name name 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ بسم الله الرحمن الرحیم سلام 1-اسم من حسین است 2-مهندسی مواد-سرامیک 3-کارشناسی 4-دانلود مقاله و جستجوی بهتر 6-دانشجو 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ بسم الله الرحمن الرحیمسلام 1-اسم من حسین است 2-مهندسی مواد-سرامیک 3-کارشناسی 4-دانلود مقاله و جستجوی بهتر 6-دانشجو سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ بسم الله الرحمن الرحیمسلام 1-اسم من حسین است 2-مهندسی مواد-سرامیک 3-کارشناسی 4-دانلود مقاله و جستجوی بهتر 6-دانشجو سلام حسین آقا خیلی خوش اومدین دوست عزیز:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
چکامه69 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ Salam chekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... 8 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ Salamchekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... خیلی خوش اومدی به انجمن چکامه،امیدوارم بتونیم از اطلاعاتتون بهره ببریم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ Salamchekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... سلام خانومی به نواندیشان خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
Ham Ze 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ سلام _ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ سلام_ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق سلاااااااااااام. :welcome: 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ سلام_ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی متنظر حضورت هستیم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ سلام_ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق Salamchekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... سلام دوستان به انجمن نواندیشان بسیار خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
payman2000 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان من پیمانم .دانشجوی کارشناسی معماری... 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان من پیمانم .دانشجوی کارشناسی معماری... سلام اقا پیمان به نو اندیشان خوش اومدی 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان من پیمانم .دانشجوی کارشناسی معماری... سلام آقا پیمان خوش اومدی رفیق 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ خوش اومدی هم رشته ای توی تالار معماری منتظرت هستیم:hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 9 لینک به دیدگاه
pyman92 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سلام پیمان هستم.فوق دیپلم.plc هدفم یادگیری کامل پی ال سی .سربازم اخراشه. 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ سلام پیمان هستم.فوق دیپلم.plc هدفم یادگیری کامل پی ال سی .سربازم اخراشه. سلام آقا پیمان به نواندیشان خوش اومدی و منتظر حضورت هستیم 5 لینک به دیدگاه
sanatisharif 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بذارین منم خودمو معرفی کنم امین هستم برق خوندم مشخصه کجا 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بذارین منم خودمو معرفی کنم امین هستم برق خوندم مشخصه کجا سلام آقا امین به نواندیشان خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
sanatisharif 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام آقا امین به نواندیشان خوش اومدی سپاس جناب سپهری 4 لینک به دیدگاه
SHEDAA 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ب دوستان خوبم من shedaaیاهمون مهسام کاردانی معماریم ترم اخراگ خدابخدا دانشگاه جهاداهوازم. ازهمه چی خوشم میاد. وخیلی دوس دارم ازپیشوسکتام همه چی یادبگیرم درمعماری ونرم افزارکامپیوتری. هدفم اینکه واسه کشورم وخانوادم وشهرم مفیدباشم وسربلندباشم. قراربرم سرکاردررابطه بارشتم کارکنم دریه شرکت مشاوره مهندسی. خدابخواد. ازاشنای باشمادوستان خوب وگرامی خوشحال میشم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده