رفتن به مطلب

این منم که تو دانشگام. البته اینجا ایطوری ام.

Fakur

ارسال های توصیه شده

یه سئوال خودمونی :

استایلتون تو دانشگاه چطوریه ؟! شاخ ؟! بی حوصله ؟! خسته ؟! داغون ؟! بیخیال ؟! درسخون ؟! فشن ؟! رسمی ؟! ...

سعی میکنید چطوری رفتار کنید ؟!

شما فارغ التحصیلا: دانشجو که بودید چطور رفتار میکردید ؟ یادتونه؟

فکر میکنید چطوری رفتار کنیم بهتره ؟

هدفتون از استایلتون چیه کلا ! یا هدفمون؟

• Like 31
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 70
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نیمه درس خون:w58: از بلوز خوشم نمی اومد پیراهن می پوشیدم/سالن شطرنج و کاراگاه جوش بوفه می چرخیدم/هدف مهندس بشم

• Like 12
لینک به دیدگاه

یه سئوال خودمونی :

استایلتون تو دانشگاه چطوریه ؟! شاخ ؟! بی حوصله ؟! خسته ؟! داغون ؟! بیخیال ؟! درسخون ؟! فشن ؟! رسمی ؟! ...

هدفتون چیه کلا ! یا هدفمون؟

من در کل تریپ تا حدود کمی فشن :biggrin: ... همیشه می خندم و شاد ...

اما به وقتش سر و سنگین هم می شم ... :yes:

خوب آسته می رم آسته میام ... چون جو دانشکده مون به هیچ وجه خوب نیست اصلا با پسرا هیچ ارتباطی ندارم :ws37: ...

در کل سرم تو لاک خودمه و به کسی کار ندارم ... :girl_blush2: ...

• Like 15
لینک به دیدگاه

یه سئوال خودمونی :

کمی درسخون_کمی فشن:texc5lhcbtrocnmvtp8

عادی_همینطوری که هستم

.............

فقط خودتون باشید همین و بس

هدفتون چیه کلا ! یا هدفمون؟

مهندس بشم خوووووووووووووو

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهندس بشم خوووووووووووووو

اونو نپرسیدم. میگم هدفتون از اون رفتاری که به خودتون میگیرید چیه؟ چرا اون استایل رو انتخاب کردین؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
اونو نپرسیدم. میگم هدفتون از اون رفتاری که به خودتون میگیرید چیه؟ چرا اون استایل رو انتخاب کردین؟

گفتم که من کلا استایلم همینجوریه دلیل خاصی نداره:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من صبحا که میرم تر و تمیز و اتو کشیدم...خیلیم سعی میکنم تیپم تا وقتی که برمیگردم همونجوری تر و تمیز بمونه...

تو دانشگاهم کلاسامو یه جوری برمیدارم که یه سره سر کلاس باشم یعنی وقت خالی نداشته باشم...واسه همین تو محوطه و بیرون کلاسا زیاد دیده نمیشم(من و چند تا از دوستام اینجوریه برناممون)

کلاسامم که تموم میشه سریع میرم سوار سرویس میشم با دوستام و برمیگردم خونه

هدفم...از جو دانشگاهمون خوشم نمیاد...واسه همین یه جوری برنامه هامو جور میکنم که فقط کلاسامو برم و برگردم خونه...تو دانشگاه علاف نباشم...ولی همون مدتی هم که تو دانشگاه هستم سعی میکنم مرتب باشم

• Like 13
لینک به دیدگاه

شخصیت من دقیقا شبیه این شخصیت من میدونستم در کارتون گالیور هست !!!!!!

همه هم بهم میگن از استاد تا همکلاسی ها. :icon_pf (34):

جدی گفتما !!!!! (الان روی دماغ سگ گالیور هستم)

tlx50qn7mlxq6m583hi2.jpg

• Like 21
لینک به دیدگاه

تو دانشگاه ما يه اكيپ هست به اسم خسته ها

هيچوقت درس نميخونن...جزوه نوشتن واسشون ماسه خجالته

البته يه شعاري هم دارن: بايد همه جزوه ها و همه كتابارو داشته باشي...اما نو بمونن...خاطره ميشه:yes:

زود سر كلاسا رفتن خيلي خنده داره

بعد كلاس خونه رفتن هم كه ديگه از اون بدتر

هميشه پايه پيچوندن و ددر رفتن و ..

ترجيحا بپيچونيم بمونيم خونه بخوابيم

من جزو اين گروهم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 13
لینک به دیدگاه

من معمولی بودم...نه خیلی شیطون نه منزوی...تو اکیپ خودمون بیشتر میگفتیم و میخندیدم...سر بعضی کلاس ها هم که استاد جنبه داشت تیکه میپروندیم!

تا اینجا هم همیشه به سر و وضعم اهمیت دادم چه دانشگاه چه جای دیگه...

• Like 12
لینک به دیدگاه

یه سئوال خودمونی :

تو دوره کاردانی فوق العاده شلوغ و پر سرو صدا و در عین حال درسخون...البته دانشکده مون دخترونه بود... و عالیییییییییییی

دوره کارشناسی خیلی بی حوصله و خسته و داغون ... باز هم دانشکده دخترونه بود...

اما تو دوره ارشد متواری از دانشگاه و درس ، بیخیال و سعی بر اکتیو بودن که نمیشه!!! چون از روی اساتید محترم خجالت میکشم سعی میکنم یه کم درس بخونم .این هم دلیلش اینه که دیگه تو جامعه میبینم درس خوندن ارزشش رو از دست داده و فقط شده برگه ای تو دست این و اون.

راستش اسم دانشگاه ها فقط مونده وگرنه دانشی توش نیست.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من که زیاد دانشگاه نمیرم به خاطر کارم فقط واسه امتحانا میرم

کلا هم از دانشگاه خوشم نمیاد

گاهی میرم البته اونم برای کارای دانشگاه و جزوه و .... که خیلی معمولی و ساکت میرم و کارم و انجام میدم و میام خونه اولا همش با استادا بحث داشتم اما از وقتی نمیرم راحت تر شدم

چند وقت پیش رفتم دیدم کرسی آزاد اندیشی درست کردن و میگن که بیاین موضوع بدین اگر تایید شد!بزاریم واسه بحث گفتم برم ببینم جریان چیه رفتم بهش میگم که می خوام نظر دانشجو ها رو در مورد آتش زدن پرچم یه کشور بدونم

یه نگاه کرده میگه که این موضوع خوبی نیست چون نظرا متفاوته یکی آتش میزنه یکی نمیزنه قبول نیست من بهش میگم مثلا اگر یکی عکس یه شخصیت و آتش بزنه شما کاریش نداری؟اونوقت هم میگی که نظرش بوده و دوست داشته آتش بزنه؟؟؟بعد شلوغش کرده و میگه این بحث ها خوب نیست شما هم زیاد دنبالش نباش!

• Like 13
لینک به دیدگاه

تو ایران که درس میخوندم حکایت حال و احوال من برآیند همه اون حرفایی بود که دوستان بهش اشاره کردند. اما تو ترکیه قضیه اینجوری نیست. شاید باور نکنید ولی تو ترکیه افراد متمول بجای اینکه برن مکه و یا نذر بکنند میان هزینه تحصیل یه عده دانشجو رو تقبل میکنند تا مقطع فوق دکترا. این از نگاه مرم اونجا به ارزش تحصیلات.

در مورد دانشگاه هم که اکثرا مثه پژوهشکده اداره میشن و شما میتونی تو هر زمینه ای تا اوج پژوهش کنی. حتی موسسه هایی هم هستند که افکار انسان رو به ثبت میرسونن که اگه کسی خواست از اون طرز اندیشه یه کاری رو صورت بده باید به صاحب اولیه اون اندیشه امتیاز بده.

حتی شما میتونی افکار نو خودت رو به موسسات مربوطه بفروشی.

اگرم خواستی اندیشه نو خودت را به عمل تبدیل کنی بصورت شراکتی با انسان کار میکنند و همه هزینه ها را هم تقبل میکنند.

اینا رو گفتم تا اگه طی ده بیست سال اینده یه ژاپن دیگر هم تو ترکیه بوجود آمد کسی تعجب نکنه.

اینجام که خودتون میبینید اوضاع از چه قراره.

کاری با دانشجو کردن که بلد نیست فکر هم بکنه. :ws44:

• Like 12
لینک به دیدگاه

چند وقت پیش رفتم دیدم کرسی آزاد اندیشی درست کردن و میگن که بیاین موضوع بدین اگر تایید شد!بزاریم واسه بحث گفتم برم ببینم جریان چیه رفتم بهش میگم که می خوام نظر دانشجو ها رو در مورد آتش زدن پرچم یه کشور بدونم

!

اینم آخه شد موضوع؟؟؟

کرسی آزاد اندیشی گذاشتن که اون فقط اسمشه!!!تو زیاد جدی نگیر

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینم آخه شد موضوع؟؟؟

کرسی آزاد اندیشی گذاشتن که اون فقط اسمشه!!!تو زیاد جدی نگیر

توی اون تایم موضوع دیگه ای به ذهنم نرسید:biggrin:

نه منم جدی نگرفتم فقط رفتم ببینم چه خبره:yes:

• Like 2
لینک به دیدگاه
در مورد دانشگاه هم که اکثرا مثه پژوهشکده اداره میشن و شما میتونی تو هر زمینه ای تا اوج پژوهش کنی. حتی موسسه هایی هم هستند که افکار انسان رو به ثبت میرسونن که اگه کسی خواست از اون طرز اندیشه یه کاری رو صورت بده باید به صاحب اولیه اون اندیشه امتیاز بده.

حتی شما میتونی افکار نو خودت رو به موسسات مربوطه بفروشی.

اگرم خواستی اندیشه نو خودت را به عمل تبدیل کنی بصورت شراکتی با انسان کار میکنند و همه هزینه ها را هم تقبل میکنند.

اینا رو که گفتی واقعا دلم گرفت.

با چه مشقتی داریم تو دانشگاه آزاد شهریه ی میلیونیش رو میریزیم به حساب و مدرکی که میگیریم به اندازه پشیزی ارزش نداره.

چون دانشی نداریم که بخوایم کاربردیش کنیم.

واقعا دانشگاه های ما به چیز دیگه ای تبدیل شده ...افتضاح...

وقتی آمار دانشجویان ارشد یهو از 20 نفر به 200 نفر افزایش پیدا کنه اونم تنها تو یه دانشگاه باید فاتحه همه چی رو خوند...

دانشجوهای ترم پایینیم رو که میبینم تو مقاطع پایین تر واقعا تاسف میخورم.

به کجا میخوایم برسیم نمیدونم:w58::no:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این کرسی هایی که گذاشتن برای مهار اندیشه است نه ازاد اندیشی.

اینا متوجه شدند که بخوان نخوان مردم اندیشه میکنند و ممکنه نتیجه اون اندیشه به ضرر اینا تموم بشه گفتند خوبه این کرسی ها رو بذاریم تا اونا رو بکشیم اونجا و بتونیم یا اندیشه هاشونو مهار کنیم و یا خط فکریشونو منحرف کنیم.

این کرسی ها برای همین کار هست.

یه کار این کرسی هام اینه که میخوان به این وسیله از مسیر و خط سیر اندیشه افراد اندیشمند مطلع بشن تا بموقع بتونن واکسنشو آماده کنند و سر بزنگاه تزریق کنند.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...