SAMIRA ..... 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همگی سمیرا هستم شهرسازی ترم 5 کارشناسی دانشگاه پیام نور اصفهان الان احتیاج ریادی به نمونه کاذ طرح شهرسازی 2 دارم و بیشتراز اون عکس از مبلمان شهری با ذکر مکانش در اطراف جهان ...نمونه های موفق و ناموفق مبلمان شهری 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همگی سمیرا هستم شهرسازی ترم 5 کارشناسی دانشگاه پیام نور اصفهان الان احتیاج ریادی به نمونه کاذ طرح شهرسازی 2 دارم و بیشتراز اون عکس از مبلمان شهری با ذکر مکانش در اطراف جهان ...نمونه های موفق و ناموفق مبلمان شهری سلام خوش اومدید دوست عزیز:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدم.. مهشید راز دار هستم لیسانس فضای سبز... لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدم.. مهشید راز دار هستم لیسانس فضای سبز... خوش اومدی دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
63mehdi abedini 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام اسمم مهدی 30 سالمه لیسانس عمران دارم 8 ساله تو یه شرکت نساجی هستم.امیدوارم چیزای خوبی ازتون یاد بگیرم 4 لینک به دیدگاه
hossein behzadi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام و دورود بر شما عزیزان که طالب علم و هنرید در مکتبتان ما را از دانش خود دریغ مدارید شاگردتان حسین ب دانشجوی کارشناسی ارشد عمران -سازه هستم 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سلام و دورود بر شما عزیزان که طالب علم و هنرید در مکتبتان ما را از دانش خود دریغ مدارید شاگردتان حسین ب دانشجوی کارشناسی ارشد عمران -سازه هستم سلام اسمم مهدی30 سالمه لیسانس عمران دارم 8 ساله تو یه شرکت نساجی هستم.امیدوارم چیزای خوبی ازتون یاد بگیرم سلام خوش اومدید دوستان عزیز :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
farshad enjili 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من فرشادم دانشجوی برق مقطع کارشناسی ترم 5 از دوستانی که میتونن کتاب برای اموزش simatic manager s7 و برنامه نویسی avr معرفی کنن ممنون میشم ... لطفا کمکم کنید تشکر 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من فرشادم دانشجوی برق مقطع کارشناسی ترم 5 از دوستانی که میتونن کتاب برای اموزش simatic manager s7 و برنامه نویسی avr معرفی کنن ممنون میشم ... لطفا کمکم کنید تشکر سلام خوش اومدید. 2 لینک به دیدگاه
sarah mirzaee 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سلام سارا هستم دانشجوی عمران این ترم دانشجوی ارشد شدم مباحث علمی و هر چیزی که اطلاعاتمون رو افزایش بده و مفید باشه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سلام سارا هستم دانشجوی عمران این ترم دانشجوی ارشد شدم مباحث علمی و هر چیزی که اطلاعاتمون رو افزایش بده و مفید باشه سلام خوش اومدی دوست خوب 1 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام.مدتی درانجمن نبودم،مشغول بازسازی بودم(منزل پدری) کاردانی کامپیوتر. کارشناسی الکترونیک انجام پروژه معادل ارشدمکاترونیک 12مدرک فنی دررابطه بابرق،کامپیوتر،پنوماتیک وکنترلرهای هوش مصنوعی ازتجربیات ودانش هم بهترین استفاده روببریم. فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام.مدتی درانجمن نبودم،مشغول بازسازی بودم(منزل پدری)کاردانی کامپیوتر. کارشناسی الکترونیک انجام پروژه معادل ارشدمکاترونیک 12مدرک فنی دررابطه بابرق،کامپیوتر،پنوماتیک وکنترلرهای هوش مصنوعی ازتجربیات ودانش هم بهترین استفاده روببریم. فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk خیلی خوشحالیم که برگشتین :icon_gol:امیدوارم بتونیم از تجربیاتتون تو تالار کامپیوتر هم استفاده کنیم 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ خیلی خوشحالیم که برگشتین :icon_gol:امیدوارم بتونیم از تجربیاتتون تو تالار کامپیوتر هم استفاده کنیم سلام.ممنونم فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام... ببخشید که بی ربط دارم حرف میزنم... فرق بین عضو جدید با کاربر انجمن، کاربر فعال، کاربر تازه وارد و .... چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام...ببخشید که بی ربط دارم حرف میزنم... فرق بین عضو جدید با کاربر انجمن، کاربر فعال، کاربر تازه وارد و .... چیه؟ سلام خدمت شما تفاوتی که موجب تعریف این عناوین میشه در امتیاز کسب شده توسط کاربران هست که این امتیازها حاصل فعالیت های کاربر، امتیاز های داده شده توسط اعضا و یا اهدایی از طرف تالارها و مدیران انجمن هست. بازه ها و حدود تعریف این عناوین رو در اینجا ببینید. 4 لینک به دیدگاه
poorya1994 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام من پوریا هستم دانشجوی کاردانی رشته عملیات پتروشیمی دانشگاه ماهشهر در خدمت همتونم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام من پوریا هستم دانشجوی کاردانی رشته عملیات پتروشیمی دانشگاه ماهشهر در خدمت همتونم سلام خوش اومدید. منتظر حضورتون در تالارها هستیم... موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
hossein javid kalant 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ salam javid hastam arshad omran mikhonam dost daram har komaki mitonam bara dostan bokonam 2 لینک به دیدگاه
sadra nazari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ 1-محمد هستم 2-کارشناسی ارشد برق 3-دانشگاه صنعتی اصفهان 4-در تمام زمینه ها دوست دارم فعالیت کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده