setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستان عزیز.من مهدیه هستم. رشته ی تحصیلیم مدیریت بازرگانی هست در مقطع کارشناسی. دانشگاه خلیج فارس در خدمتتون هستم. هدفم یاد گرفتن چیزای جدیده و امیدوارم که بتونم مفید باشم . سلام مهدیه جان خوش اومدی.......منتظر فعالییتت هستیم........... 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستان عزیز.من مهدیه هستم. رشته ی تحصیلیم مدیریت بازرگانی هست در مقطع کارشناسی. دانشگاه خلیج فارس در خدمتتون هستم. هدفم یاد گرفتن چیزای جدیده و امیدوارم که بتونم مفید باشم . خیلی خوش اومدممن احساس غربت می کنم سلام مهسا هستم امیدوارم این انجمن بهتر از بقیه انجمن ها باشه با مدیرای با معرفت تر slm ehsas mikonam bacheha dg ahle hal nistanaomidvaram salemo salamat bashid azizan سلام به دوستان جدید:hapydancsmil: پیشنهاد میکنم کنار درساتون تالار گفتگو ی آزاد را از دست ندید که فوق العادس 9 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام دوستان 1-سمانه هستم 2-ادبیات 3-فوق دیپلم 4-ازاد 5-عاشق شعر و ادبیات 6- فروم های زیادی بودم و هستم از گوگل شعرهای سایت رو دیدم وسوسه شدم ثبت نام کنم 7 فعلا بیکار:icon_pf (34): امیدوارم بتونم فعالیت کنم و دوس خوبی باشم برای شما 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان1-سمانه هستم 2-ادبیات 3-فوق دیپلم 4-ازاد 5-عاشق شعر و ادبیات 6- فروم های زیادی بودم و هستم از گوگل شعرهای سایت رو دیدم وسوسه شدم ثبت نام کنم 7 فعلا بیکار:icon_pf (34): امیدوارم بتونم فعالیت کنم و دوس خوبی باشم برای شما خوش اومدی سمانه جون :hapydancsmil: بیا تالار ادبیات پیشمون :rose: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان1-سمانه هستم 2-ادبیات 3-فوق دیپلم 4-ازاد 5-عاشق شعر و ادبیات 6- فروم های زیادی بودم و هستم از گوگل شعرهای سایت رو دیدم وسوسه شدم ثبت نام کنم 7 فعلا بیکار:icon_pf (34): امیدوارم بتونم فعالیت کنم و دوس خوبی باشم برای شما سلام عزیزم، خوش اومدی منتظر حضورت درتالار ادبیات هستیم.......... 2 لینک به دیدگاه
davoud13 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام - اسم: داود 2- رشته تحصیلی: شیمی کاربردی مقطع لیسانس.کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 3- مقطع تحصیلی: دانشجوی انصرافی ترم 2 مهندسی. 4- دانشگاهی که تحصیل کردم: صنعتی شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین:مربوط به رشته تحصیلیم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ شرکت در بحث ها.استفاده از جزوات و کتابهایی که برای دانلود تو سایت قرار میگیره. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ کاردان آزمایشگاه کنترل کیفیت. 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام- اسم: داود 2- رشته تحصیلی: شیمی کاربردی مقطع لیسانس.کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 3- مقطع تحصیلی: دانشجوی انصرافی ترم 2 مهندسی. 4- دانشگاهی که تحصیل کردم: صنعتی شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین:مربوط به رشته تحصیلیم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ شرکت در بحث ها.استفاده از جزوات و کتابهایی که برای دانلود تو سایت قرار میگیره. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ کاردان آزمایشگاه کنترل کیفیت. خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام- اسم: داود 2- رشته تحصیلی: شیمی کاربردی مقطع لیسانس.کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 3- مقطع تحصیلی: دانشجوی انصرافی ترم 2 مهندسی. 4- دانشگاهی که تحصیل کردم: صنعتی شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین:مربوط به رشته تحصیلیم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ شرکت در بحث ها.استفاده از جزوات و کتابهایی که برای دانلود تو سایت قرار میگیره. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ کاردان آزمایشگاه کنترل کیفیت. خوش اومدی داداش اینجا همه چیزش عالیه:hapydancsmil: در کنار بحث های تخصصی تو بحث های گفتگو آزاد هم شرکت کن 4 لینک به دیدگاه
خیال 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام من نوشینم فوق لیسانس عمران از دانشگاه تبریز. 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام من نوشینم فوق لیسانس عمران از دانشگاه تبریز. خوش اومدی نوشین عزیز... 4 لینک به دیدگاه
محمدللل 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ منن محمد هستم فوق لیسانس سازه و لیسانس مکانیک در بیشتر رشته های علمی و ادبی و هنری مهارت دارم و هوه در هر زمینه ای میتونند استفاده کنن 11 لینک به دیدگاه
خاکی حصاری 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ با سلام من حسین هستم دانشجوی رشته الکترونیک ازدانشگاه آزاد میخواستم سطح آگاهی واطلاعات خودم رو دررابطه بارشته تحصیلی خودم بالاببرم ویاهرموضوع جالب علمی دیگه 11 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام من نوشینم فوق لیسانس عمران از دانشگاه تبریز. با سلام من حسین هستمدانشجوی رشته الکترونیک ازدانشگاه آزاد میخواستم سطح آگاهی واطلاعات خودم رو دررابطه بارشته تحصیلی خودم بالاببرم ویاهرموضوع جالب علمی دیگه منن محمد هستم فوق لیسانس سازه و لیسانس مکانیک در بیشتر رشته های علمی و ادبی و هنری مهارت دارم و هوه در هر زمینه ای میتونند استفاده کنن خوش اومدید ، منتظر حضور و فعالیت شما دوستان عزیز هستیم 5 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ 1_ Lam soo هستم . 2_ دانشجوی مهندسی معماری . 3_ دانشگاه مازندران . 4 _ مهندسی معماری می خونم . 5 _ عاشق اسکیسم و دوست دارم تجربه های بیشتری رو کسب کنم . چون می دونم یادگیری انتها نداره . 6 _ مهندسی هم رشته با کلاسیه مخصوصا معماری . دوست دارم هرچی رو که می تونم تو این زمینه یاد بگیرم . 7 _ خوشحالم که قراره با شما کار کنم . 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ 1_ Lam soo هستم .2_ دانشجوی مهندسی معماری . 3_ دانشگاه مازندران . 4 _ مهندسی معماری می خونم . 5 _ عاشق اسکیسم و دوست دارم تجربه های بیشتری رو کسب کنم . چون می دونم یادگیری انتها نداره . 6 _ مهندسی هم رشته با کلاسیه مخصوصا معماری . دوست دارم هرچی رو که می تونم تو این زمینه یاد بگیرم . 7 _ خوشحالم که قراره با شما کار کنم . سـلام باکلاس........... خوش اومدی،منتظر حضورت درتالارمعماری هستیم.................. 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ منن محمد هستم فوق لیسانس سازه و لیسانس مکانیک در بیشتر رشته های علمی و ادبی و هنری مهارت دارم و هوه در هر زمینه ای میتونند استفاده کنن با سلام من حسین هستمدانشجوی رشته الکترونیک ازدانشگاه آزاد میخواستم سطح آگاهی واطلاعات خودم رو دررابطه بارشته تحصیلی خودم بالاببرم ویاهرموضوع جالب علمی دیگه 1_ Lam soo هستم .2_ دانشجوی مهندسی معماری . 3_ دانشگاه مازندران . 4 _ مهندسی معماری می خونم . 5 _ عاشق اسکیسم و دوست دارم تجربه های بیشتری رو کسب کنم . چون می دونم یادگیری انتها نداره . 6 _ مهندسی هم رشته با کلاسیه مخصوصا معماری . دوست دارم هرچی رو که می تونم تو این زمینه یاد بگیرم . 7 _ خوشحالم که قراره با شما کار کنم . دوستای جدید خیلی خوش اومدین :hapydancsmil: در کنار تالارهای تخصصی انجمن از تالار گفتگو آزاد هم لذت ببرید 6 لینک به دیدگاه
حسین پیلتن 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام من هم اسمم حسین و 22سالمه دانشجوی کارشناسی معماری هستم واز ورود به این سایت خو شحالم 9 لینک به دیدگاه
امین ص 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان من امین هستم 1معمار کارشناسیم تموم شده دانشگاه سوادکوه اومدم اینجا تا چیزای جدیدی از بقیه دوستام یاد بگیرم و از تجربیاتشون استفاده کنم بعضی وقتام 1کمی سر بچه هارو درد بیارم با حرفام امیدوارام که همگی موفق باشیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ منن محمد هستم فوق لیسانس سازه و لیسانس مکانیک در بیشتر رشته های علمی و ادبی و هنری مهارت دارم و هوه در هر زمینه ای میتونند استفاده کنن درود خیلی خوش اومدین دوست خوبم منتظر حضورتون در تالار مهندسی مکانیک هستیم. موفق باشین.. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده