.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام رحمت اله فتحی کارشناسی شهرسازی مقطع کارشناسی پیوسته امین فولادشهر از مباحث شهرسازی خیلی خوشم میاد ودوست دارم تو قسمت برداشت ها کالبد شهری و تحلیلشون و ... کار کنم هر از گاهی هم در مورد وب لاگ نویسی دوست دارم مطلبی بدونم ترم 4 در حال حاضر دارم میخونم که درآینده به امید خدا ارشد قبول بشم :-) هر گونه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم برای تمامی دانشجویان شهرسازی آرزوی موفقیت دارم سلام دوستی خوش اومدی منتظر حضورت هستیم شما هم موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام رحمت اله فتحی کارشناسی شهرسازی مقطع کارشناسی پیوسته امین فولادشهر از مباحث شهرسازی خیلی خوشم میاد ودوست دارم تو قسمت برداشت ها کالبد شهری و تحلیلشون و ... کار کنم هر از گاهی هم در مورد وب لاگ نویسی دوست دارم مطلبی بدونم ترم 4 در حال حاضر دارم میخونم که درآینده به امید خدا ارشد قبول بشم :-) هر گونه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم برای تمامی دانشجویان شهرسازی آرزوی موفقیت دارم حاجی خوش تیپیا خیلیـــــــــ خوش اومدی داداش. همه شهرسازا رفقای خودمن آره بخون که ایشالا ارشدو بترکونی :icon_gol: منم برای همه جوونا آرزوی موفقیت میکنم :w16: منتظریم تو انجمن بیشتر ببینیمت آقا رحمت الله :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
عموجون 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همگی سلام پیروز فرهیختگان هستم! منتها، کمی سن بالا رفته، تجربه انبان شده و به پیری نزدیک گشتهام؛ mvakili عموجون خطابم میکند (وجه تسمیهی نام کاربریام) چند سالی میشود که پشت کنکور ارشد، سیگار میکشم! کارشناسی هم علوم سیاسی خواندم و افتخار داشتم که دانشگاه آزاد قم، افتخار میزبانیام را داشت. زباده عرضی نیست 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همگی سلام پیروز فرهیختگان هستم! منتها، کمی سن بالا رفته، تجربه انبان شده و به پیری نزدیک گشتهام؛ mvakili عموجون خطابم میکند (وجه تسمیهی نام کاربریام) چند سالی میشود که پشت کنکور ارشد، سیگار میکشم! کارشناسی هم علوم سیاسی خواندم و افتخار داشتم که دانشگاه آزاد قم، افتخار میزبانیام را داشت. زباده عرضی نیست سلام به نواندیشان خوش اومدی عمو جون منتظر حضورت تو انجمن و بهره گرفتن از تجربه هاتون هستیم :mbj6ivxkw3ccem7bie7 8 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ همگی سلام پیروز فرهیختگان هستم! منتها، کمی سن بالا رفته، تجربه انبان شده و به پیری نزدیک گشتهام؛ mvakili عموجون خطابم میکند (وجه تسمیهی نام کاربریام) چند سالی میشود که پشت کنکور ارشد، سیگار میکشم! کارشناسی هم علوم سیاسی خواندم و افتخار داشتم که دانشگاه آزاد قم، افتخار میزبانیام را داشت. زباده عرضی نیست سلام عموجــــــــون ادبیاتتم خداروشکر خوبه هـا حالا چرا سیگار میکشی ؟ نوشابه کمتر ضرر داره ها ! حتی اگه تونستی من ماشعیرو پیشنهاد میکنم.چون خودم یه سال مصرف کردم راضیم ما هم مفتخریم به میزبانی شما عمو جان :icon_gol::icon_gol: به انجمن خودت خوش آمدی امیدواریم بتونیم از تجربت استفاده کنیم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
عموجون 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام، جان عمو! در خصوص لطف شما به ادبیات دست و پا شکستهام؛ شکرا جزیلا! در مورد سیگار هم به خدمت انور شما بایستی عرض بکنم که فیالواقع، اوایل نخی بود، عشق میکردیم که لای انگشتانمان لولهای دود میکرد؛ تفریحی بود. اما فشار درس و کار و زندگی و نان به نرخ دیروز به خانه بردن، تداوم داد لاکردار را... نوشابه هم میخوریم، ماءالشعیر هم، هم! خویشی داشتیم که میگفت: مصمم شدیم به ترک این لامصب! تخمه و پسته و شکلات توی جیب ریختیم، چند مشت که میخوردیم، هوس میکردیم و سیگاری دود میشد. دیدیم اینطور هزینه و خرجمان کفاف نمیدهد، تصمیم کبرایی گرفتیم و سیگار خالی را از نو شروع کردیم...» شدهست احوالات ما؛ رفیقمان همین لولهی دود است، میداند که آخر زیر پا لهاش میکنیم، اما تا آخر، پایمان میایستد... (عجب نثر ثقیلی شدها) اینجا را خانه میدانم و دوستان را، اخوان و همشیرهگان خود... باز هم ابراز خوشوقتی میکنم از حضور در جمعتان. یا علی 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام عموجون! یادش بخیر اون زمونا! نه بابا ماشاءالله هزار ماشاءالله تکون نخوردی عموجــــــــــون منو میگی ؟ البته الان دیگه همه عموجون خطابت خواهند کرد. پشت سیگار کنکور ارشد میکشیالبته این کلمه بر عکس کردنا راست کار خودته من خیلی بلد نیستم. خوب باز هم جای امیدواریه الان سیگارت رژیمی شده :Ghelyon: منتظریم علی یارت 5 لینک به دیدگاه
karimi_j 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام، من امید هستم. شاغل در منطقه پارس جنوبی و در بخش پایپینگ و ساپورت فعالیت دارم. 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام، من امید هستم. شاغل در منطقه پارس جنوبی و در بخش پایپینگ و ساپورت فعالیت دارم. سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
شایسته راد 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام 1. اسمم شایسته راد هست 2. لیسانس کشاورزی 3.هدفم که مبادله اطلاعات و کسب اطلاعات بیشتر از دوستان 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام، من امید هستم. شاغل در منطقه پارس جنوبی و در بخش پایپینگ و ساپورت فعالیت دارم. سلم امید خان خوب جایی مشغولی داداش.خوش به حالت به انجمن خودت خوش اومدی :Welcome1: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام 1. اسمم شایسته راد هست 2. لیسانس کشاورزی 3.هدفم که مبادله اطلاعات و کسب اطلاعات بیشتر از دوستان سلام دوست عزیز امیدوارم بتونیم اینجا از اطلاعاتتون استفاده کنیم خوش اومدی بسیـــار 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واییییییییی چقدر مهندسای توپ جدید داریم همگی خوش اومدین، صفا اوردین :Welcome1: 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام 1. اسمم شایسته راد هست 2. لیسانس کشاورزی 3.هدفم که مبادله اطلاعات و کسب اطلاعات بیشتر از دوستان سلام شایسته جون به نواندیشان خوش اومدی 7 لینک به دیدگاه
f-zamani 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام 1-فیروزه 2-شیمی 3-ارشد 4-ازادفیروزاباد 5-نانومبحث شیمی 6-کسب اطلاعات وکمک به پایان نامه 7-مسئول کنترل کیفی 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام1-فیروزه 2-شیمی 3-ارشد 4-ازادفیروزاباد 5-نانومبحث شیمی 6-کسب اطلاعات وکمک به پایان نامه 7-مسئول کنترل کیفی سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیزخوش اومدی خوش اومدین به نو اندیشان.....امیدوارم هدفی نوع براتون در نواندیشان ایجاد بشه، و شما چراغ باشین و ماها هم ،از گرماتون و نورتون استفاده کنیم سلام1-فیروزه 2-شیمی 3-ارشد 4-ازادفیروزاباد 5-نانومبحث شیمی 6-کسب اطلاعات وکمک به پایان نامه 7-مسئول کنترل کیفی سلام خوش اومدین به نو اندیشان....الهی که همیشه نو اندیش باشین و ما هم از وجودتون بهره بگیریم امیدوارم پورپوزالتون رو به راحتی به اتمام برسونید سلام دوستیبه نواندیشان خوش اومدی سلام یاپارک تو هم خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
Armita66 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ارمیتا واحدی هستم متولد66 هستم در آژانس هوایی مشغول به کارام از گوگل با اینجا آشنا شدم یکی از تفریحاتم فروم گردی و نت هست:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامارمیتا واحدی هستم متولد66 هستم در آژانس هوایی مشغول به کارام از گوگل با اینجا آشنا شدم یکی از تفریحاتم فروم گردی و نت هست:hapydancsmil: سلام آرمیتا خانم به نواندیشان خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده