رفتن به مطلب

چقدر به طرف مقابل خود اطمینان دارید؟

Mahsa.Gha

ارسال های توصیه شده

بالاخره هرکسی تو زندگیش با یک سری افراد مراوده داره.

در کل در جامعه چطور و تا چه حدی به دیگران اعتماد میکنی.

اگر روزی نیت بکنی که کسی رو به عنوان شریک آینده ات انتخاب کنی چطور این اعتماد رو نسبت بهش پیدا میکنی؟

معمولا زود اطمینان میکنم . معتقدم اکثرا قابل اعتماد هستند تا وقتی خلافش ثابت بشه . و تا کنون زیانی ازین بابت متوحه من نشده .

قسمت دوم و شریک زندگی را نمیدونم . فکر نمیکنم موردش پیش بیاد .

• Like 3
لینک به دیدگاه
معمولا زود اطمینان میکنم . معتقدم اکثرا قابل اعتماد هستند تا وقتی خلافش ثابت بشه . و تا کنون زیانی ازین بابت متوحه من نشده .

قسمت دوم و شریک زندگی را نمیدونم . فکر نمیکنم موردش پیش بیاد .

پس بهش که دچار شدی و پیش اومد حتما عمیقتر بهش بیاندیش.

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس بهش که دچار شدی و پیش اومد حتما عمیقتر بهش بیاندیش.

زبونت رو گاز بگیر

خدا نکنه :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینها تماما بر میگرده به اوضاع نابسامانی که متاسفانه کل جامعه رو در برگرفته. این عدم اعتماد مدت زمانی تنها در مورد آقایون مطرح بود اما تو این جامعه ای که ما الان توش هستیم متاسفانه نسبت به خانم ها هم وجود داره.

اما باز هم چون آقایون در جامعه با آزادی بیشتری با دیگران در ارتباط هستن و بخاطر موقعیتی که دارن اعتماد کردن بهشون خیلی سختتره.

دقیاً

موافقم با حرفات:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما باز هم چون آقایون در جامعه با آزادی بیشتری با دیگران در ارتباط هستن و بخاطر موقعیتی که دارن اعتماد کردن بهشون خیلی سختتره.

من معتقدم که در جامعه کنونی ایران هر گز هیچ خانمی به هیچ اقایی نباید اطمینان بکنه و همیشه باید گارانتی های لازم قانونی رو در حدی که فعلا هست از مرد دریافت کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
من معتقدم که در جامعه کنونی ایران هر گز هیچ خانمی به هیچ اقایی نباید اطمینان بکنه و همیشه باید گارانتی های لازم قانونی رو در حدی که فعلا هست از مرد دریافت کنه

منظورتون از این گارانتی ها چی هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
منظورتون از این گارانتی ها چی هست؟

یه سری مربوط به مهریه وایناست که هر چی میتونه بالاترش بره خیلی خوبه و بعد ش تمام شرایط را در عقد نامه به نفع خودش بنویسه اینا در مورد ازدواج

در مورد دوستی هم یه دوستی ساده و خیابانی و پارکی و سینمایی را داشته باشه و نه بیشتر مگر اینکه بحث ازدواج جدی بشه و گرنه ممکنه کلاه سرش بره :JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه سری مربوط به مهریه وایناست که هر چی میتونه بالاترش بره خیلی خوبه و بعد ش تمام شرایط را در عقد نامه به نفع خودش بنویسه اینا در مورد ازدواج

در مورد دوستی هم یه دوستی ساده و خیابانی و پارکی و سینمایی را داشته باشه و نه بیشتر مگر اینکه بحث ازدواج جدی بشه و گرنه ممکنه کلاه سرش بره :JC_thinking:

مهریه که فاجعه ای بیش نیست...

در مورد بحث ازدواج شدن و این حرف ها هم به هر حال اگر کسی بخواد سر کسی رو کلاه بزاره این حرف ها تغییری در مسئله ایجاد نمیکنه... تازه خود بحث ازدواج یکی از اصلی ترین روش های کلاه برداری هست...

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهریه که فاجعه ای بیش نیست...

در مورد بحث ازدواج شدن و این حرف ها هم به هر حال اگر کسی بخواد سر کسی رو کلاه بزاره این حرف ها تغییری در مسئله ایجاد نمیکنه... تازه خود بحث ازدواج یکی از اصلی ترین روش های کلاه برداری هست...

حرفت قبوله و میدونم چه مشکلاتی هست

ولی چون من از طرفی به حرف شما اعتقاد دارم و ازون طرف میدونم که ازدواج خواه ناخواه هست و اطمینان هم بازیچه ای بیش نیست اینه که خانم از حداقل چیزهایی که میتونه باید برای زمان خاص استفاده کنه و گرنه اصل ازدواج چیز دیگه است که با کاغذ و دفترچه و این حرفا ارتباطی نداره و بدون اینا باید اطمینان لازم حاصل بشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من هم مهریه چیز کشکیه.

دوستی تا زمانی که قصد طرف ازدواج باشه یه دوستی ساده باشه؟؟؟؟ اونوقت بعدش چی؟ یعنی تا زمان ازدواج؟؟؟

شرایط ضمن عقد هم همه کشکه...

چون کسی رو میشناسم که با تمام این شرایط سختی که گذاشت باز با مشکلات زیادی مواجهه

لینک به دیدگاه
10 % همسر چرا نه ؟؟

این را در بهترین حالت گفتم !

هیچ کس ایده آل نیست !

یا چیزایی برای پنهان کردن داره یا نا خودآگاه طوری که من میخوام رفتار میکنه و احتمال میدم که 10% را خودم برداشت کنم نه اینکه به حرفای طرفم اعتماد کنم !

• Like 2
لینک به دیدگاه

من مجردم ولی نمیدونم زمانی که دیگه مجرد نباشم :girl_blush2:چقد میتونم به طرف مقابلم اعتماد داشته باشم!ولی اگه اخلاقیاتشو بپسندم 90 یا 95 در صد اطمینان میکنم بهش چون گاهی اوقات لازمه به طرف مقابلت شک کنی:yes:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستی تا زمانی که قصد طرف ازدواج باشه یه دوستی ساده باشه؟؟؟؟

این را در بهترین حالت گفتم !

هیچ کس ایده آل نیست !

!

فکر میکنم خودت از قبل به جای من بخودت جواب دادی .. من واسه همون درصد های کوچیک عدم اعتماد از نظر شما و درصد های بزرگ از نظر خودم گفتم ...

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
راستش مدتهاست که این موضوع فکر منو مشغول کرده!

اینکه چقدر میتونید تو این جامعه ای که پر شده از دروغ و فریب به دیگران اطمینان کنی...

حالا این اطمینان میتونه اطمینان به یک دوست ، اطمینان به یک همکار یا همکلاسی و...

اما این وسط مهمتر از همه اطمینان به همسر و شریک زندگیه!

حالا چه اونها که ازدواج کردن و چه اونها که مجردن دوس دارم که صادقانه به این سوال ج بدن.

شما تا چه حد میتونید به طرف مقابلتون اطمینان کنید؟؟؟

طرف مقابل تا زماني كه از خط قرمز زد نشه اعتماد ميكنم:w02:

لینک به دیدگاه

به نظر من گاهی ما از روی دلسوزی به طرف مقابلمون اعتماد میکنیم

گاهی هم چیزایی میبینیم که با زبون بی زبونی میگه اعتماد نکن اما باز ما خودمون رو گول میزنیم ومیگیم نه بابا من زیادی بدبینم

بعضی ها هم خیلی قشنگ دروغ میگن وآدم رو خام میکنن

اما یه گروهی هستن که نمیشه بهشون اعتماد نداشت یعنی اگر هم بهشون شک کنیم ، اخرش فقط شرمندگیش برا خودمون میمونه

من یه همچین آدمی رو میشناسم

به نظر من این آدما بوی بارون میدن

از بس زلالن و پاک

خدایا خودت حفظشون کن در پناه خودت:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...