ar.kh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1- علیرضا 2-مهندسی صنایع 3- آزاد نجف آباد 4-علمی و تفریحی 5-استفاده از مطالب مفید انجمن 6-مدیر برنامه ریزی تولید در شرکتی در اصفهان 2 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مريم 2- رشته تحصیلی جغرافيا طبيعي 3- مقطع تحصیلی ليسانس 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید ... 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. هنوز نرفتم سراغش 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ هدفم از عضويت كنترل داداشمه 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ فعلا كه درس مي خوانيم بذار تموم كنم بعد 2 لینک به دیدگاه
harry 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام اسمم آرشه رشتم فضای سبز دانشجوی دانشگاه زابل(کارشناسی) مسلما از قسمت فضای سبز و معماری و طراحی خوشم میاد هدفمم مبادله اطلاعات و استفاده از تجربه دوستان شغلمم که دانشجو ام 4 لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيلامممممممممم عرض ميكنم خدمت همه دوستان گلم خدمتتون عارضم كه اسمم simaست رشتم رياضي محضه:icon_pf (34):دانشگاه مشهد هستم و در مشهد هم زندگي ميكنم راستش رياضي رو دوست دارم اما به نظرم خوندن رياضي محض به تنهايي ادمو كسل ميكنه واسه همين در كنارش كارهاي كامپيوتري و كارهاي هنري كه علاقه دارم رو انجام ميدم ... به نجوم هم زياد علاقه دالم ...خلاصه مطلب همين بود ديگه ...اها راستي يه سال مونده تا كارشناسيم تموم بشه....هنوز هم شاغل نشدم 2 لینک به دیدگاه
mahsa.moe 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من مهسا هستم دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی(برنامه ریزی شهری) دانشگاه آزاد در حال حاضر مشغول کار کردن روی مبحث بافتهای فرسوده از دیدگاه غیر کالبدی و علل شکل گیری آن هستم من هم توی بخش شهرسازی هر چی باشه خوشم میاددر بخش عمومی هم از موسیقی و طراحی و... برای یبد گرفتن مطالب جدید و بیشتر عضو این سایت شدم 5 لینک به دیدگاه
nezami 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam sara hastam az ashenaie ba shoma khoshhalam :icon_pf (44):.manam tabriz dars mikhonam reshte barname rizi shahri .mikham arshad tarahi shahri bekhunm mikhastam azatun komak begiram ke chi kar konam age mishe rahnamaiem konid.thank you:ws3: 3 لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام :persiana__hat: پارسام 16سالمه دبیرستانی رشته ریاضی فیزیک وبلاگم parsaemo.blogfa.com فعلا بای:w75: 3 لینک به دیدگاه
مه گل 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من هلیا،دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی هستم اینجا عضو شدم تا از مطالب آن استفاده بکنم 5 لینک به دیدگاه
fani2010 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فاطمه هستم در حال تحصیل کارشناسی نرم افزار کامپیوتر 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1 - ابوالفضل 2 - کارشناسی رو تموم کردم زیر ارشد رائیدم. :icon_pf (34): 3 - بیشتر دوست دارم تو گفتگوی آزاد فعالیت کنم ولی دوستان نمیزارن میگن برو تالار خودت. 4 - همه کاره و هیچ کاره ام. 5 - از باشگاه مهندسان کوچ کردم اینجا 6 - دیگه چی باید بگم؟ 8 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسم : هژير هستم 25 سالمه . پيشه : مهندس عمران . تو مسكن مهر با گروه پيمانكار كار ميكنم متاهلم . يه دختر 4 ساله هم دارم اصالتا بهشتيم ولي الان كردستان ميشينم :icon_pf (44): قصدم از دخول به انجمن : اسپم و بعضي وختا دانلود مطالب عمراني كه لازم دارم 4 لینک به دیدگاه
Fateme samadi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam manam taze varedam 4 لینک به دیدگاه
mariyar7 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :connie_24:سلام .منم مريم ليسانس برنامه ريزي شهري ام و فعلا منتظرنتايج كنكور ارشد . فردوسي درس خوندم . همه مباحث شهرسازي رو دوست دارم ودرحال حاضرفقط مينويسم . 4 لینک به دیدگاه
laritmodelavida79 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام منهم ويدا هستم بر خلاف خيلي ها اسم مستعار ندارم دانشجوي ترم 2 معماري هستم 4 لینک به دیدگاه
mona23 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بچه ها :flowerysmile:مونا دانشجوی عمران ،رشتمو خیلی دوست دارم ،به هر موضوعی در این زمینه علاقه دارم. 3 لینک به دیدگاه
1387 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من لیلی هستم دانشجوی مهندسی الکترونیک هستم.هدفم از عضویت تو این سایت اینه که اطلاعاتم در مورد رشته ی خدم و بقیه گرایشای برق بیشتر بشه. 2 لینک به دیدگاه
esmaeili-sajjad 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سجاد هستم مهندس مکانیک ساخت و تولید هستم در مورد مکانیزم ها و مطالب آموزشی مکانیک از همه اطلاعات استقبال می کنم 1 لینک به دیدگاه
a.mohajer 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام به همگی، اسمم علیرضا هستش، ترم آخر مهندسی برق تو دانشگاه آزاد تهران جنوبم. منتظر نتیجه ارشد هستم از موضوعاتی که مرتبط با رشتم میشه یا هرچی که آموزنده باشه استقبال میکنم. در ضمن ازهر کمکی برای دوستان دریغ نمیکنم.:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
elaahe 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همگی الهه هستم دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی مقطع کارشناسی و به همه مباحث در مورد رشته م علاقه دارم... 2 لینک به دیدگاه
samir30 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان اسمم سعید. کارشناسی ارشد عمران- سازه دارم. مدیر عامل شرکت مهندسین مشاور هستم و عضو هیئت مدیره 3 شرکت مهندسین مشاور دیگه هم هستم. هدفم آشنایی با استعدادهای جدید و خلاق در رشته های فنی و مهندسی، که اگه امکانش فراهم بشه توی زمینه های علمی و کاری باهم همکاری داسته باشیم. از اینکه با دوستان آشنا بشم خیلی خوشحال می شم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده