Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ من هری هستم اهل لندن، مدرسه هاگوارتز درس خوندم رشته شیمی گرایش کیمیاگری از اینکه عضو انجمن شدم خوشحالم ^__________^ ریکتو سمپرا به همتون* ---- *ورد خنده آور شوخی وخنده خوبه ولی توی تاپیک های مرتبط با همون موضوع.... بنظرم این یعنی به سخره گرفتن انجمن...خب با نام کاربری اصلیتون بیاید 2 لینک به دیدگاه
ashkan.j 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من اشکان ام. دانش جوی ارشد ادبیات و شغل ام مهندس مکانیک. به اکثر مباحث هنری و ادبی به ویژه رمان، شعر و سینما و هم چنین به مباحث فلسفه، روان شناسی و جامعه شناسی علاقه مندم. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من اشکان ام. دانش جوی ارشد ادبیات و شغل ام مهندس مکانیک. به اکثر مباحث هنری و ادبی به ویژه رمان، شعر و سینما و هم چنین به مباحث فلسفه، روان شناسی و جامعه شناسی علاقه مندم. درود دوست گرامی :welcome: امیدوارم شاهد حضور پر بارتون باشیم:w63: 2 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ شوخی وخنده خوبه ولی توی تاپیک های مرتبط با همون موضوع.... بنظرم این یعنی به سخره گرفتن انجمن...خب با نام کاربری اصلیتون بیاید کسی با شما شوخی نکرد دوست عزیز. این نام کاربری اصلی بنده است و با همین نام عضو انجمن شدم. ممنون از اظهار نظرتون 4 لینک به دیدگاه
baran720 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من تازه عضو شدم دانشجوی معماریم مقطع کارشناسی به هنر و هم چنین ادبیات علاقه دارم 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من تازه عضو شدم دانشجوی معماریم مقطع کارشناسی به هنر و هم چنین ادبیات علاقه دارم خوش اومدی باران جان 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ تیبا جغرافیا میخونم دانشگاه شیرا ز تو کار با gis 'گیر افتاده بودم سرو کارم کشید به سایت الان هم دنبال کمک میگردم سلام مریم جان، خوش اومدی دوستم. 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان همگی به جمع ما خوش اومدین خوشامد صمیمانه من عضو کوچیک نواندیشانو بپذیرین :w66::welcome: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من تازه عضو شدم دانشجوی معماریم مقطع کارشناسی به هنر و هم چنین ادبیات علاقه دارم درود باران عزیز :welcome: 4 لینک به دیدگاه
sevda3 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من سوداهستم دانشجوی ترم 6برق قدرت.به یاد گرفتن مطالب جدید علاقه زیادی دارم به خصوص اینکه دررابطه بابرق باشه. دوست دارم بابچه های برق آشنابشم وباهم مبادله اطلاعات داشته باشیم:icon_pf (44)::icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من سوداهستم دانشجوی ترم 6برق قدرت.به یاد گرفتن مطالب جدید علاقه زیادی دارم به خصوص اینکه دررابطه بابرق باشه. دوست دارم بابچه های برق آشنابشم وباهم مبادله اطلاعات داشته باشیم:icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام دوست عزیز به انجمن نو اندیشان خیلی خیلی خوش امدی منتظر حضورت توی تالار برق هستیم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من سوداهستم دانشجوی ترم 6برق قدرت.به یاد گرفتن مطالب جدید علاقه زیادی دارم به خصوص اینکه دررابطه بابرق باشه. دوست دارم بابچه های برق آشنابشم وباهم مبادله اطلاعات داشته باشیم:icon_pf (44)::icon_pf (44): درود سودا جان خیلی خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
*taha* 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام رشته مکانیک و ارشد انرژی هستم دانشگاه علوم تحقیقات 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بچه ها اسمم پروشات عمران میخونم فعلا دانشجو هستم همه ی مباحث خوبه خوب که نه عالییییه 5 لینک به دیدگاه
z.f 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من(z.f)زهرام لیسانس تربیت بدنی دانشگاه قم درس خووندم شغلم مربیگری از اشنایتون خوشحالم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام رشته مکانیک و ارشد انرژی هستم دانشگاه علوم تحقیقات کارشناس مکانیک در یک شرکت در زمینه نیرو سلام بچه ها اسمم پروشات عمران میخونم فعلا دانشجو هستم همه ی مباحث خوبه خوب که نه عالییییه سلاممن(z.f)زهرام لیسانس تربیت بدنی دانشگاه قم درس خووندم شغلم مربیگری از اشنایتون خوشحالم سلام دوستیا به انجمن نواندیشان خوش اومدید 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستیا به انجمن نواندیشان خوش اومدید مرسی گلم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام رشته مکانیک و ارشد انرژی هستم دانشگاه علوم تحقیقات کارشناس مکانیک در یک شرکت در زمینه نیرو سلام بچه ها اسمم پروشات عمران میخونم فعلا دانشجو هستم همه ی مباحث خوبه خوب که نه عالییییه سلاممن(z.f)زهرام لیسانس تربیت بدنی دانشگاه قم درس خووندم شغلم مربیگری از اشنایتون خوشحالم دوستان همگی خوش اومدین امیدوارم اینجا بهتون خوش بگذره مثل ما نمک گیر بشین :welcome::w66: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان همگی خوش اومدین امیدوارم اینجا بهتون خوش بگذره مثل ما نمک گیر بشین :welcome::w66: نمک گیر شدم گندمی جونم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده