Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بارش برف پاییزی تهران را سفیدپوش کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: فارس 27 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ای جان چه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا ما که هنوز برف ندیدیم! بذار یک ذره شاد باشن خب... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی نیست این بنده خدا را تو این سرما برسونه....... لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ یکی نیست این بنده خدا را تو این سرما برسونه....... تقصیر خودشه وقتی براش بوق میزنن داد و هوار راه میندازه! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا برف شما رو هم دیدیم قبلا :vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ تقصیر خودشه وقتی براش بوق میزنن داد و هوار راه میندازه! از پله ها سر میخوره تا پایین بیاد، اونو که میشه کمکش کرد، نمیشه؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ از پله ها سر میخوره تا پایین بیاد، اونو که میشه کمکش کرد، نمیشه؟ :icon_razz: خودت بودی کمک میکردی ؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ از پله ها سر میخوره تا پایین بیاد، اونو که میشه کمکش کرد، نمیشه؟ :icon_razz: سر نمیخوره که خودش داره میاد :JC_thinking: نه نمیشه ! میگیرنت به جرم های سنگین! :icon_razz: دیگه بیا و درستش کن... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خودت بودی کمک میکردی ؟ :icon_razz: من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38: لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا ما همین دو سانت برفو هم نمیبینیم خوش بحالتون لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من عاشق برف هستم و شهرمم برا اینکه سرد سیر هست خیلی دوست دارم هیچی مثه نگاه کردن 1 منظره ی برفی زیبا نیست لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38: توقع داشتی بیاد زیر چتر؟ تو اگه کریم بودی چتر میدادی به اون خودت خیس می شدی:biggrin: لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا من 40 روز پیش رفتم تو ارتفاعات برف دیدم کلی ذوق کردم. دیگه الان زیاد ذوق ندارم. نمیدونم چرا دیدن برف به آدم نشاط میده. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38: خب همین دیگه...حتما همه همینجوری فکر میکنن نمرن طرفش کمکش کنن :icon_razz: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ای جونم تهران خوشگل... هوا گویا قراره صاف بشه دوباره...و بارونیییییییی... هر چی برف به آدم انرژی این بارون آدمو دپرس می کنه... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ توقع داشتی بیاد زیر چتر؟ تو اگه کریم بودی چتر میدادی به اون خودت خیس می شدی:biggrin: مگه بیاد زیر چتر چی میشه، من خرکیف میشم ؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ مگه بیاد زیر چتر چی میشه، من خرکیف میشم ؟ تورو نمی دونم اما بعضی از برادرانمون خر کیف میشن:vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ تورو نمی دونم اما بعضی از برادرانمون خر کیف میشن:vahidrk: خاک بر سر اون برادری که در زیر باران و در ملا عام با آمدن یک خواهر محجبه زیر چترش، خر کیف شود.... یا خواهران این مملکت زیادی جوگیرند یا برادرانش. لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خوش به حال همه شهرهایی که برف و بارون دارن ولی اینجا ..... برف که هیچی بارون هم نمیاد وقتی هنوز ظهر ها کولر روشن میکنیم چه انتظار بی جایی دارم که بارون بیاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده