Construction 4752 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 من هری هستم اهل لندن، مدرسه هاگوارتز درس خوندم رشته شیمی گرایش کیمیاگری از اینکه عضو انجمن شدم خوشحالم ^__________^ ریکتو سمپرا به همتون* ---- *ورد خنده آور شوخی وخنده خوبه ولی توی تاپیک های مرتبط با همون موضوع.... بنظرم این یعنی به سخره گرفتن انجمن...خب با نام کاربری اصلیتون بیاید 2
ashkan.j 15 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 سلام من اشکان ام. دانش جوی ارشد ادبیات و شغل ام مهندس مکانیک. به اکثر مباحث هنری و ادبی به ویژه رمان، شعر و سینما و هم چنین به مباحث فلسفه، روان شناسی و جامعه شناسی علاقه مندم. 5
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 سلام من اشکان ام. دانش جوی ارشد ادبیات و شغل ام مهندس مکانیک. به اکثر مباحث هنری و ادبی به ویژه رمان، شعر و سینما و هم چنین به مباحث فلسفه، روان شناسی و جامعه شناسی علاقه مندم. درود دوست گرامی :welcome: امیدوارم شاهد حضور پر بارتون باشیم:w63: 2
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 شوخی وخنده خوبه ولی توی تاپیک های مرتبط با همون موضوع.... بنظرم این یعنی به سخره گرفتن انجمن...خب با نام کاربری اصلیتون بیاید کسی با شما شوخی نکرد دوست عزیز. این نام کاربری اصلی بنده است و با همین نام عضو انجمن شدم. ممنون از اظهار نظرتون 4
baran720 43 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 سلام من تازه عضو شدم دانشجوی معماریم مقطع کارشناسی به هنر و هم چنین ادبیات علاقه دارم 6
not found 16275 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 سلام من تازه عضو شدم دانشجوی معماریم مقطع کارشناسی به هنر و هم چنین ادبیات علاقه دارم خوش اومدی باران جان 5
not found 16275 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 تیبا جغرافیا میخونم دانشگاه شیرا ز تو کار با gis 'گیر افتاده بودم سرو کارم کشید به سایت الان هم دنبال کمک میگردم سلام مریم جان، خوش اومدی دوستم. 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 دوستان همگی به جمع ما خوش اومدین خوشامد صمیمانه من عضو کوچیک نواندیشانو بپذیرین :w66::welcome: 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 سلام من تازه عضو شدم دانشجوی معماریم مقطع کارشناسی به هنر و هم چنین ادبیات علاقه دارم درود باران عزیز :welcome: 4
sevda3 15 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 سلام من سوداهستم دانشجوی ترم 6برق قدرت.به یاد گرفتن مطالب جدید علاقه زیادی دارم به خصوص اینکه دررابطه بابرق باشه. دوست دارم بابچه های برق آشنابشم وباهم مبادله اطلاعات داشته باشیم:icon_pf (44)::icon_pf (44): 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 سلام من سوداهستم دانشجوی ترم 6برق قدرت.به یاد گرفتن مطالب جدید علاقه زیادی دارم به خصوص اینکه دررابطه بابرق باشه. دوست دارم بابچه های برق آشنابشم وباهم مبادله اطلاعات داشته باشیم:icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام دوست عزیز به انجمن نو اندیشان خیلی خیلی خوش امدی منتظر حضورت توی تالار برق هستیم 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 سلام من سوداهستم دانشجوی ترم 6برق قدرت.به یاد گرفتن مطالب جدید علاقه زیادی دارم به خصوص اینکه دررابطه بابرق باشه. دوست دارم بابچه های برق آشنابشم وباهم مبادله اطلاعات داشته باشیم:icon_pf (44)::icon_pf (44): درود سودا جان خیلی خوش اومدی 3
*taha* 30 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام رشته مکانیک و ارشد انرژی هستم دانشگاه علوم تحقیقات 6
Paroshat 6378 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 سلام بچه ها اسمم پروشات عمران میخونم فعلا دانشجو هستم همه ی مباحث خوبه خوب که نه عالییییه 5
z.f 66 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 سلام من(z.f)زهرام لیسانس تربیت بدنی دانشگاه قم درس خووندم شغلم مربیگری از اشنایتون خوشحالم 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 سلام رشته مکانیک و ارشد انرژی هستم دانشگاه علوم تحقیقات کارشناس مکانیک در یک شرکت در زمینه نیرو سلام بچه ها اسمم پروشات عمران میخونم فعلا دانشجو هستم همه ی مباحث خوبه خوب که نه عالییییه سلاممن(z.f)زهرام لیسانس تربیت بدنی دانشگاه قم درس خووندم شغلم مربیگری از اشنایتون خوشحالم سلام دوستیا به انجمن نواندیشان خوش اومدید 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 سلام رشته مکانیک و ارشد انرژی هستم دانشگاه علوم تحقیقات کارشناس مکانیک در یک شرکت در زمینه نیرو سلام بچه ها اسمم پروشات عمران میخونم فعلا دانشجو هستم همه ی مباحث خوبه خوب که نه عالییییه سلاممن(z.f)زهرام لیسانس تربیت بدنی دانشگاه قم درس خووندم شغلم مربیگری از اشنایتون خوشحالم دوستان همگی خوش اومدین امیدوارم اینجا بهتون خوش بگذره مثل ما نمک گیر بشین :welcome::w66: 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 14 خرداد، 2014 دوستان همگی خوش اومدین امیدوارم اینجا بهتون خوش بگذره مثل ما نمک گیر بشین :welcome::w66: نمک گیر شدم گندمی جونم 3
ارسال های توصیه شده