رفتن به مطلب

آشنایی با کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مريم

2- رشته تحصیلی جغرافيا طبيعي

3- مقطع تحصیلی ليسانس

4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید ...

5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.

هنوز نرفتم سراغش:ws17:

6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ هدفم از عضويت كنترل داداشمه:w16:

7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ فعلا كه درس مي خوانيم بذار تموم كنم بعد :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام اسمم آرشه

رشتم فضای سبز

دانشجوی دانشگاه زابل(کارشناسی)

مسلما از قسمت فضای سبز و معماری و طراحی خوشم میاد

هدفمم مبادله اطلاعات و استفاده از تجربه دوستان

شغلمم که دانشجو ام:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سيلامممممممممم عرض ميكنم خدمت همه دوستان گلم

خدمتتون عارضم كه اسمم simaست رشتم رياضي محضه:icon_pf (34):دانشگاه مشهد هستم و در مشهد هم زندگي ميكنم راستش رياضي رو دوست دارم اما به نظرم خوندن رياضي محض به تنهايي ادمو كسل ميكنه واسه همين در كنارش كارهاي كامپيوتري و كارهاي هنري كه علاقه دارم رو انجام ميدم ... به نجوم هم زياد علاقه دالم ...خلاصه مطلب همين بود ديگه ...اها راستي يه سال مونده تا كارشناسيم تموم بشه....هنوز هم شاغل نشدم:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام من مهسا هستم

دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی(برنامه ریزی شهری)

دانشگاه آزاد

در حال حاضر مشغول کار کردن روی مبحث بافتهای فرسوده از دیدگاه غیر کالبدی و علل شکل گیری آن هستم

من هم توی بخش شهرسازی هر چی باشه خوشم میاددر بخش عمومی هم از موسیقی و طراحی و...

برای یبد گرفتن مطالب جدید و بیشتر عضو این سایت شدم:ws37::a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

salam sara hastam az ashenaie ba shoma khoshhalam :icon_pf (44):.manam tabriz dars mikhonam reshte barname rizi shahri .mikham arshad tarahi shahri bekhunm mikhastam azatun komak begiram ke chi kar konam age mishe rahnamaiem konid.thank you:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

1 - ابوالفضل

2 - کارشناسی رو تموم کردم زیر ارشد رائیدم. :icon_pf (34):

3 - بیشتر دوست دارم تو گفتگوی آزاد فعالیت کنم ولی دوستان نمیزارن میگن برو تالار خودت. :ws44:

4 - همه کاره و هیچ کاره ام.

5 - از باشگاه مهندسان کوچ کردم اینجا

6 - دیگه چی باید بگم؟ :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اسم : هژير هستم 25 سالمه .

پيشه : مهندس عمران . تو مسكن مهر با گروه پيمانكار كار ميكنم

متاهلم . يه دختر 4 ساله هم دارم :icon_redface:

اصالتا بهشتيم ولي الان كردستان ميشينم :icon_pf (44):

قصدم از دخول به انجمن : اسپم و بعضي وختا دانلود مطالب عمراني كه لازم دارم

• Like 4
لینک به دیدگاه

:connie_24:سلام .منم مريم ليسانس برنامه ريزي شهري ام و فعلا منتظرنتايج كنكور ارشد . فردوسي درس خوندم . همه مباحث شهرسازي رو دوست دارم ودرحال حاضرفقط مينويسم .

• Like 4
لینک به دیدگاه

:a030:سلام من لیلی هستم دانشجوی مهندسی الکترونیک هستم.هدفم از عضویت تو این سایت اینه که اطلاعاتم در مورد رشته ی خدم و بقیه گرایشای برق بیشتر بشه.:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با سلام به همگی، اسمم علیرضا هستش، ترم آخر مهندسی برق تو دانشگاه آزاد تهران جنوبم. منتظر نتیجه ارشد هستم:w16: از موضوعاتی که مرتبط با رشتم میشه یا هرچی که آموزنده باشه استقبال میکنم. در ضمن ازهر کمکی برای دوستان دریغ نمیکنم.:icon_pf (44)::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

اسمم سعید. کارشناسی ارشد عمران- سازه دارم.

مدیر عامل شرکت مهندسین مشاور هستم و عضو هیئت مدیره 3 شرکت مهندسین مشاور دیگه هم هستم.

هدفم آشنایی با استعدادهای جدید و خلاق در رشته های فنی و مهندسی، که اگه امکانش فراهم بشه توی زمینه های علمی و کاری باهم همکاری داسته باشیم.

از اینکه با دوستان آشنا بشم خیلی خوشحال می شم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...