mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام.من مهسا هستم.رشتم مهندسی برق گرایش الکترونیک.فارغ التحصیل کارشناسی.دانشگاه امام رضا علیه السلام مشهد . مسلط به انگلیسی / مسلط به plc / نرم افزارهای avr & hospice رو هم در سطح قابل قبولی بلدم. از هر چی که به برق مربوط بشه دوست دارم و ترجیح میدهم در همین زمینه فعالیت داشته باشم. 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام.من مهسا هستم.رشتم مهندسی برق گرایش الکترونیک.فارغ التحصیل کارشناسی.دانشگاه امام رضا علیه السلام مشهد .مسلط به انگلیسی / مسلط به plc / نرم افزارهای avr & hospice رو هم در سطح قابل قبولی بلدم. از هر چی که به برق مربوط بشه دوست دارم و ترجیح میدهم در همین زمینه فعالیت داشته باشم. با عرض سلام و احترام خدمت شما به انجمن نوانديشان بسيار خوش اومديد خانوم مهندس اميدوارم ضمن بهرهگيري از تجربيات شما، ما هم بتونيم براي شما مفيد باشيم و حضورتون رو در كنار انجمن و خصوصاً تالار مهندسي برق داشته باشيم. 4 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ ممنون خوشحال میشه با تالار برق همکاری کنم و از تجربیات تمامی دوستان بهره مند بشم.امیدوار بتونم کمکی در افزایش علم دوستان بکنم 6 لینک به دیدگاه
ROH1365 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام وقت همگی به خیر اسم من روح اله است هدفم از عضویت در این انجمن آشنایی با نفرات جدید دسترسی به مطالب علمی در همه زمینه ها ست اگه چنتا دوست با معرفت خوش تیپ و خوشگل هم داشته باشیم داخل انجمن هم کلاس داره مخلص همه بچه های ایران هم هستیم 6 لینک به دیدگاه
hesam mirzaee 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان حسام هستم مهندسی مکانیک آزاد شیراز بیشتر مباحث مکانیک رو پیگیری میکنم دنبال اطلاعات درباره توربو کمپرسور سوی زوریا هستم ایستگاه گاز مشغول به کارم امیدوارم بتونم از مطالب مفیدتون نهایت استفاده رو کنم با تشکر از ریاست انجمن 6 لینک به دیدگاه
tornado_64 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به دوستان عزیز و گرامی خوشحالم که در جمع علمی و خوبتون هسم 1- من تورنادو_64 (رضا) هسم 2-سنجش از دور و جی ای اس 3- ارشد 4-دانشگاه تبریز 5-مباحث مرتبط با رشته ام و همچنین برنامه نویسی 6- افزایش توان علمی 7- مدرس 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به دوستان عزیز و گرامی خوشحالم که در جمع علمی و خوبتون هسم1- من تورنادو_64 (رضا) هسم 2-سنجش از دور و جی ای اس 3- ارشد 4-دانشگاه تبریز 5-مباحث مرتبط با رشته ام و همچنین برنامه نویسی 6- افزایش توان علمی 7- مدرس سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدی امیدوارم لحظه های خیلی خوبی رو اینجا داشته باشی هم ما از اطلاعات شما بهره ببریم هم شما اطلاعتتونو در اختیار انجمن قرار بدین :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
peymanesmaeilpour 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی 7 لینک به دیدگاه
peymanesmaeilpour 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی 7 لینک به دیدگاه
peymanesmaeilpour 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده 5 لینک به دیدگاه
peymanesmaeilpour 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی سلام خوش اومدین به انجمن امیدوارم لحظه های خوبی داشته باشین جریان شماره چیه؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.پیمان هستم.ارشد مهندسی شیمی.مدرس دانشگاه و کارمند پتروشییمی سلام خوش اومدین به انجمن امیدوارم لحظه های خوبی داشته باشین جریان شماره چیه؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده خیلی هم عالی میتونید داخل تالار مخصوص رشتتون فعالیت کنید:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ تو زمینه تدریس و رفع اشکال.کمک تو پایان نامه و مقاله و....درخدمتتون هستم.اگه سوادم اجازه بده خیلی هم عالی میتونید داخل تالار مخصوص رشتتون فعالیت کنید:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
changiz maleki 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام .من چنگیز ملکی هستم.لیسانس مکانیکم.کارگاه تولیدی دارم .در ضمینه ساخت ماشن الات مواد غذای فعالیت میکنم. 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام .من چنگیز ملکی هستم.لیسانس مکانیکم.کارگاه تولیدی دارم .در ضمینه ساخت ماشن الات مواد غذای فعالیت میکنم. سلام خوش اومدید به انجمن خودتون خوشحالیم که به جمع انجمنی ها پیوستید... انشالله با فعالیتهای بیشتر در انجمن درکنار ما باقی بمانید.. 5 لینک به دیدگاه
yousef864 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ یوسف هستم24سالمه لیسانس مکانیک خوندم از دانشگاه تهران.شغلم درحال حاضرفروشگاه ارایشی بهداشتی داریم.دورهمی 7 لینک به دیدگاه
armin kiani 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سلام آرمین هستم میخوانم ببینم تاریخ بالای پیامم درست میافتد یا نه 7 لینک به دیدگاه
Miss star 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سلام 1.star هستم 2.رشتم مدیریت 3.فوق دارم 4. دانشگاه ازاد درس خوندم 5.مدیریت و زبان انگلیسی 6. از مطالب مفیدتون استفاده کنم 7. کارمندم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده