رفتن به مطلب

"كابالا" و نتايج آن در انحراف جامعه بشري از مسير اصلي

Fakur

ارسال های توصیه شده

به نظرم شما دارید خیلی کلیشه ای درباره دنیای حیوانات قضاوت میکنید. بهتره قبل از قضاوت کردن و اینطور عالمانه نظر دادن درباره زندگی حیوانات یه کم تحقیق کنید و اطلاعاتتون رو در این مورد افزایش بدید.

تنها تفاوت انسان با سایر جانوران نسبت مغز به بدن هست که تو انسان بزرگتره و این باعث شده انسان بهره هوشی و تواناییهای مغزیش از جمله تجزیه و تحلیل مسائل که همون تفکر میگیم بهش بیشتر باشه.

من در مورد حیوانات قضاوت کردم؟؟؟:ws38:

تفاوت انسان با حیوان هم از بررسی جوامعشون کاملا معلومه و فکر نکنم این تفاوت بزرگ فقط به خاطر همون عضو کوچیک باشه!!

خواهشا بحث حیوانات رو ادامه ندین چون بحثی نداره و موضوع تاپیک هم نیست:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من در مورد حیوانات قضاوت کردم؟؟؟:ws38:

تفاوت انسان با حیوان هم از بررسی جوامعشون کاملا معلومه و فکر نکنم این تفاوت بزرگ فقط به خاطر همون عضو کوچیک باشه!!

خواهشا بحث حیوانات رو ادامه ندین چون بحثی نداره و موضوع تاپیک هم نیست:a030:

نه اینکه جزو موضوع نباشه هست ولی تا اون حد پر رنگ نیست که بیایم روی حرکات یه حیوون خاص که علتش رو هم نمیدونیم کل مثال رو نقض کنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

ايدئولوژي...

به نظرم هر انساني كه بخواد با كار و تلاش به هدف مشخص اش برسه بايد به ايدئولوژي شخصي متوسل بشه...

البته ممكنه كسي قرار دادن اين واژه رو بر اين فرد قبول نداشته باشه ولي به نظرم

همه انسانهايي كه ميخواند "هدفمند" در اين دنيا زندگي كنند به مواردي "پايبند" مي شند تا به "هدف" شون برسند..

اين "موارد" ميتونند "عاقلانه " باشند يا "احساسانه" يا "غير عقلي" و .. باشند..

تا اونجاي كار كه ايدئولوژي به ديگران "ضربه"اي وارد نميكنه به نظرم مشكلي نيست..

ولي امان از "ايدئولوژي هاي تحميلي" يا "ايدئولوژي هاي برتر بين"...

ايدئولوژيهاي كه معمولا در دنياي "سياست" و دنياي "مذهب" وارد ميشند از اونجايي كه قرار فعاليتشون "اجتماعي" باشه در اكثر مواقع به "ديدگاها و اعمال خشونت زا و خانمان سوز" ميرسند...

ايدئولوژي هاي "صهيونيسم" يا "ماركسيت لنينست مائويست (چپي)" يا "نازي" يا "فاشيست" يا "سلفي" يا "ولاييها" و.. ...از اونجايي كه بنيان رو بر "برتر بيني" گذاشتند و حالت "تحميلي" دارند به تقابل با دگر انسانها ميرسند كه در نزد عموم مشئمز كننده هستند....

___

بنيان گذار ايدئولوژي اسلامي در دنياي معاصر رو بايد زنده ياد دكتر شريعتي گذاشت كه نتايج خوبي از اون در نيومد...

آقاي "رحيم پور" و "عباسي" و "قاسمي" و اين كوچولو "رائفي پور" ادامه دهنده ي راهي هستند كه شريعتي بنيان گذاشت البته با تفاوتهايي..

____

يه نكته ميخواستم به آتفي جان عرض كنم و اونم اينكه

فرق انسان و حيوان رو معمولا در "بيان" متذكر ميشند به طوري كه انسان رو "حيوان ناطق" ميگيرند..

مغز دلفين از مغز انسان بزرگتر هست..

• Like 4
لینک به دیدگاه

نسبت مغز به کل بدن در انسان بیشتره و بعد از انسان این نسبت تو دلفین بیشتره. علیرضا از نظر علمی منظورم بود، ثابت نشده که حیوانات نمیتونن با هم صحبت کنن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نسبت مغز به کل بدن در انسان بیشتره و بعد از انسان این نسبت تو دلفین بیشتره. علیرضا از نظر علمی منظورم بود، ثابت نشده که حیوانات نمیتونن با هم صحبت کنن.

اما این نکته ثابت شده که حیوانات با گروه خودشون زندگی مسالمت امیز دارند در حالی که انسانها تو خانواده خودشونم مشکل دارن. این برام خیلی جای تامّل داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ايدئولوژي...

به نظرم هر انساني كه بخواد با كار و تلاش به هدف مشخص اش برسه بايد به ايدئولوژي شخصي متوسل بشه...

..

موضوع هم سر همینه که این ایدئولوژی شخصی لازمه چه نوع دیدگاهی باشه؟ برگرفته از چی باشه؟

لینک به دیدگاه

اندازه مغز مهم نیست. کاری که میکنه مهم هست. حیوانات همجنس وقتی گرسنه بشن همدیگه رو نمیخورن. یا برای حمله منتظر فداکاری یکی دیگه نمیشن. کاری رو که بعهده شون هست انجام میدن. اون ماهیانی که کیلومتر ها بر خلاف حرکت رودخانه شنا میکنند تا تخم گذاری کنند میتونن درس بزرگی برای انسان باشند. اما حیف . . . .

• Like 1
لینک به دیدگاه

در لغت واژه ي « نطق » به معناي گفته و كلام و در اصطلاح در دو تركيب مهم قرار مي گيرد:

· « نطق خارجي » به معناي تلفظ، بيان، سخن

· « نطق داخلي » به معناي فهم، شعور، عقل .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نميدونم دلفين خيلي بزرگ نيست..

البته من اون برنامه اي كه ديدم نشون ميداد مغز انسان يه "مغز منظم" هست ولي "مغز" دلفين مثل ژله اي است كه تيكه تيكه شده باشد..

بگذريم...:a030:

موضوع هم سر همینه که این ایدئولوژی شخصی لازمه چه نوع دیدگاهی باشه؟ برگرفته از چی باشه؟

ايدئولوژي شخصي اگه قراره پيرو ايدئولوژيهاي نباشه ميتونه از دل "روحيات" آدمي در بياد..

البته اون روحيات دروني كه بتونه انسان رو "تقويت" كنه تا به هدفش برسه..

اينكه "لازمه" چه ديدگاهي باشه به نظرم نادرست است..

اون چيزي كه من رو "منظم" در "تحرك" براي رسيدن به "هدف" ميكنه با ديگري تفاوت داره ولي ميتونه مثل هم باشه..

مثلا اگر ذهنيات ايدئولوژي يه مسلمان رو كنار بزاريم..

يه فرد با پاشدن در صبح ساعت 5 ونيم و نماز خواندن تاثير زيادي در برنامه اش داشته باشه يا اين مثلا نماز رو سر وقت بخونه...حالا اين نماز در يه فرد غير مسلمان ميتونه با يه ورزش خاص عوض بشه يا...

اين سيستماتيك كردن برنامه انسان رو به هدفش ميرسونه كه كلا اسم رسيدن به هدف نهايي رو همون "سعادت" ميگن..

• Like 3
لینک به دیدگاه

ايدئولوژي شخصي اگه قراره پيرو ايدئولوژيهاي نباشه ميتونه از دل "روحيات" آدمي در بياد..

البته اون روحيات دروني كه بتونه انسان رو "تقويت" كنه تا به هدفش برسه..

اينكه "لازمه" چه ديدگاهي باشه به نظرم نادرست است..

اون چيزي كه من رو "منظم" در "تحرك" براي رسيدن به "هدف" ميكنه با ديگري تفاوت داره ولي ميتونه مثل هم باشه..

مثلا اگر ذهنيات ايدئولوژي يه مسلمان رو كنار بزاريم..

يه فرد با پاشدن در صبح ساعت 5 ونيم و نماز خواندن تاثير زيادي در برنامه اش داشته باشه يا اين مثلا نماز رو سر وقت بخونه...حالا اين نماز در يه فرد غير مسلمان ميتونه با يه ورزش خاص عوض بشه يا...

اين سيستماتيك كردن برنامه انسان رو به هدفش ميرسونه كه كلا اسم رسيدن به هدف نهايي رو همون "سعادت" ميگن..

یعنی به نظر شما تا تحریکات بیرونی نباشه این انسان نمیتونه به اوضاش سر و سامون بده؟

در ضمن اگه خواستی لطفا دلیل اون یه سطری رو که قرمز کردم بگو. به چه دلیل؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی به نظر شما تا تحریکات بیرونی نباشه این انسان نمیتونه به اوضاش سر و سامون بده؟

در ضمن اگه خواستی لطفا دلیل اون یه سطری رو که قرمز کردم بگو. به چه دلیل؟

تا حدودي بله...

معمولا محيط بايد روي سيتم اثر بذاره تا بتونيم ببنيم سيستم چه واكنشي نشون ميده..(ترموديناميكي شد:دي)

ببين داش فكور

من اينطور ميفكرم كه

وقتي انسان خودش رو در محيط (دنيا و پيرامونش) ميبنه بر اساس "سنجشهاي ذهني" كه انجام ميده دست به "تحرك" براي رسيدن به "هدفش" ميزنه..

حالا اين هدف ميتونه "مادي" باشه يا "معنوي"..

البته اينم هست اين "هدف" ميتونه براي من نوعي جالب نباشه ولي براي ديگر جالب باشه...

__

من در مورد ايدئولوژي "شخصي" دارم ميگم كه موارد غير انساني رو درون خودش حذف كرده باشه و براي ايدلوژي ديگران هم تا وقتي كه ايدئولوژيش رو مورد هجوم قرار ندادن ارزش قائل بشه..*

اينكه لازم هست چه ديدگاهي باشه به نظر من چون به خود شخص برميگرده "لزوم" اينجا بي معني هست..

البته خب گفتيم كه بايد ايدئولوژي شخصي كه مدنظر قرار ميده چه پيش شرطهايي داشته باشه*..

لینک به دیدگاه
به نظر شما انسان نمیتونه بجای ایدئولوژی مرام داشته باشه؟

كدوم مرام رو ميگم؟

منظورت از "مرام" همون "معرفت" و..هست يا "مرام نامه" يا "اساسنامه" ...؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اينكه لازم هست چه ديدگاهي باشه به نظر من چون به خود شخص برميگرده "لزوم" اينجا بي معني هست..

البته خب گفتيم كه بايد ايدئولوژي شخصي كه مدنظر قرار ميده چه پيش شرطهايي داشته باشه*..

خوب من هم میخوام برای اون موضوعی که بی معنی هست بقول شما , یه مطلعی رو بیایم و بذارم جای اون بی معنی که معنی دار بشه.

---به نظر شما پیش شرط های ایدئولوژی شخصی چیا میتونه باشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب من هم میخوام برای اون موضوعی که بی معنی هست بقول شما , یه مطلعی رو بیایم و بذارم جای اون بی معنی که معنی دار بشه.

---به نظر شما پیش شرط های ایدئولوژی شخصی چیا میتونه باشه؟

داش فكور دوستان گفتن ديگه..منم اشاره كردم..:icon_redface:

1-ايدئولوژي شخصي كه براي زندگي در نظر ميگيرد براي زندگي شما ميتواند جوابگو باشد براي ديگران نه..

2-ايدئولوژي شخصي بايد سعي كند اصول اخلاقي رو در نظر داشته باشد..

3-ايدئولوژي شخصي بايد طوري باشد كه در آينده ايدئولوژي هاي ديگران را تا وقتي كه ايدلوژيتان مورد هجوم قرار نگرفته مورد هجوم قرار ندهد...

فعلا اينا رو تونستم بگم..:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
داش فكور دوستان گفتن ديگه..منم اشاره كردم..:icon_redface:

1-ايدئولوژي شخصي كه براي زندگي در نظر ميگيرد براي زندگي شما ميتواند جوابگو باشد براي ديگران نه..

2-ايدئولوژي شخصي بايد سعي كند اصول اخلاقي رو در نظر داشته باشد..

3-ايدئولوژي شخصي بايد طوري باشد كه در آينده ايدئولوژي هاي ديگران را تا وقتي كه ايدلوژيتان مورد هجوم قرار نگرفته مورد هجوم قرار ندهد...

فعلا اينا رو تونستم بگم..:icon_redface:

ممنونم داداش. کمک خوبی بود. خیلی دوستت دارم. مرسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
در لغت واژه ي « نطق » به معناي گفته و كلام و در اصطلاح در دو تركيب مهم قرار مي گيرد: · « نطق خارجي » به معناي تلفظ، بيان، سخن · « نطق داخلي » به معناي فهم، شعور، عقل .
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
نميدونم دلفين خيلي بزرگ نيست.. البته من اون برنامه اي كه ديدم نشون ميداد مغز انسان يه "مغز منظم" هست ولي "مغز" دلفين مثل ژله اي است كه تيكه تيكه شده باشد.. بگذريم...:a030:
مغز انسان و دلفین از نظر اندازه مشابه هستند اما تفاوتهایی در ساختار آنها وجود دارد. مغز انسان از دو نیمکره نامتشابه با تقارن آینه ای تشکیل شده است در حالی که مغز دلفین ها از دو زیر واحد مغزی مشابه تشکیل یافته که هر کدام از آنها دارای دو نیمکره هستند بنابر این می توان گفت دلفین ها مغز چهار لبی دارند. هر زیر واحد مغزی دلفین ذخیره خونی مجزا دارد. در هنگام خواب دلفین هرگز دو زیر واحد مغزی همزمان به خواب نمی روند، زمانی که یک زیر واحد مغزی در حال خواب است زیر واحد دیگر بیدار می باشد. امواج مغزی مربوط به خواب دلفین حرکات سریع چشمی ( REM ) در خواب انسان را ندارند. مغز دلفین نسبت به مغز انسان پیچ خوردگی های بیشتری دارد اما کورتکس مغز دلفین از کورتکس مغز انسان نازک تر است بنابر این کل حجم نوروکورتکس دلفین از کل حجم نوروکورتکس انسان کوچکتر است. سلولهای مغزی دلفیندر مقایسه با سلولهای مغزی انسان تمایز کمتری یافته اند. دلفین ها با ٤٠٪ حجم مغزی توسعه یافته متولد می شوند و توسعه کامل حجم مغز در سن ١٠سالگی است ، این در حالی است که انسان با حدود ٢٥٪ حجم مغزی توسعه یافته متولد شده و در سن ١٨سالگی مغز توسعه کامل خود را می یابد. دو چشم دلفین هرکدام به یک زیرواحد مغزی مرتبط هستند. ناحیه درک تصویر مغز دلفین حدود ۱٠برابر از این ناحیه در انسان کوچکتر است ، در حالی که ناحیه درک صوت در دلفین حدود ١٠ برابر از ناحیه درک صوت در انسان بیشتر است که این امر به علت استفاده وسیع از صوت در برقراری ارتباط و انجام رفتارهای زیستی توسط دلفین ها می باشد. دلفین ها نه تنها دو زیر واحد مغزی دارند بلکه دو اندام تولید صدا شامل دو زبان در هر طرف سوراخ تنفسی خود نیز دارا می باشند. در جلوی سوراخ تنفسی دلفین ها ملون (Melon ) قرار گرفته که یک لنز از بافت چربی است که از آن برای متمرکز کردن صدا و فرستادن یا دریافت امواج با فرکانس های فروصوتی استفاده می کند. اگر روز دلفين‌ها را به سه قسمت تقسيم کنيم، يک‌سوم آن را به خواب و استراحت، يک‌سوم ديگر را به خوردن و يک‌سوم باقى‌مانده را به بازى‌گوشى و انتخاب جفت مى‌‌گذرانند. دلفين‌ها اغلب با هدايت يک سرگروه، به‌صورت گروهى زندگى مى‌کنند و زندگى اجتماعى دلفين‌ها همانند انسان‌ها است. به‌طورى‌که اگر آنها را از يکديگر جدا کنيم، رنج مى‌برند و دچار افسردگى مى‌شوند و حتى ممکن است منجر به مرگ آنها شود. صداها را براى آشنائى با يکديگر در زمان جفت‌گيرى نيز استفاده مى‌کنند. اندازهٔ مغز دلفين‌ها قابل مقايسه با مغز انسان‌ها است. دلفين‌ها جانورانى هستند که در ميان جانداران پس از انسان‌ها داراى بزرگترين مغز هستند. در گذشته‌ها ما فکر مى‌کرديم فقط انسان‌ها و ميمون‌هاى بزرگ داراى حافظه‌اى قوى هستند، اما دکتر ”دايانا هيس“ پژوهشگر در آکواريوم نيويورک در اين‌باره مى‌گويد: ”دلفين‌ها حافظهٔ فوق‌العاده‌اى دارند و بسيار زود ياد مى‌گيرد
  • Like 2
لینک به دیدگاه
مغز انسان و دلفین از نظر اندازه مشابه هستند اما تفاوتهایی در ساختار آنها وجود دارد. مغز انسان از دو نیمکره نامتشابه با تقارن آینه ای تشکیل شده است در حالی که مغز دلفین ها از دو زیر واحد مغزی مشابه تشکیل یافته که هر کدام از آنها دارای دو نیمکره هستند بنابر این می توان گفت دلفین ها مغز چهار لبی دارند. هر زیر واحد مغزی دلفین ذخیره خونی مجزا دارد. در هنگام خواب دلفین هرگز دو زیر واحد مغزی همزمان به خواب نمی روند، زمانی که یک زیر واحد مغزی در حال خواب است زیر واحد دیگر بیدار می باشد. امواج مغزی مربوط به خواب دلفین حرکات سریع چشمی ( REM ) در خواب انسان را ندارند. مغز دلفین نسبت به مغز انسان پیچ خوردگی های بیشتری دارد اما کورتکس مغز دلفین از کورتکس مغز انسان نازک تر است بنابر این کل حجم نوروکورتکس دلفین از کل حجم نوروکورتکس انسان کوچکتر است. سلولهای مغزی دلفیندر مقایسه با سلولهای مغزی انسان تمایز کمتری یافته اند. دلفین ها با ٤٠٪ حجم مغزی توسعه یافته متولد می شوند و توسعه کامل حجم مغز در سن ١٠سالگی است ، این در حالی است که انسان با حدود ٢٥٪ حجم مغزی توسعه یافته متولد شده و در سن ١٨سالگی مغز توسعه کامل خود را می یابد. دو چشم دلفین هرکدام به یک زیرواحد مغزی مرتبط هستند. ناحیه درک تصویر مغز دلفین حدود ۱٠برابر از این ناحیه در انسان کوچکتر است ، در حالی که ناحیه درک صوت در دلفین حدود ١٠ برابر از ناحیه درک صوت در انسان بیشتر است که این امر به علت استفاده وسیع از صوت در برقراری ارتباط و انجام رفتارهای زیستی توسط دلفین ها می باشد. دلفین ها نه تنها دو زیر واحد مغزی دارند بلکه دو اندام تولید صدا شامل دو زبان در هر طرف سوراخ تنفسی خود نیز دارا می باشند. در جلوی سوراخ تنفسی دلفین ها ملون (Melon ) قرار گرفته که یک لنز از بافت چربی است که از آن برای متمرکز کردن صدا و فرستادن یا دریافت امواج با فرکانس های فروصوتی استفاده می کند. اگر روز دلفين‌ها را به سه قسمت تقسيم کنيم، يک‌سوم آن را به خواب و استراحت، يک‌سوم ديگر را به خوردن و يک‌سوم باقى‌مانده را به بازى‌گوشى و انتخاب جفت مى‌‌گذرانند. دلفين‌ها اغلب با هدايت يک سرگروه، به‌صورت گروهى زندگى مى‌کنند و زندگى اجتماعى دلفين‌ها همانند انسان‌ها است. به‌طورى‌که اگر آنها را از يکديگر جدا کنيم، رنج مى‌برند و دچار افسردگى مى‌شوند و حتى ممکن است منجر به مرگ آنها شود. صداها را براى آشنائى با يکديگر در زمان جفت‌گيرى نيز استفاده مى‌کنند. اندازهٔ مغز دلفين‌ها قابل مقايسه با مغز انسان‌ها است. دلفين‌ها جانورانى هستند که در ميان جانداران پس از انسان‌ها داراى بزرگترين مغز هستند. در گذشته‌ها ما فکر مى‌کرديم فقط انسان‌ها و ميمون‌هاى بزرگ داراى حافظه‌اى قوى هستند، اما دکتر ”دايانا هيس“ پژوهشگر در آکواريوم نيويورک در اين‌باره مى‌گويد: ”دلفين‌ها حافظهٔ فوق‌العاده‌اى دارند و بسيار زود ياد مى‌گيرد

تعجب من اینجاست که شما در مورد نگاه به مغز تا این حد از زوایای مختلف موضوع رو بررسی میکنید ولی در مورد نگاه شما به ادیان فقط از یک زاویه میبینید و همه جوانب اون رو نمیخواهید ببینید. اگر نگاه شما به حقایق ادیان و انسان و اعتقادات هم همینطوری میبود خیلی مسائل براتون روشن میشد و این قدر معذّب نمیشدید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تعجب من اینجاست که شما در مورد نگاه به مغز تا این حد از زوایای مختلف موضوع رو بررسی میکنید ولی در مورد نگاه شما به ادیان فقط از یک زاویه میبینید و همه جوانب اون رو نمیخواهید ببینید. اگر نگاه شما به حقایق ادیان و انسان و اعتقادات هم همینطوری میبود خیلی مسائل براتون روشن میشد و این قدر معذّب نمیشدید.
به نظر من انسان بدون دین خیلی راحت تر میتونه مسائل رو تجزیه و تحلیل کنه. من ضد دین نیستم ولی وقتی میبینم دین اونقد تو زندگی مردم رسوخ کرده که حتی تو ریزترین مسائل زندگی خصوصی هم دخالتش میدن، بی هیچ دلیل منطقی و عقلی برام عذاب آور میشه. بزارید یه چیزی رو براتون تعریف کنم: برای خواهر من خواستگار اومد، تو مراسم خواستگاری خواهر من مهریه رو گفت 364 تا سکه، داماد (که معلوم بود باورش نمیشد اینقد مهریه رو پایین گفته باشه خواهر من) گفت 313 تا سکه به خاطر 313 یار امام زمان، بعدش صلوات و ...، خواهر من 364تا میخواست ولی تو اون موقعیت تو رودربایسی قرار گرفت و ناچارا گفت باشه. این برای من عذاب آوره. من تو دین چیزی که قابل تحسین باشه و مختص دین ندیدم و تو انسانهای دیندار هم برتریی بر بی دین ها ندیدم. (اگه نخوام بگم تو هوش و علم و منطق و ... کمتر نبودن). دین انسان رو یک بعدی میکنه چون خودش یک بعدی به انسان نگاه میکنه.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من انسان بدون دین خیلی راحت تر میتونه مسائل رو تجزیه و تحلیل کنه. من ضد دین نیستم ولی وقتی میبینم دین اونقد تو زندگی مردم رسوخ کرده که حتی تو ریزترین مسائل زندگی خصوصی هم دخالتش میدن، بی هیچ دلیل منطقی و عقلی برام عذاب آور میشه. بزارید یه چیزی رو براتون تعریف کنم: برای خواهر من خواستگار اومد، تو مراسم خواستگاری خواهر من مهریه رو گفت 364 تا سکه، داماد (که معلوم بود باورش نمیشد اینقد مهریه رو پایین گفته باشه خواهر من) گفت 313 تا سکه به خاطر 313 یار امام زمان، بعدش صلوات و ...، خواهر من 364تا میخواست ولی تو اون موقعیت تو رودربایسی قرار گرفت و ناچارا گفت باشه. این برای من عذاب آوره. من تو دین چیزی که قابل تحسین باشه و مختص دین ندیدم و تو انسانهای دیندار هم برتریی بر بی دین ها ندیدم. (اگه نخوام بگم تو هوش و علم و منطق و ... کمتر نبودن). دین انسان رو یک بعدی میکنه چون خودش یک بعدی به انسان نگاه میکنه.

یعنی الان خواهرتون ناراحتن؟؟؟upset.gif

صدقه مختص دین نیست؟احترام به والدین اونم بعد ار توحید؟

کلا یعنی شما میخوای خوبیهای دین تکراری نباشه؟؟؟اونوقت فطرت چه موجودی باید بگه خوبیه؟؟؟

پرانتزتون هم ناقض باقی حرفاتون بود.دیندار واقعی و کامل انسان خوبیه خواه برتر از کسی باشه خواه نباشه

دین چطور انسان رو یک بعدی میکنه؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی الان خواهرتون ناراحتن؟؟؟upset.gif

صدقه مختص دین نیست؟احترام به والدین اونم بعد ار توحید؟

کلا یعنی شما میخوای خوبیهای دین تکراری نباشه؟؟؟اونوقت فطرت چه موجودی باید بگه خوبیه؟؟؟

پرانتزتون هم ناقض باقی حرفاتون بود.دیندار واقعی و کامل انسان خوبیه خواه برتر از کسی باشه خواه نباشه

دین چطور انسان رو یک بعدی میکنه؟؟؟

دوست عزیز لطفا موضع تاپیک رو منحرف نکنید. اون جواب ایشون خطاب به بنده بود. بحث ادیان رو در همون تاپیک خودش ادامه بدید لطفا. جواب مجدد هم ننویسید تا مسیر تاپیک بیش از این منحرف نشود. ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...