رفتن به مطلب

دو درخت بر اثر بارش برف شکسته است / برفروبی درختان آغاز شده

ارسال های توصیه شده

[h=4]مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهر تهران:

دو درخت بر اثر بارش برف شکسته است / برفروبی درختان آغاز شده

[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[h=5]سبز پرس – گروه فضای سبز: در حالی که بسیاری از شهروندان تهرانی صبح امروز درختان پایتخت را خمیده در زیر انبوهی از برف دیدند وابراز نگرانی کردند، مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهر تهران از آغاز عملیات برف روبی درختان از شب گذشته خبر داد.[/h] علی محمد مختاری در گفتگو با سبز پرس با بیان اینکه تیمی 500 نفره از کارگران فضای سبز شهرداری تهران از شب گذشته عملیات تکاندن درختان شهر تهران را آغاز کرده اند گفت: با توجه به اینکه شدت بارش در مناطق 1، 2، 3،4 ، و 5 بیشتر از سایر مناطق شهر تهران بوده است این عملیات از این مناطق شروع شده است.

مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه بسیاری از درختان پهن برگ پایتخت هنوز آمادگی بارش برف زمستانی را نداشته و خزان نکره اند افزود: در خیابان های «شریعتی» و «ولی عصر (عج)» دو درخت شکسته شده و برخی از سرشاخه های اصلی درختان نیز در زیر برف سنگین خمیده شده بود که هم اکنون درختان برف روبی شده و جای نگرانی نیست.

وی تاکید کرد: کارگران شهرداری مجهز به امکانات لازم جهت برفروبی درختان هستند و در صورت ادامه بارش و مشاهده درخت خمیده در زیر برف تکانده خواهد شد.

وی همچنین ادامه داد: معابر سطح شهر نیز شب گذشته به همت تمامی دستگاه ها و معاونت های شهرداری پاکسازی شده و صبح امروز شهروندان با مشکل گرفتگی معابر و ترافیک مواجهه نبودند

• Like 8
لینک به دیدگاه
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

یعنی واقعا اینقده ناراحت شدی؟؟؟؟

اگه اینطوری باشه من واقعا خیلی خوشحال شدم که برات اینهمه مهمه:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم دلم واسه درختا سوخت طفلیا...:ws44:

آخیییییییی الهیییییییییییییییییییییییییی

خوب اونام جون دارن منم مثل تو خیلی ناراحت میشم:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو محوطه خوابگاه ما هم یه درخت شکسته و افتاده وسط حیاط. کسی هم جمعش نمیکنه.

آره خیلیها هم براشون اصلا مهم نیست!

لینک به دیدگاه
یعنی واقعا اینقده ناراحت شدی؟؟؟؟

اگه اینطوری باشه من واقعا خیلی خوشحال شدم که برات اینهمه مهمه:texc5lhcbtrocnmvtp8

خب انقدم که نه، یه ذره اغراق بود، ولی خب اخمام رفت تو هم sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

اولين برف كه اومد يكي از درختاي دانشگاه ما افتاد و ديوارو هم نابود كرد!

ديروزم يكي ديگشون شكست

يه سريشونم كج و كوله شدن

بيچاره ها...:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...