mehdi rahmani 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ =mehdi rahmani 1- من مهدی رحمانی هستم 2- رشته تحصیلی من مهندسی تکنولوژی برق قدرت 3- مقطع تحصیلی کارشناسی 4- دانشگاه ازاد واحد بوکان 5-من از مباحث مربوط به رشته برق قدرت خوشم میاد 6- بهره گیری از منابع موجود 7- شرکت فنی مهندسی دارم 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ =mehdi rahmani 1- من مهدی رحمانی هستم 2- رشته تحصیلی من مهندسی تکنولوژی برق قدرت 3- مقطع تحصیلی کارشناسی 4- دانشگاه ازاد واحد بوکان 5-من از مباحث مربوط به رشته برق قدرت خوشم میاد 6- بهره گیری از منابع موجود 7- شرکت فنی مهندسی دارم سلام آقا مهدي عزيز به نوانديشان خوش اومدي دوست داريم شاهد فعاليت شما تو تالار تخصصي خودتون باشيم دوست من 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ =mehdi rahmani 1- من مهدی رحمانی هستم 2- رشته تحصیلی من مهندسی تکنولوژی برق قدرت 3- مقطع تحصیلی کارشناسی 4- دانشگاه ازاد واحد بوکان 5-من از مباحث مربوط به رشته برق قدرت خوشم میاد 6- بهره گیری از منابع موجود 7- شرکت فنی مهندسی دارم سلام اقا مهدی به انجمن نو اندیشان خوش امدی منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم :welcome: 9 لینک به دیدگاه
mahsa parsa 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ مهسادانشجوی ترم 1کارشناسی ارشدمعماری -:hapydancsmil: آشنايي با دوستان بيشتر . يادگيري مطالب بيشتر از دوستان جديد یادگیری نرم افزارهاو........:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 10 لینک به دیدگاه
saman mohamamdi 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ 1- سامان 2- معماری 3- کارشناسی رو تموم کردم 4- دانشگاه همدان 5- همه بخش ها خوبه 6- مبادله اطلاعات با بقیه و بالا بردن سطح اطلاعات خودم و بقیه تو موضوعات مختلف. 7- شرکت ساختمانی 9 لینک به دیدگاه
majid esmaeili 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ سلام من با اسم همسرم ثبت نام کردم دانشجوی ترم دوم کارشناسی ارشد مدیریت مالی هستم دنبال موضوع برا پایان نامه هستم 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ دوستان به انجمن نو اندیشان خیلی خیلی خوش اومدین:w66: 7 لینک به دیدگاه
javad619 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ 1- جواد 2-میکروبیولوژی 3-کارشناسی 4-همدان 5- خوبه 6- تبادل اطلاعات 7- آزمایشگاه طبی 7 لینک به دیدگاه
raziye khak 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ سلام من راضیه هستم دانشجوی ترم 4 مهندسی عمران هستم توی دانشگاه تبریز درس میخونم از هر مطلبی که در مورد رشته ی خودم باشه خوشم میاد برای تفریح و..... اومدم 5 لینک به دیدگاه
ramindehghan 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ سلام رامین معدن دانشگاه یزد کارشناس شرکت ایران خاک 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ به همه دوستان خوش آمد میگم :welcome: 4 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلام من مهيار4هستم دانشجوي كارداني مشاوره حقوقي امدم دوست پيدا كنك 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلام من مهيار4هستم دانشجوي كارداني مشاوره حقوقي امدم دوست پيدا كنك خیلی خیلی به انجمن نواندیشان خوش امدی :welcome: 8 لینک به دیدگاه
mohsen moghadasi 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ سلام mohsen moghadasi هستم فارغ اتحصيل مهندسي عمران و علاقه مند و مشغول در زمينه راه هستم خوشحال ميشم منا تو راهسازي كمك كنيد 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ سلام من مهيار4هستم دانشجوي كارداني مشاوره حقوقي امدم دوست پيدا كنك خیلی خوش اومدین دوست عزیز منتظر فعالیت شما در تالار حقوق هستیم :welcome: 7 لینک به دیدگاه
mdrsh 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی مرسی دوست عزیز 6 لینک به دیدگاه
Masoud-G 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام من مسعود هستم . کارشناسی معماری . دانشگاه شیراز درس خوندم. بیشتر سعی میکنم در ارتباط با رشته ام فعالیت کنم و لی شرکت در بحث های آزاد و تفریحی رو هم دوست دارم. فعلأ هم بیکار هستم و میخوام برا ارشد بخونم ...همین :) 5 لینک به دیدگاه
ara 66 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان آرا هستم. دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک- تبدیل انرژی. از تمام مطالب مربوط به رشته مکانیک لذت می برم. فعلا بیکار هستم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده