name name 16 ارسال شده در 5 آبان، 2013 بسم الله الرحمن الرحیم سلام 1-اسم من حسین است 2-مهندسی مواد-سرامیک 3-کارشناسی 4-دانلود مقاله و جستجوی بهتر 6-دانشجو 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 5 آبان، 2013 بسم الله الرحمن الرحیمسلام 1-اسم من حسین است 2-مهندسی مواد-سرامیک 3-کارشناسی 4-دانلود مقاله و جستجوی بهتر 6-دانشجو سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 6 آبان، 2013 بسم الله الرحمن الرحیمسلام 1-اسم من حسین است 2-مهندسی مواد-سرامیک 3-کارشناسی 4-دانلود مقاله و جستجوی بهتر 6-دانشجو سلام حسین آقا خیلی خوش اومدین دوست عزیز:icon_gol: 6
چکامه69 286 ارسال شده در 6 آبان، 2013 Salam chekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... 8
M!LAD 542 ارسال شده در 7 آبان، 2013 Salamchekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... خیلی خوش اومدی به انجمن چکامه،امیدوارم بتونیم از اطلاعاتتون بهره ببریم 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 7 آبان، 2013 Salamchekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... سلام خانومی به نواندیشان خوش اومدی 6
Ham Ze 18 ارسال شده در 8 آبان، 2013 سلام _ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق 8
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 8 آبان، 2013 سلام_ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق سلاااااااااااام. :welcome: 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 آبان، 2013 سلام_ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی متنظر حضورت هستیم 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 8 آبان، 2013 سلام_ حمزه هستم، _ دانشجوي كارشناسي-ارشد برق، _ دانشگاه تهران، _ علاقه مند به مباحث مربوط به برق و كامپيوتر، _ مشغله : تدريس خصوصي دروس برق Salamchekame hastam. Sakene tehran mabahese. Ejtemaei va zanashoei ro donbal mikonam. Shoghlam azade... سلام دوستان به انجمن نواندیشان بسیار خوش اومدین 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 آبان، 2013 سلام به همه دوستان من پیمانم .دانشجوی کارشناسی معماری... سلام اقا پیمان به نو اندیشان خوش اومدی 8
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 9 آبان، 2013 سلام به همه دوستان من پیمانم .دانشجوی کارشناسی معماری... سلام آقا پیمان خوش اومدی رفیق 8
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 9 آبان، 2013 خوش اومدی هم رشته ای توی تالار معماری منتظرت هستیم:hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 9
pyman92 18 ارسال شده در 10 آبان، 2013 سلام پیمان هستم.فوق دیپلم.plc هدفم یادگیری کامل پی ال سی .سربازم اخراشه. 8
.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 آبان، 2013 سلام پیمان هستم.فوق دیپلم.plc هدفم یادگیری کامل پی ال سی .سربازم اخراشه. سلام آقا پیمان به نواندیشان خوش اومدی و منتظر حضورت هستیم 5
sanatisharif 40 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام بذارین منم خودمو معرفی کنم امین هستم برق خوندم مشخصه کجا 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام بذارین منم خودمو معرفی کنم امین هستم برق خوندم مشخصه کجا سلام آقا امین به نواندیشان خوش اومدی 5
SHEDAA 20 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام ب دوستان خوبم من shedaaیاهمون مهسام کاردانی معماریم ترم اخراگ خدابخدا دانشگاه جهاداهوازم. ازهمه چی خوشم میاد. وخیلی دوس دارم ازپیشوسکتام همه چی یادبگیرم درمعماری ونرم افزارکامپیوتری. هدفم اینکه واسه کشورم وخانوادم وشهرم مفیدباشم وسربلندباشم. قراربرم سرکاردررابطه بارشتم کارکنم دریه شرکت مشاوره مهندسی. خدابخواد. ازاشنای باشمادوستان خوب وگرامی خوشحال میشم. 6
ارسال های توصیه شده