faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فائزه ام دانشجو معماری ترم3 کاردانی هدفم یادگیری و ... هم نام و هم رشته ای خودم خوش اومدیییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
aryana-a 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اریانا هستم رشتم مهندسی کامپیوتر - نرم افزار میباشد ترم 4 از اشنایی با همتونم خوشحالم 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اریانا هستم رشتم مهندسی کامپیوتر - نرم افزار میباشد ترم 4 از اشنایی با همتونم خوشحالم سلام بر شما خیییییلی خیلییییی خوش اومدی :w66: ماهم از آشناییت خوشحالیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اریانا هستم رشتم مهندسی کامپیوتر - نرم افزار میباشد ترم 4 از اشنایی با همتونم خوشحالم سلام دوستی خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
aryana-a 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر شما خیییییلی خیلییییی خوش اومدی :w66: ماهم از آشناییت خوشحالیم:hapydancsmil: سلام دوستی خوش اومدی مرسی دوستان :w16: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من زهراهستم ولی اینجا به اسم گندم منو میشناسینرشتم حقوق هستش..تادوترم دیگه تافلمومیگیرم..درزمینه زبان انگلیسی میتونم کمکتون کنمدانشگاه؟؟؟سکرتهبیشتربه مباحث حقوقی وانگلیسی ودیزاین خونه و..کلا هرچیزجذابی علاقه دارم..دیگه!!دیگه!!الانم فعلا دانشجو هستم..دیگه چیزی به ذهنم نمیرسهسوالی داشتین در خدمتم:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من زهراهستم ولی اینجا به اسم گندم منو میشناسینرشتم حقوق هستش..تادوترم دیگه تافلمومیگیرم..درزمینه زبان انگلیسی میتونم کمکتون کنمدانشگاه؟؟؟سکرتهبیشتربه مباحث حقوقی وانگلیسی ودیزاین خونه و..کلا هرچیزجذابی علاقه دارم..دیگه!!دیگه!!الانم فعلا دانشجو هستم..دیگه چیزی به ذهنم نمیرسهسوالی داشتین در خدمتم:flowerysmile: سلام گندوم خانومی به نواندیشان خوش اومدی منتظر حضورت هستیم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان اریانا هستم رشتم مهندسی کامپیوتر - نرم افزار میباشد ترم 4 از اشنایی با همتونم خوشحالم خوش اومدی به نواندیشان مهندس منتظر حضورت هستیم :Welcome1: سلام من زهراهستم ولی اینجا به اسم گندم منو میشناسینرشتم حقوق هستش..تادوترم دیگه تافلمومیگیرم..درزمینه زبان انگلیسی میتونم کمکتون کنمدانشگاه؟؟؟سکرتهبیشتربه مباحث حقوقی وانگلیسی ودیزاین خونه و..کلا هرچیزجذابی علاقه دارم..دیگه!!دیگه!!الانم فعلا دانشجو هستم..دیگه چیزی به ذهنم نمیرسهسوالی داشتین در خدمتم:flowerysmile: به به ببین کی اومده پس حتما یه سری به بخش ترجمه بزن، خیلی خوشحال میشیم توی گروه ترجمه کنارمون باشی:hapydancsmil: :Welcome1: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون دوست خوبم که منو به عنوان عضوکوچیکتون پذیرفتین..حتمامیام 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من زهراهستم ولی اینجا به اسم گندم منو میشناسینرشتم حقوق هستش..تادوترم دیگه تافلمومیگیرم..درزمینه زبان انگلیسی میتونم کمکتون کنمدانشگاه؟؟؟سکرتهبیشتربه مباحث حقوقی وانگلیسی ودیزاین خونه و..کلا هرچیزجذابی علاقه دارم..دیگه!!دیگه!!الانم فعلا دانشجو هستم..دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه سوالی داشتین در خدمتم:flowerysmile: سلام زهرا خانوم گندمی خییللللیییی خییییلللییییییی خییلللللللللییییی خوش اومدی:w66: :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ازهمگی ممنون:w36:میدونستم اینقدرتحویلم میگیرین زودترمیومدم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
primavera 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آئین هستم با نام کاربری primavera دانشجوی مهندسی معماری ام هدفم از عضویت استفاده از دانش و تجربیات بقیه ست و امیدوارم که دوستان خوبی برای هم باشیم. متشکرم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامآئین هستم با نام کاربری primavera دانشجوی مهندسی معماری ام هدفم از عضویت استفاده از دانش و تجربیات بقیه ست و امیدوارم که دوستان خوبی برای هم باشیم. متشکرم سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی منتظر حضورت هستیم 4 لینک به دیدگاه
shahab_0010 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من : شهاب مهندسی عمران گرایش سازه،به نرم افزارایETABS.SAFE.CAD تسلط دارم در حال حاظر هم سرباز در سد گلپایگان تازه روزای اولشم....... :179: 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من : شهاب مهندسی عمران گرایش سازه،به نرم افزارایETABS.SAFE.CAD تسلط دارم در حال حاظر هم سرباز در سد گلپایگان تازه روزای اولشم....... :179: سلام دوستی خوش اومدی منتظز حضور و فعالیتت تو تالار عمران هستیم 2 لینک به دیدگاه
sahebeghalbam 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فاطمه هستم ارشد علم سنجی در دانشگاه یزدهستم /کارشناسی ام هم دانشگاه شیراز بودم هدفم آشنایی با مطالب برنامه نویسی C#بود خیلی هم دلم گرفته آخه چندروز دیگه امتحان دارم اما خیلی دلم برا خانواده ام تنگ شده این گل هم تقدیم به همه دوستان عزیز 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فاطمه هستمارشد علم سنجی در دانشگاه یزدهستم /کارشناسی ام هم دانشگاه شیراز بودم هدفم آشنایی با مطالب برنامه نویسی C#بود خیلی هم دلم گرفته آخه چندروز دیگه امتحان دارم اما خیلی دلم برا خانواده ام تنگ شده این گل هم تقدیم به همه دوستان عزیز سلام دوستی خوش اومدی این گلم تقدیم به شما 2 لینک به دیدگاه
mina.ab 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام 1 اسمم مینا 2- مهندسی کامپیوتر نرم 3- کارشناسی:hapydancsmil: 4- دانشگاه شهید باهنر کرمان 5- هرچی که مال کامپیوتر باشه 6-راستش دارم سی شارپ میفتم!!! 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام1 اسمم مینا 2- مهندسی کامپیوتر نرم 3- کارشناسی:hapydancsmil: 4- دانشگاه شهید باهنر کرمان 5- هرچی که مال کامپیوتر باشه 6-راستش دارم سی شارپ میفتم!!! سلام خانومی به نواندیشان خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
parinaz86 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1-parinaz 2- رشته تحصیلی:روانشناسی بالینی کودک و نوجوان 3- مقطع تحصیلی : کارشناسی ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید: دانشگاه تبریز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: مقالات 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟:پیدا کردن همکار علمی و اشنایی با هم رشته ای هام و هرچیزی که به رشتم مربوط بشه 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟: به عنوان مشاور در یک مرکز و یکی دو تا مهد کودک 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده