R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ به نام خداوحید عابدی معماری-لیسانس ترم 5 شیروان دانشگاه بجنورد سلام خیلی خوش اومدی وحید جان 6 لینک به دیدگاه
abbasmobaraki 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سلام اسمم عباس رشته استخراج معدن دانشجوی ارشد :icon_gol:واحد تهران جنوب هدفم بالا بردن سطح علمی :icon_gol:[DLBOX=undefined][/DLBOX] 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سلام اسمم عباس رشته استخراج معدن دانشجوی ارشد :icon_gol:واحد تهران جنوب هدفم بالا بردن سطح علمی :icon_gol::icon_gol: دوست گرامی:welcome: منتظر خضور فعال شما هستیم:w63: 5 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ سلام به تمامی دوستان اسمم رضاست مهیارفقط یه خاطرست دانشجوی ترم سه حقوق هستم علاقه من به مطالعه ودانستن خوشحالم که بین شما دوستانم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
mehrdad alizade 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ مهرداد هستم دانشجوی کارشناسی عمران ساختمان ولی کاردانیم نقشه کشی صنعتی بود دوست دارم اینجا تو مباحث رشته درسیم و حرفه هنریم فعالیت داشته باشم ولی حرفه اصلیم طراحی کارت ویزیت ، پوستر و آتلیه عکاسی عروس و اسپورت هست. 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ سلام به تمامی دوستان اسمم رضاست مهیارفقط یه خاطرست دانشجوی ترم سه حقوق هستم علاقه من به مطالعه ودانستن خوشحالم که بین شما دوستانم:hapydancsmil: مهرداد هستم دانشجوی کارشناسی عمران ساختمان ولی کاردانیم نقشه کشی صنعتی بود دوست دارم اینجا تو مباحث رشته درسیم و حرفه هنریم فعالیت داشته باشم ولی حرفه اصلیم طراحی کارت ویزیت ، پوستر و آتلیه عکاسی عروس و اسپورت هست. دوستان به انجمن نو اندیشان خوش امدین :welcome: 5 لینک به دیدگاه
armitashahverdi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ Sakam.armita hastam sale sevome mim shimi.daneshgahe mazandaran. 3 لینک به دیدگاه
armitashahverdi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ Salam.armita hastam .daneshjoye mimi shimi gerayesh general dameshgahe mazandaran 3 لینک به دیدگاه
فاطمه ......:( 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام.......................................... (تازه وارد) 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ دوستان همگی خیلی خیلی خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ مقدم ورود همه نوانديشان جديد گرامي باد خيلي خيلي خوش اومدين بچه ها :welcome::w63::w330::welcome::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:80x7izu87acutttcy9t:ha5t4lmd53df3cpu2lq 4 لینک به دیدگاه
erfan homay 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ سلام عرفان هستم اهل مرودشت لیسانس برق صنعتی دارم وعلاقه ی خاصی به الکترونیک دارم دانشگاه ازاد مرودشت درس خوندم.دلیلمم ازینکه اومدم اینجا میخام تو علم الکترونیک بیشتر درس یاد بگیرم.کارمم الان تو پتروشیمی هست 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ سلام عرفان هستم اهل مرودشت لیسانس برق صنعتی دارم وعلاقه ی خاصی به الکترونیک دارم دانشگاه ازاد مرودشت درس خوندم.دلیلمم ازینکه اومدم اینجا میخام تو علم الکترونیک بیشتر درس یاد بگیرم.کارمم الان تو پتروشیمی هست سلام دوست عزیز به انجمن نو اندیشان خیلی خوش امدی منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم 7 لینک به دیدگاه
rana elec 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ سلام همگی اسم واقعیم رعنا رشتم الکترونیکه تو مقطع کاردانیم میخوام ولی برق ادامه بدم تو یونی سراسری تبریز میخونم ولی واسه کاردانی به کارشناسی شریعتی تهران رو میزننم سایت جالبیه اینجا شغلمم که دانشجوام 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ سلام همگیاسم واقعیم رعنا رشتم الکترونیکه تو مقطع کاردانیم میخوام ولی برق ادامه بدم تو یونی سراسری تبریز میخونم ولی واسه کاردانی به کارشناسی شریعتی تهران رو میزننم سایت جالبیه اینجا شغلمم که دانشجوام سلام دوست عزیز به نو اندیشان خوش امدی منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم 5 لینک به دیدگاه
hasan ganbari 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ سلام بایستی بری مرکز جهاد کشاورزی شهرتون زود زود سر بزنی تا علاقه تونببینن تا براتامریه جور کنن اکه بند پ داشته باشی چ بهتر 6 لینک به دیدگاه
hasan ganbari 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ دانشجوی ترم 2 رشته ابیاری زهکشی مقطع ارشد دانشگاه ازاد علوم تحقیقات تبریز و ساکن میانه راجع نرم افزارهای اب کار میکنم کسیم کمک خواست در حید توانم کمک میکنم 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ دانشجوی ترم 2 رشته ابیاری زهکشی مقطع ارشد دانشگاه ازاد علوم تحقیقات تبریز و ساکن میانه راجع نرم افزارهای اب کار میکنم کسیم کمک خواست در حید توانم کمک میکنم خیلی خوش اومدید منتظر حضور فعالتون هستیم 7 لینک به دیدگاه
Bijan Bandari 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ سلام بیژن هستم مدیریت بازرگانی کارشناسی دانشگاه هرمزگان از معماری و طراحی و بازرگانی خوشم میاد فعلا حسابدار هستم 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ دوستان همگی خوش اومدین:w66::w63: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده