رفتن به مطلب

پرسش و پاسخ در مورد آرایش

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 141
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من همه پستا رو نخوندم ممکنه سوالم تکراری باشه قبلش معذرت میخوام

چرا من کرم ضد افتاب میزنم پوستم عرق میکنه سریع:ws38:چند بارم مارکاشو عوض کردم مدلشو عوض کردم اما برای همه اینطوربود :ws38:جایگزینی نداره که اینطور نشه؟یا چیزی بزنم زیرش اینجوری نشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
من همه پستا رو نخوندم ممکنه سوالم تکراری باشه قبلش معذرت میخوام

چرا من کرم ضد افتاب میزنم گوستم عرق میکنه سریع:ws38:چند بارم مارکاشو عوض کردم مدلشو عوض کردم اما برای همه اینطوربود :ws38:جایگزینی نداره که اینطور نشه؟یا چیزی بزنم زیرش اینجوری نشه

تعریق پوست به خاطر ***** های ضدآفتابه معمولا هر چی spf بالاتر میره روی پوست احساس سنگینی بیشتری میکنی و تعریقت هم بیشتر میشه

بستگی به نوع پوستت و نوع ضدآفتابی هم که مصرف می کنی داره

در انتخاب ضدآفتاب هم حتما ببین که ضدتعریق و Oil Free باشه مینا جان:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
تعریق پوست به خاطر ***** های ضدآفتابه معمولا هر چی spf بالاتر میره روی پوست احساس سنگینی بیشتری میکنی و تعریقت هم بیشتر میشه

بستگی به نوع پوستت و نوع ضدآفتابی هم که مصرف می کنی داره

در انتخاب ضدآفتاب هم حتما ببین که ضدتعریق و Oil Free باشه مینا جان:icon_gol:

سلام

پس هر چقدر spf بیشتر باشه تعرق هم بیشتره ؟؟؟ :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

در مورد ادکلن و عطر و ادوتوالت و ..... به زودی یه تاپیک میزنم کلی توضیح میدم

نحوه انتخاب عطر و نحوه ست عطر با رنگ پوست و........

هر چیزی که فکرشو بکنید

خیلی از بچه ها ازم خواسته بودن که برای عطر و ادکلن مطلب بزارم خودمم چون خیلی عطر و ادکلن بازم بدم نمیاد شاید همین امشب گذاشتم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
جایی تبلیغ ژل بعد از اصلاح بانوان سینره رو دیدم.چه خصوصیاتی داره؟

مهمترین ویژگیش که همه خانوما دنبالشن اینه که به مرور زمان موهای زائد رو کم می کنه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمترین ویژگیش که همه خانوما دنبالشن اینه که به مرور زمان موهای زائد رو کم می کنه:a030:

حتی اگه صورت شیو بشه بازم می شه ازش استفاده کرد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
حتی اگه صورت شیو بشه بازم می شه ازش استفاده کرد؟

همه برای صورت میشه استفاده کرد و هم برای بدن

البته مدل قدیمیش که هم برای آقایان بود و هم برای خانوما آقایان هم میتونستن به عنوان افترشیو استفاده کنن ازش

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

با سلام و درود خدمت مقام کبیر انجمن و خسته نباشید خدمت شما دست اندر کاران ارجمند...

اینجانب یک عطر خوب با ماندگاری بالا نیازمند می باشم

لازم به ذکر است از بوهای ترش لذت بیشتری می بریم

پیشاپیش از زحمات و راهنمایی های شما عزیزان سپاسگزارم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
با سلام و درود خدمت مقام کبیر انجمن و خسته نباشید خدمت شما دست اندر کاران ارجمند...

اینجا یک عطر خوب با ماندگاری بالا نیازمند می باشم

لازم به ذکر است از بوهای ترش لذت بیشتری می بریم

پیشاپیش از زحمات و راهنمایی های شما عزیزان سپاسگزارم :ws3:

با سلام خدمت الهه بانو دختر شیطون و شر انجمن (با توجه به تشخیص هویت و راهنمایی های سپیده):w02:

این عطر رو بخر الهه جان با روحیاتت سازگاره

W-6037large.jpgimages?q=tbn:ANd9GcRyWq5wNThaQmZDIWdm3bML0boB49couz5uxjT2w0n4-Y5Zj5bUV8xsjBK5Kw

اسمش Lollipop Splash هست

این عطر در واقع طراحی جدیدی از محصول قبلی ماریا کری است که به گفته خودش حسی از کودک درونش را در آن به ودیعه گذاشته عنوان لالی پاپ (آبنبات چوبی) هم نشأت گرفته از همین تاثیر است او زمان ورود این عطر را به بازار پس ازز تولد دو قلو هایش وعده داده بود و حالا موعد آمدنشان است مجموع سه تایی جذابی در رنگ بندی جالب که هر کدام نام یکی از ترانه های اجرا شده و محبوب او را یدک می کشند چشم انداز عشق جدانشدنی و هرگز فراموشت نخواهم کرد عناوین فرعی این عطر هاست به ترتیب هم ترکیبی از رایحه هایماکارون فرانسوی و یاسمن ارغولنی برای عطر اول،لوبیا و عسل برای عطر دوم و ترکیب پرتغال و گل یاسمن برای عطر سوم در نظر گرفته شده.

شما سومیشو بخر الهه جان:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام خدمت الهه بانو دختر شیطون و شر انجمن (با توجه به تشخیص هویت و راهنمایی های سپیده):w02:

این عطر رو بخر الهه جان با روحیاتت سازگاره

W-6037large.jpgimages?q=tbn:ANd9GcRyWq5wNThaQmZDIWdm3bML0boB49couz5uxjT2w0n4-Y5Zj5bUV8xsjBK5Kw

اسمش Lollipop Splash هست

این عطر در واقع طراحی جدیدی از محصول قبلی ماریا کری است که به گفته خودش حسی از کودک درونش را در آن به ودیعه گذاشته عنوان لالی پاپ (آبنبات چوبی) هم نشأت گرفته از همین تاثیر است او زمان ورود این عطر را به بازار پس ازز تولد دو قلو هایش وعده داده بود و حالا موعد آمدنشان است مجموع سه تایی جذابی در رنگ بندی جالب که هر کدام نام یکی از ترانه های اجرا شده و محبوب او را یدک می کشند چشم انداز عشق جدانشدنی و هرگز فراموشت نخواهم کرد عناوین فرعی این عطر هاست به ترتیب هم ترکیبی از رایحه هایماکارون فرانسوی و یاسمن ارغولنی برای عطر اول،لوبیا و عسل برای عطر دوم و ترکیب پرتغال و گل یاسمن برای عطر سوم در نظر گرفته شده.

شما سومیشو بخر الهه جان:icon_gol:

من شرم؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

:gnugghender:

میتونم پیداش کنم؟؟؟

ظاهرش میگه بوش شیرینه ها

هیچ گزینه دیگه ای نمی گی؟؟:hanghead:

خودت شری:whistles:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من شرم؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

:gnugghender:

میتونم پیداش کنم؟؟؟

ظاهرش میگه بوش شیرینه ها

هیچ گزینه دیگه ای نمی گی؟؟:hanghead:

خودت شری:whistles:

اون نارنجیه بوی ترشی داره آره تو بازار هستش خیالت راحت

اگر عطر بخوای که ترش باشه میری تو عطر فروشی میگی اسانس ترش واست بزنه

لیمو و پرتغال با چوب رو با هم مخلوط کن ترکیبی بگو بزنه واست خیلی بوی خوبی داره این عطر مخصوص پاییز و زمستانه من خودم همینو میزنم البته با کمی تغییر :w02:

اما ادکل و ادوتوئلت اگر بخوای یکی همینی هست که گفتم بهت یکی هم encoded هست البته قرمزش رو بگیر اینم بوی ترش داره lovely هم هست که خیلی طرفتار داره اونم از مرکبات توش استفاده شده

lovely-prism-for-women-by-givenchy.jpgb26ob9nzbdifm0oj688.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
تا جایی که من شنیدم این شمع هر پارافینی نیستا

شمعی که میگن و برای اپیلاسیون استفاده میشه، جلبک دریاییه که سبز رنگم هست و خیلی جاهای کمی هم میفروشنش.

این شمع ها از همونایی هست که تو خونه موقع رفتن برق روشن می کنیم جدیدا مد شده از این شمع ها استفاده می کنن خانم ها شاید به خاطر قیمت بالای اون یکی شمع هاست:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این شمع ها از همونایی هست که تو خونه موقع رفتن برق روشن می کنیم جدیدا مد شده از این شمع ها استفاده می کنن خانم ها شاید به خاطر قیمت بالای اون یکی شمع هاست:icon_gol:

اما هنوزم از همون شمع سبز رنگا استفاده ميكنن

... كيفيتش فرق ميكنه

...................

درضمن اونايي كه بعد از اصلاح جوش ميزنن يه كم يخ بذارن تو كيسه فريزر بذارن روپوستشون التهابش ميخوابه و جوش نميزنن

امتحان شده جواب داده:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اما هنوزم از همون شمع سبز رنگا استفاده ميكنن

... كيفيتش فرق ميكنه

...................

درضمن اونايي كه بعد از اصلاح جوش ميزنن يه كم يخ بذارن تو كيسه فريزر بذارن روپوستشون التهابش ميخوابه و جوش نميزنن

امتحان شده جواب داده:w16:

کمپرس یخ جواب میده و باعث خوابیدن التهاب میشه

مرسی مینا جان

این شمع هایی که من گفتم با شمع های اپیلاسیون فرق داره من اصلا در مورد اونا صحبت نکردم دوستان قاطی نکنن

• Like 2
لینک به دیدگاه
چند وقت پیش جایی دیدم نوشته استفاده از شمع باعث چین و چروک پوست میشه.

چین و چروک رو نمیدونم ولی باعث شل شدن و افتادکی پوست میشه طبیعیه که بعدشم چروک بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
چند وقت پیش جایی دیدم نوشته استفاده از شمع باعث چین و چروک پوست میشه.

بيشتر از 1 تا دو بار درسال نبايد از شمع استفاده بشه

استفاده زيادش باعث شل شدن و چروك ميشه اما كمش مشكلي نداره

البته اونايي كه پوستشون خيلي نازك و حساس هس بهتره استفاده نكنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...