Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ 388 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ خوب اول از همه هم با خودم شروع می کنم. 1- من اسمم محمد 2- شهرسازی 3- کارشناسی رو تموم کردم 4- دانشگاه گیلان 5- من که تو بخش شهرسازی هرچی باشه خوشم میاد. تو مباحث عمومی هم از بخش دانلود نرم افزار های کامپیوتری و موبایل یا آموزش های کامپیوتری و موبایل. بخش ورزش و فوتبال و گالری تصاویر و طنز و سرگرمی. یه جورایی همه رو گفتم دیگه. 6- هدفمم که خوب مشخصه این انجمن رو راه انداختم بیشتر واسه مبادله اطلاعات با بقیه و بالا بردن سطح اطلاعات خودم و بقیه تو موضوعات مختلف. امیدوارم که تو این کار با کمک شما و بقیه دوستان موفق باشم. 7- فعلاً که سربازم. :ws1: 122 لینک به دیدگاه
afa 18504 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان ... من عافا ( فاطمه ) هستم. دانشجوی کارشناسی کامپیوتر دانشگاه پیام نور زمینه خاصی مهارت ندارم ... اما سعی میکنم در زمینه عکس و کامپیوتر فعالیت بیشتری داشته باشم. خوشحالم که در بین شما دوستان حضور دارم موفق باشید ... 75 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ 1- ابوذر 2- شهرسازی 3- کارشناسی رو تموم کردم 4- دانشگاه گیلان 5- من که تو بخش شهرسازی هرچی باشه خوشم میاد. 6- آشنايي با دوستان بيشتر . يادگيري مطالب بيشتر از دوستان جديد. البته از دوستان قديمي مطالب زيادي ياد گرفتيم. ولي باز هم كمه. 7- آماده اعزام به خدمت مقدس سربازي. :ws1: ( كو تا 6 ماه ديگه كه اعزام بشم ) 66 لینک به دیدگاه
Amin 6457 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۸ سلام.فریاد سکوت هستم .می تونید منو امین صدا بزنید .رشتم مهندسی مکانیک در طراحی جامدات هستش.الان هم سربازم .مهارت :ws11: نرم افزارهای کتیا و انسیس رو در سطح پیشرفته بلدم و با نرم افزارهای اتوکد و اباکوس و متلب و ان ایکس و پایپینگ آشنایی دارم . از مباحث نرم افزاری لذت می برم. 68 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همگی من انوشه هستم رشته ی تحصیلیم مهندسی فضای سبز دانشجو هستم به صورت ثابت شغل ندارم اما کار طراحی محوطه های مسکونی و باغ رو میگیرم فعلا هم با دوستم داریم روی محوطه ی یک کارخونه نزدیک نیمور کار میکنیم بعد از رشته ی خودم همه عشقم معماری منظره تا جایی که اطلاعات داشته باشم دوست دارم در اختیار بقیه بذارم و هر کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم 72 لینک به دیدگاه
wisdom 489 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همگی. اسمم زینبه ولیwisdom صدام میکنن . دانشجوی ترم آخر کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی ام. فعلا بیکارم. رو پایان نامه م دارم کار میکنم. کتیا و سالید و کد بلدم. از همه اطلاعاتی که تو سایت داده میشه استقبال میکنم:ws2:. 63 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۸ مهدی - لیسانس برق الکترونیک مسلط به برنامه نویسی میکروکنترلر avr ،رباتیک و برخی نرم افزارهای تخصصی رشته الکترونیک. 77 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همه 1.میلاد 2.شهرسازی 3.کارشناسی 4.دانشگاه هنر اصفهان 5.شهرسازی،موبایل 6.یادگیری،دوست یابی 7.دانشجو ترم 3 59 لینک به دیدگاه
soja 78 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۸ سلام من تازه واردم اسمم سميه دانشجوي سال آخر رشته طراحي و نقشه كشي صنعتي اومدم دوستم تنها نباشه 67 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۸۸ سلام من جاوید هستم فارغ التحصیل مهندسی مکانیک جامدات فعلا دارم برای ارشد عمران درس میخونم امیدوارم در این انجمن بتونم با دوستان خوب و فرهیخته تبادل اطلاعات داشته باشم 23 لینک به دیدگاه
pejman.pna 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۸۸ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام به همه دوستان. 1- پژمان هستم 2- صنایع 3- کارشناسی 4- تهران جنوب 5- سعی می کنم تو تمام مباحث شرکت داشته باشم. هر کدومش بالاخره یه چیزی برای یادگرفتن داره. 6- تبادل اطلاعات. 7- کارشناس کنترل پروژه هستم. تو یه شرکت خصوصی که فعالیتهای عمرانی انجام می ده مشغول هستم. 24 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۸۸ چرا...ببخشيد پست اول رو نديده بودم 1-mim-shimi 2-مهندسي شيمي/گرايش طراحي فرآيندهاي صنايع نفت 3-دانشجوي كارشناسي 4-دانشگاه اصفهان 5-بيشتر مايل به همكاري تو رشته خودم 6-تبادل اطلاعات و كمك در جهت پيشرفت انجمن 7-در حال تحصيل 23 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۸۸ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام دوستان. خب منم خودمو معرفی می کنم برای کسانی که منو نمی شناسن. 1- مونا 2- سخت افزار کامپیوتر 3 - کارشناسی (مهندسی کامپیوتر) 4- آزاد گرمسار 5- حوزه ی کاری من که معلومه، ولی به جاهای دیگه هم سرک می کشم، مثل روانشناسی، برق، ادبیات، هنر، اخبار، سرگرمی و... 6- هدف که نمیشه اسمش رو گذاست، در واقع وسیله هستش، وسیله ای برای ارتقاء دانش خودم و دیگران 7- مهندس سخت افزار که توی یه شرکت هوشمند سازی سیستم های مکانیک و هیدرولیک کار می کنم. کارای برنامه نویسی و الکترونیک بر عهده ی منه (avr) فکر کنم دیگه کامل معرفی شدم. نفر بعدی لطفا... 21 لینک به دیدگاه
دانشجو 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همه به من گفتن باید بیام اینجا خودمو معرفی کنم من دانشجوی ترم 3 الکترونیک تهران هستم از اینکه اینجا عضو شدم خیلی خوشحالم و از آشنایی با شما عزیزان خرسندم ممنون دانشجو 20 لینک به دیدگاه
sfed 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همه عزیزان-عبدالرضا فلاحی دارای مدرک کارشناسی مکانیک ماشین الات کشاورزی -1سال فارغ از تحصیل شدم -امید وارم بتونم دوستای خوبی اینجا داشته باشم -راستی از استان فارس شهرستان مرودشت 15 لینک به دیدگاه
peiman66 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۸۸ من بسیار مهمان دوست هستم .حتما تشریف بیارین خوشحال میشم فقط می ترسم این طور که تو دختر و پسر هارو دعوت کردی مجلس بی ریامون تبدیل به پارتی خفنی بشه و باعث بشه اقا پلیسه دستگیرمون کنه :ws3: سلام. من پیمان هستم. همین الان عضو شدم. از اشناییتون خوشحالم... من طرفای شما درس می خوندم. دلم برا اونجا خیلی تنگیده:ws49: یه چیزی برام جلب توجه کرد. من دنبال امریه هستم. و چند تا سوال دارم. اگه کمکم کنید خیلی خوشحال میشم. مرسی 13 لینک به دیدگاه
kendab 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۸۸ سلام کنداب هستم مهندسی برق الکترونیک یک سال ونیمهست از دانشگاه ازاد تموم کردم تا امروز دنبال امریه بودم بدلیل نداشتن پارتی پرید یه مقدار اطلاعات داریم شاید مفید باشه برج 8 هم دارم میرم اش خور بشم 12 لینک به دیدگاه
hamid reza 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۸۸ سلام دوستان گلم......... من دارم روی V-ray sketch up کار میکنم............. هر کسی سوالی داره میتونه بپرسه............. تا جائی که بلد باشم جواب میدم.............. 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده