mahsa saraee 680 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سلام.من مهسا هستم.رشتم مهندسی برق گرایش الکترونیک.فارغ التحصیل کارشناسی.دانشگاه امام رضا علیه السلام مشهد . مسلط به انگلیسی / مسلط به plc / نرم افزارهای avr & hospice رو هم در سطح قابل قبولی بلدم. از هر چی که به برق مربوط بشه دوست دارم و ترجیح میدهم در همین زمینه فعالیت داشته باشم. 6
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سلام.من مهسا هستم.رشتم مهندسی برق گرایش الکترونیک.فارغ التحصیل کارشناسی.دانشگاه امام رضا علیه السلام مشهد .مسلط به انگلیسی / مسلط به plc / نرم افزارهای avr & hospice رو هم در سطح قابل قبولی بلدم. از هر چی که به برق مربوط بشه دوست دارم و ترجیح میدهم در همین زمینه فعالیت داشته باشم. با عرض سلام و احترام خدمت شما به انجمن نوانديشان بسيار خوش اومديد خانوم مهندس اميدوارم ضمن بهرهگيري از تجربيات شما، ما هم بتونيم براي شما مفيد باشيم و حضورتون رو در كنار انجمن و خصوصاً تالار مهندسي برق داشته باشيم. 4
mahsa saraee 680 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 ممنون خوشحال میشه با تالار برق همکاری کنم و از تجربیات تمامی دوستان بهره مند بشم.امیدوار بتونم کمکی در افزایش علم دوستان بکنم 6
ROH1365 16 ارسال شده در 30 مهر، 2016 با سلام وقت همگی به خیر اسم من روح اله است هدفم از عضویت در این انجمن آشنایی با نفرات جدید دسترسی به مطالب علمی در همه زمینه ها ست اگه چنتا دوست با معرفت خوش تیپ و خوشگل هم داشته باشیم داخل انجمن هم کلاس داره مخلص همه بچه های ایران هم هستیم 6
hesam mirzaee 18 ارسال شده در 10 آبان، 2016 سلام به همه دوستان حسام هستم مهندسی مکانیک آزاد شیراز بیشتر مباحث مکانیک رو پیگیری میکنم دنبال اطلاعات درباره توربو کمپرسور سوی زوریا هستم ایستگاه گاز مشغول به کارم امیدوارم بتونم از مطالب مفیدتون نهایت استفاده رو کنم با تشکر از ریاست انجمن 6
tornado_64 17 ارسال شده در 16 آبان، 2016 سلام به دوستان عزیز و گرامی خوشحالم که در جمع علمی و خوبتون هسم 1- من تورنادو_64 (رضا) هسم 2-سنجش از دور و جی ای اس 3- ارشد 4-دانشگاه تبریز 5-مباحث مرتبط با رشته ام و همچنین برنامه نویسی 6- افزایش توان علمی 7- مدرس 7
saba mn 20993 ارسال شده در 17 آبان، 2016 سلام به دوستان عزیز و گرامی خوشحالم که در جمع علمی و خوبتون هسم1- من تورنادو_64 (رضا) هسم 2-سنجش از دور و جی ای اس 3- ارشد 4-دانشگاه تبریز 5-مباحث مرتبط با رشته ام و همچنین برنامه نویسی 6- افزایش توان علمی 7- مدرس سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدی امیدوارم لحظه های خیلی خوبی رو اینجا داشته باشی هم ما از اطلاعات شما بهره ببریم هم شما اطلاعتتونو در اختیار انجمن قرار بدین :hapydancsmil: 4
peymanesmaeilpour 27 ارسال شده در 28 آبان، 2016 سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی 7
peymanesmaeilpour 27 ارسال شده در 28 آبان، 2016 سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی 7
peymanesmaeilpour 27 ارسال شده در 28 آبان، 2016 تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده 5
peymanesmaeilpour 27 ارسال شده در 28 آبان، 2016 تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده 5
saba mn 20993 ارسال شده در 28 آبان، 2016 سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی سلام خوش اومدین به انجمن امیدوارم لحظه های خوبی داشته باشین جریان شماره چیه؟؟؟؟ 5
saba mn 20993 ارسال شده در 28 آبان، 2016 سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی سلام خوش اومدین به انجمن امیدوارم لحظه های خوبی داشته باشین جریان شماره چیه؟؟؟؟ 5
saba mn 20993 ارسال شده در 28 آبان، 2016 تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده خیلی هم عالی میتونید داخل تالار مخصوص رشتتون فعالیت کنید:hapydancsmil: 5
saba mn 20993 ارسال شده در 28 آبان، 2016 تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده خیلی هم عالی میتونید داخل تالار مخصوص رشتتون فعالیت کنید:hapydancsmil: 5
changiz maleki 17 ارسال شده در 6 آذر، 2016 با سلام .من چنگیز ملکی هستم.لیسانس مکانیکم.کارگاه تولیدی دارم .در ضمینه ساخت ماشن الات مواد غذای فعالیت میکنم. 7
masi eng 47044 ارسال شده در 6 آذر، 2016 با سلام .من چنگیز ملکی هستم.لیسانس مکانیکم.کارگاه تولیدی دارم .در ضمینه ساخت ماشن الات مواد غذای فعالیت میکنم. سلام خوش اومدید به انجمن خودتون خوشحالیم که به جمع انجمنی ها پیوستید... انشالله با فعالیتهای بیشتر در انجمن درکنار ما باقی بمانید.. 5
yousef864 17 ارسال شده در 16 آذر، 2016 یوسف هستم24سالمه لیسانس مکانیک خوندم از دانشگاه تهران.شغلم درحال حاضرفروشگاه ارایشی بهداشتی داریم.دورهمی 7
armin kiani 17 ارسال شده در 24 آذر، 2016 سلام آرمین هستم میخوانم ببینم تاریخ بالای پیامم درست میافتد یا نه 7
Miss star 83 ارسال شده در 14 دی، 2016 سلام 1.star هستم 2.رشتم مدیریت 3.فوق دارم 4. دانشگاه ازاد درس خوندم 5.مدیریت و زبان انگلیسی 6. از مطالب مفیدتون استفاده کنم 7. کارمندم 8
ارسال های توصیه شده