.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ 1.eng.l.s2.مهندسی مدیریت اجرایی گرایش عمران 3.لیسانس 4.دانشگاه پیام نور قزوین 5.از همه بیش تر به روش های اجرایی ساختمان علاقه دارم. 6.اطلاعاتمو زیاد کنم اگه اطلاعاتی داشتم در اختیار بقیه بذارم. 7.بیکاره بیکار سلام به نواندیشان خوش اومدی دوستی 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ مهدی هستم دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر- نرم افزار اهل مشهد و در حال حاضر طراح وب ( html - wordpress - joomla - vBulletin ) به درخواست دوست عزیزمان در اینجا عضو شدیم( خانم bar☻☻n ) امیدوارم بتونم کمکی به دوستان بکنم 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ مهدی هستمدانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر- نرم افزار اهل مشهد و در حال حاضر طراح وب ( html - wordpress - joomla - vBulletin ) به درخواست دوست عزیزمان در اینجا عضو شدیم( خانم bar☻☻n ) امیدوارم بتونم کمکی به دوستان بکنم دوست عزیز به نو اندیشان خوش امدی منتظر حضور گرمت هستیم:w66::w66::w66: 8 لینک به دیدگاه
S.E.N.A.T.O.R 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ محمد ام بیست و دوساله کارشناس حقوق خصوصی 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ محمد ام بیست و دوساله کارشناس حقوق خصوصی خوش اومدی آقا محمد منتظر حضور فعالت هستیم 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ محمد ام بیست و دوساله کارشناس حقوق خصوصی خوش اومدین منتظر فعالیتتون در تالار حقوق هستیم:welcome: 6 لینک به دیدگاه
Ahmad feerozmandi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ سلام همه دوستان. این جانب احمد فیروزمندی دارای مدرک کارشناسی رشته برق قدرت گرایش توزیع از دانشگاه آزاد اسلامی جاسب می باشدم. و در شرکت توزیع برق استان قم واحد تعمیرات خط گرم 20 کیلوولت به مدت 12 سال مشغول به کار هستم. دوست دارم مطالبی که نمیدانم از دوستان یاد گرفته و یا مطلبی اگر میدانم در اختیار دوستان قرار دهم. با تشکر 7 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ محمد ام بیست و دوساله کارشناس حقوق خصوصی خوش اومدی اقا محمد............. 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام من آذین هستمدانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه شهید چمران اهواز در راه و شهرسازی مشغول بکارم تو زمینه آبشستگی پلها کارمیکنم خوشحالم که به جمع شما پیوستم. سلام دوستای خوبم منا شیخ حسن هستم با منا راحتم همینجوری صدام کنید. معماری میخوندم البته به طور نا پیوسته دانشگاه علمی کاربردی در قم بهمن ترم کارشناسیم شروع میشه هنوز جایی از سایت و ندیدم ولی کلا همه چیزو دوست دارم هدفم فقط آشنایی با دوستان و بالا بردن اطلاعاتمه به نرم افزار های اتوکد (دو بعدی و سه بعدی) اسکچاب - آرشیکد - تری دی مکس - ایتبس - سیف تسلط کامل دارم در حال حاضر در یه دفتر مهندسی کار میکنم لطفا هوای منو داشته باشید سلام ساناز دانشجوی ترم 5 بیوتکنولوژی هستم دانشگاه غیرانتفایی -اصفهان واسه یادگیری بیشتر عضو شدم 1.eng.l.s2.مهندسی مدیریت اجرایی گرایش عمران 3.لیسانس 4.دانشگاه پیام نور قزوین 5.از همه بیش تر به روش های اجرایی ساختمان علاقه دارم. 6.اطلاعاتمو زیاد کنم اگه اطلاعاتی داشتم در اختیار بقیه بذارم. 7.بیکاره بیکار مهدی هستمدانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر- نرم افزار اهل مشهد و در حال حاضر طراح وب ( html - wordpress - joomla - vBulletin ) به درخواست دوست عزیزمان در اینجا عضو شدیم( خانم bar☻☻n ) امیدوارم بتونم کمکی به دوستان بکنم محمد ام بیست و دوساله کارشناس حقوق خصوصی سلام همه دوستان. این جانب احمد فیروزمندی دارای مدرک کارشناسی رشته برق قدرت گرایش توزیع از دانشگاه آزاد اسلامی جاسب می باشدم. و در شرکت توزیع برق استان قم واحد تعمیرات خط گرم 20 کیلوولت به مدت 12 سال مشغول به کار هستم. دوست دارم مطالبی که نمیدانم از دوستان یاد گرفته و یا مطلبی اگر میدانم در اختیار دوستان قرار دهم. با تشکر سلاااااااااااام بر همگی:icon_gol: خیلی خیلی به نواندیشان خوش اومدین :w66::w66: 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام همه دوستان. این جانب احمد فیروزمندی دارای مدرک کارشناسی رشته برق قدرت گرایش توزیع از دانشگاه آزاد اسلامی جاسب می باشدم. و در شرکت توزیع برق استان قم واحد تعمیرات خط گرم 20 کیلوولت به مدت 12 سال مشغول به کار هستم. دوست دارم مطالبی که نمیدانم از دوستان یاد گرفته و یا مطلبی اگر میدانم در اختیار دوستان قرار دهم. با تشکر سلام احمد فیروز مندی همشهری گل به نو اندیشان خیلی خیلی خوش امدی :welcome: منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ منم جاوید، 26 ساله تازه با این انجمن آشنا شدمیه چند روز پیش هم چندتا از دوستا گلم رو دیدم خیلی خوشحالم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ منم جاوید، 26 سالهتازه با این انجمن آشنا شدمیه چند روز پیش هم چندتا از دوستا گلم رو دیدم خیلی خوشحالم :hapydancsmil: اقا جاوید به تیراژه:icon_pf (34):ببخشید به نواندیشان خیلی خیلی خوش امدی دوست گلم 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ اقا جاوید به تیراژه:icon_pf (34):ببخشید به نواندیشان خیلی خیلی خوش امدی دوست گلم سلام سلامآقا اینجا چطوری میشه با بقیه دوست شد؟ بعد چطوری بایست فعالیت بنمایم آیا ؟ 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام سلامآقا اینجا چطوری میشه با بقیه دوست شد؟ بعد چطوری بایست فعالیت بنمایم آیا ؟ 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام سلامآقا اینجا چطوری میشه با بقیه دوست شد؟ بعد چطوری بایست فعالیت بنمایم آیا ؟ والا چی بگم من خودم میرم تیراژه شما هم بیاید اونجا 100درصد درست میشه 5 لینک به دیدگاه
farkhondeh h 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ farkhondeh h برق مخابرات از ریاضی فیزیک گرافیک طراحی معماری نجوم و زبان خوشم میاد :] 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ farkhondeh hبرق مخابرات از ریاضی فیزیک گرافیک طراحی معماری نجوم و زبان خوشم میاد :] سلام دوست عزیز به نو اندیشان خیلی خیلی خوش امدی منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم 5 لینک به دیدگاه
Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ من فتانه ام رشته شيمي محض.ترم اولي ام.داشتم واسه گزارشكار شيمي سرچ مي كردم كه با اين سايت آشنا شدم.من عاشق فوتبالم 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ من فتانه ام رشته شيمي محض.ترم اولي ام.داشتم واسه گزارشكار شيمي سرچ مي كردم كه با اين سايت آشنا شدم.من عاشق فوتبالم خوش اومدی دوست عزیز:welcome: منتظر حضور فعالت هستیم:w63: 5 لینک به دیدگاه
vahidabedi 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ به نام خدا وحید عابدی معماری-لیسانس ترم 5 شیروان دانشگاه بجنورد 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده