خيلي جيگريد :w42::flowerysmile::w36::w70::ws2: 2
mfarsi 13 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 سلام من محمد دانشجوی مهندسی عمران ترم 6 من از مباحث تخصصی خوش می آید. 3
880333342 12 ارسال شده در 31 مرداد، 2011 سلام اسم من مریم رشته شیمی کاربردی مقطع کارشناسی دانشگاه کازرون هستم اما خودم شیرازی هستم هدف من از عضویت تو این سایت این بود که بتونم از مطالبش استفاده کنم 2
mohite zist 13 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 . سلام.اسمم نورا دانشجوی ترم 4 مهندسی محیط زیست دانشگاه گرگانم. کامند یه شرکت خصوصیم هستم. از مباحث مربوط به رشتم خوشم میاد،عاشق موسیقی البته بیشتردر زمینه سنتیم(مخصوصا" دف)،به ورزش خصوصا" کوهنوردیم خیلی علاقه دارم.خوشحال میشم اگه در این زمینه ها اطلاعاتی داشته باشم و بتونم در اختیارتون قرار بدم. 3
ارسال های توصیه شده