Ssara 14641 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 بارش برف پاییزی تهران را سفیدپوش کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: فارس 27
spow 44198 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 ای جان چه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا
Ssara 14641 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2011 ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا ما که هنوز برف ندیدیم! بذار یک ذره شاد باشن خب...
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی نیست این بنده خدا را تو این سرما برسونه.......
Ssara 14641 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2011 یکی نیست این بنده خدا را تو این سرما برسونه....... تقصیر خودشه وقتی براش بوق میزنن داد و هوار راه میندازه!
Neutron 60966 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا برف شما رو هم دیدیم قبلا :vahidrk:
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 تقصیر خودشه وقتی براش بوق میزنن داد و هوار راه میندازه! از پله ها سر میخوره تا پایین بیاد، اونو که میشه کمکش کرد، نمیشه؟ :icon_razz:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 از پله ها سر میخوره تا پایین بیاد، اونو که میشه کمکش کرد، نمیشه؟ :icon_razz: خودت بودی کمک میکردی ؟ :icon_razz:
Ssara 14641 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2011 از پله ها سر میخوره تا پایین بیاد، اونو که میشه کمکش کرد، نمیشه؟ :icon_razz: سر نمیخوره که خودش داره میاد :JC_thinking: نه نمیشه ! میگیرنت به جرم های سنگین! :icon_razz: دیگه بیا و درستش کن...
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 خودت بودی کمک میکردی ؟ :icon_razz: من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38:
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا ما همین دو سانت برفو هم نمیبینیم خوش بحالتون
lorena 10304 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 من عاشق برف هستم و شهرمم برا اینکه سرد سیر هست خیلی دوست دارم هیچی مثه نگاه کردن 1 منظره ی برفی زیبا نیست
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38: توقع داشتی بیاد زیر چتر؟ تو اگه کریم بودی چتر میدادی به اون خودت خیس می شدی:biggrin:
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 ای جانچه ذوقی میکنن این مرکز نشینا دوسانت برف میبینن بیاین مهمون من اندازه سی سال برف وسرما میبینین اینجا من 40 روز پیش رفتم تو ارتفاعات برف دیدم کلی ذوق کردم. دیگه الان زیاد ذوق ندارم. نمیدونم چرا دیدن برف به آدم نشاط میده.
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 من غلط بکنم دیگه به زن یا دختر جوانی در سطح شهر کمک کنم. یک دختری داشت توی بارون خیس میشد و رگبار شدید بود، مسیرش هم با ما یکی بود، گفتم بیا اقلا زیر چتر، چنان چپ چپ نگاه کرد که ....... دیگه از اونموقع اصلا طرف کمک به این قشر نمیرم.:viannen_38: خب همین دیگه...حتما همه همینجوری فکر میکنن نمرن طرفش کمکش کنن :icon_razz:
کتایون 15176 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 ای جونم تهران خوشگل... هوا گویا قراره صاف بشه دوباره...و بارونیییییییی... هر چی برف به آدم انرژی این بارون آدمو دپرس می کنه...
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 توقع داشتی بیاد زیر چتر؟ تو اگه کریم بودی چتر میدادی به اون خودت خیس می شدی:biggrin: مگه بیاد زیر چتر چی میشه، من خرکیف میشم ؟
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 مگه بیاد زیر چتر چی میشه، من خرکیف میشم ؟ تورو نمی دونم اما بعضی از برادرانمون خر کیف میشن:vahidrk:
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 تورو نمی دونم اما بعضی از برادرانمون خر کیف میشن:vahidrk: خاک بر سر اون برادری که در زیر باران و در ملا عام با آمدن یک خواهر محجبه زیر چترش، خر کیف شود.... یا خواهران این مملکت زیادی جوگیرند یا برادرانش.
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 خوش به حال همه شهرهایی که برف و بارون دارن ولی اینجا ..... برف که هیچی بارون هم نمیاد وقتی هنوز ظهر ها کولر روشن میکنیم چه انتظار بی جایی دارم که بارون بیاد
ارسال های توصیه شده