Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خوش به حال همه شهرهایی که برف و بارون دارنولی اینجا ..... برف که هیچی بارون هم نمیاد وقتی هنوز ظهر ها کولر روشن میکنیم چه انتظار بی جایی دارم که بارون بیاد غصه نخور بابا، خیلی از کارتون خواب ها الان هوس یک ساعت آفتاب دارند تا گرم بشن. لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ غصه نخور بابا، خیلی از کارتون خواب ها الان هوس یک ساعت آفتاب دارند تا گرم بشن. اخییییی نگو که دلم برای این بی خانمان ها کبابه ...کاش میتونستم براشون کاری بکنم دیروز از طرف دانشگاه رفته بودیم شهر شوشتر که از خونه های مرمتی بازدید کنیم یه خونه تخریبی پیدا کردیم که خیلی قدیمی بود فکر کردیم مخروبه س و هیچکی توش زندگی نمیکنه آخه حتی سقف هم نداشت فقط بعضی از دیوار هاش به طور کامل تخریب نشده بودن....!! در کمال ناباوری دیدیم یه مرد با زن و بچه ی حدودا 2 ساله ش اونجا زندگی میکنه هیچی نداشتن ، میگفتن بعضی روزا همسایه ها برامون غذا میارن روی یه کارتن می خوابیدن فقط دو تا پتو داشتن که اونم همسایه بهشون داده بودن هیییی دیگه از زندگیشون نگم که واقعا وضع زندگی شون اسف بار بود لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خاک بر سر اون برادری که در زیر باران و در ملا عام با آمدن یک خواهر محجبه زیر چترش، خر کیف شود.... یا خواهران این مملکت زیادی جوگیرند یا برادرانش. هر دوتاش :biggrin: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هر دوتاش :biggrin: تو که جوگیر نیستی؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خیلی قشنگه ولی کاش زودتر تموم بشه این برف من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38: خوبه تو برف نگفتی بیا زیر کاپشن من گرم شی!!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خوبه تو برف نگفتی بیا زیر کاپشن من گرم شی!!!!:icon_pf (34): انصافا دخترهای ایرانی خیلی بی جنبه اند...... :vahidrk: برای من مسئله ای نیست کسی سردش شد بیاد.:viannen_38: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ انصافا دخترهای ایرانی خیلی بی جنبه اند...... :vahidrk: برای من مسئله ای نیست کسی سردش شد بیاد.:viannen_38: جان من حالا مسئله باشه :lol: واسه تو خب معلومه که نباید مسئله ای باشه ..... :biggrin: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ جان من حالا مسئله باشه :lol: واسه تو خب معلومه که نباید مسئله ای باشه .... مگه ما چمان است؟ :zadan: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خوبه تو برف نگفتی بیا زیر کاپشن من گرم شی!!!!:icon_pf (34): حالا بیاد چی میشه مگه ؟؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ مگه ما چمان است؟ :zadan: هیچی بابا تورو به تنهایی نگفتی منظورم به جنسیتت بود حالا بیاد چی میشه مگه ؟؟ اسلام به خطر میفته فاصله شرعی کم میشه فرزندم اون تابلوهه تو قهوه خونه یادت نیست؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هیچی بابا تورو به تنهایی نگفتی منظورم به جنسیتت بود اسلام به خطر میفته فاصله شرعی کم میشه فرزندم اون تابلوهه تو قهوه خونه یادت نیست؟ اهان!! چه فاجعه ای نوچ نوچ!! چرا یادمه چقدر هم ما رعایت کردیم :biggrin: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اهان!! چه فاجعه ای نوچ نوچ!! چرا یادمه چقدر هم ما رعایت کردیم :biggrin: :biggrin: دادمت دست منکرات میفهمی لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ تو که جوگیر نیستی؟ بستگی به جوش داره:JC_thinking: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ ديروز دانشگامون خيلي قشنگ شده بود زمستون تو پاييز... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده