ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلام یک کوچلو دیر اومدم واسه معرفی .... پوزش :icon_pf (34): من ra.ar ( راضیه ) هستم ... کارشناس حسابداری ...... به عکاسی و هنر و روانشناسی علاقمندم امیدوارم بتونم فعالیت مفیدی داشته باشم البته با کمک شما عزیزان ....... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلاممن کتاب زمان فضا معماری گیدیون رو نمیتونم پیدا کنم اگه کسی داره برا دانلود بزاره ممنون میشم. خلاصه کتابش اینجا هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread57877.html 4 لینک به دیدگاه
ramaghan 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ محمد برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه شیراز شغل: در زمینه کارهای پژوهشی و کارهای آماری کار می کنم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ محمدبرنامه ریزی اجتماعی دانشگاه شیراز شغل: در زمینه کارهای پژوهشی و کارهای آماری کار می کنم خوش آمدید منتظر حضور شما هستیم 1 لینک به دیدگاه
mahdi tymori 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام؛ مهدی هستم؛دانشجو مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی؛ دانشگاه پارسیان قزوین؛ برای استفاده از اطلاعات دوستان؛ تزریقکار پلاستیک هستم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام؛ مهدی هستم؛دانشجو مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی؛ دانشگاه پارسیان قزوین؛ برای استفاده از اطلاعات دوستان؛ تزریقکار پلاستیک هستم درود خوش آمدید امیدوارم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
ali darya 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام علی هستم دانشجو ارشد زراعت مدیر عامل شرکتم 4 لینک به دیدگاه
zahra shokouhi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام زهرا هستم مهندسی معماری کارشناسی طبری بابل مباحثی ک مربوط به رشنه ام بشه و بتونه کمکم کنه رو دوس دارم عضو انجمن شدم برای پیدا کردن مطالبی ک برام جذابن یا دنباشون می گردم فعلا ک کاری نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام علی هستم دانشجو ارشد زراعت مدیر عامل شرکتم سلام خوش آمدید سلامزهرا هستم مهندسی معماری کارشناسی طبری بابل مباحثی ک مربوط به رشنه ام بشه و بتونه کمکم کنه رو دوس دارم عضو انجمن شدم برای پیدا کردن مطالبی ک برام جذابن یا دنباشون می گردم فعلا ک کاری نمیکنم سلام زهرا جان خوش آمدی منتظر حضورت هستیم 1 لینک به دیدگاه
z1a2h3r4a 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلام من زهرا هستم تازه اومدم اونم نمیدونم چجوری اومدم اینجا رسیدم دیپلم خیاطی دارم مهارتمم تو رشته خودمه مزون داشتم ولی فعلا کار نمیکنم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلاممن زهرا هستم تازه اومدم اونم نمیدونم چجوری اومدم اینجا رسیدم دیپلم خیاطی دارم مهارتمم تو رشته خودمه مزون داشتم ولی فعلا کار نمیکنم به انجمن خودتون خوش اومديد.. 2 لینک به دیدگاه
ar sh am 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام آرشام هستم دانشجوی ترم 1 مهندسی عمران همینطوری یهو هم پیداش کردم خوشحالم از اینکه بین شماهام 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام:wavesmile: منم خودمم ینی ریحانه ام اینجارم یه 5ماهی میشه گم کرده بودم، تازه پیداش کردم همینا کافیه فکر کنم:persiana__hahaha: بقیه شو برید از پروفایلم بخونید:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام آرشام هستم دانشجوی ترم 1 مهندسی عمرانهمینطوری یهو هم پیداش کردم خوشحالم از اینکه بین شماهام سلام خوش اومدید 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام:wavesmile:منم خودمم ینی ریحانه ام اینجارم یه 5ماهی میشه گم کرده بودم، تازه پیداش کردم همینا کافیه فکر کنم:persiana__hahaha: بقیه شو برید از پروفایلم بخونید:4chsmu1: سلام :hapydancsmil: کجا بودی که گمش کردی؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: خوش اومدی دوباره 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام :hapydancsmil:کجا بودی که گمش کردی؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: خوش اومدی دوباره فقط میتونم بگم سپاس دوست نواندیشی عزیز 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ فقط میتونم بگم سپاس دوست نواندیشی عزیز :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Amir Molaei 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام امیرم دانشجوی ترم 1 کارشناسی مهندسی برق- الکترونیک علاقه مند به رشته مکانیک و مطالب مربوط به نجوم،رباتیک فعلا هم مهارت خاصی ندارم دنبال فیلمهای مربوط به رشته م میگشتم که با انجمن آشنا شدم و از این بابت خوشحالم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلامامیرم دانشجوی ترم 1 کارشناسی مهندسی برق- الکترونیک علاقه مند به رشته مکانیک و مطالب مربوط به نجوم،رباتیک فعلا هم مهارت خاصی ندارم دنبال فیلمهای مربوط به رشته م میگشتم که با انجمن آشنا شدم و از این بابت خوشحالم:hapydancsmil: سلام .... خیلی خوش اومدی ... منتظر حضورت در تالارها هستیم...:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ سلام آرشام هستم دانشجوی ترم 1 مهندسی عمرانهمینطوری یهو هم پیداش کردم خوشحالم از اینکه بین شماهام سلام به نواندیشان خوش آمدید منتظر حضورتون هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده