Himmler 22171 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 بالاخره هرکسی تو زندگیش با یک سری افراد مراوده داره.در کل در جامعه چطور و تا چه حدی به دیگران اعتماد میکنی. اگر روزی نیت بکنی که کسی رو به عنوان شریک آینده ات انتخاب کنی چطور این اعتماد رو نسبت بهش پیدا میکنی؟ معمولا زود اطمینان میکنم . معتقدم اکثرا قابل اعتماد هستند تا وقتی خلافش ثابت بشه . و تا کنون زیانی ازین بابت متوحه من نشده . قسمت دوم و شریک زندگی را نمیدونم . فکر نمیکنم موردش پیش بیاد . 3
Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 9 بهمن، 2011 معمولا زود اطمینان میکنم . معتقدم اکثرا قابل اعتماد هستند تا وقتی خلافش ثابت بشه . و تا کنون زیانی ازین بابت متوحه من نشده . قسمت دوم و شریک زندگی را نمیدونم . فکر نمیکنم موردش پیش بیاد . پس بهش که دچار شدی و پیش اومد حتما عمیقتر بهش بیاندیش. 1
Himmler 22171 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 پس بهش که دچار شدی و پیش اومد حتما عمیقتر بهش بیاندیش. زبونت رو گاز بگیر خدا نکنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 2
تک ستاره 524 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 اینها تماما بر میگرده به اوضاع نابسامانی که متاسفانه کل جامعه رو در برگرفته. این عدم اعتماد مدت زمانی تنها در مورد آقایون مطرح بود اما تو این جامعه ای که ما الان توش هستیم متاسفانه نسبت به خانم ها هم وجود داره.اما باز هم چون آقایون در جامعه با آزادی بیشتری با دیگران در ارتباط هستن و بخاطر موقعیتی که دارن اعتماد کردن بهشون خیلی سختتره. دقیاً موافقم با حرفات 1
Himmler 22171 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 اما باز هم چون آقایون در جامعه با آزادی بیشتری با دیگران در ارتباط هستن و بخاطر موقعیتی که دارن اعتماد کردن بهشون خیلی سختتره. من معتقدم که در جامعه کنونی ایران هر گز هیچ خانمی به هیچ اقایی نباید اطمینان بکنه و همیشه باید گارانتی های لازم قانونی رو در حدی که فعلا هست از مرد دریافت کنه 2
Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 9 بهمن، 2011 من معتقدم که در جامعه کنونی ایران هر گز هیچ خانمی به هیچ اقایی نباید اطمینان بکنه و همیشه باید گارانتی های لازم قانونی رو در حدی که فعلا هست از مرد دریافت کنه منظورتون از این گارانتی ها چی هست؟ 1
Himmler 22171 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 منظورتون از این گارانتی ها چی هست؟ یه سری مربوط به مهریه وایناست که هر چی میتونه بالاترش بره خیلی خوبه و بعد ش تمام شرایط را در عقد نامه به نفع خودش بنویسه اینا در مورد ازدواج در مورد دوستی هم یه دوستی ساده و خیابانی و پارکی و سینمایی را داشته باشه و نه بیشتر مگر اینکه بحث ازدواج جدی بشه و گرنه ممکنه کلاه سرش بره :JC_thinking: 2
Waffen 15120 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 یه سری مربوط به مهریه وایناست که هر چی میتونه بالاترش بره خیلی خوبه و بعد ش تمام شرایط را در عقد نامه به نفع خودش بنویسه اینا در مورد ازدواجدر مورد دوستی هم یه دوستی ساده و خیابانی و پارکی و سینمایی را داشته باشه و نه بیشتر مگر اینکه بحث ازدواج جدی بشه و گرنه ممکنه کلاه سرش بره :JC_thinking: مهریه که فاجعه ای بیش نیست... در مورد بحث ازدواج شدن و این حرف ها هم به هر حال اگر کسی بخواد سر کسی رو کلاه بزاره این حرف ها تغییری در مسئله ایجاد نمیکنه... تازه خود بحث ازدواج یکی از اصلی ترین روش های کلاه برداری هست... 2
Himmler 22171 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 مهریه که فاجعه ای بیش نیست... در مورد بحث ازدواج شدن و این حرف ها هم به هر حال اگر کسی بخواد سر کسی رو کلاه بزاره این حرف ها تغییری در مسئله ایجاد نمیکنه... تازه خود بحث ازدواج یکی از اصلی ترین روش های کلاه برداری هست... حرفت قبوله و میدونم چه مشکلاتی هست ولی چون من از طرفی به حرف شما اعتقاد دارم و ازون طرف میدونم که ازدواج خواه ناخواه هست و اطمینان هم بازیچه ای بیش نیست اینه که خانم از حداقل چیزهایی که میتونه باید برای زمان خاص استفاده کنه و گرنه اصل ازدواج چیز دیگه است که با کاغذ و دفترچه و این حرفا ارتباطی نداره و بدون اینا باید اطمینان لازم حاصل بشه 1
Mahsa.Gha 6571 سازنده ارسال شده در 10 بهمن، 2011 یه سری مربوط به مهریه وایناست که هر چی میتونه بالاترش بره خیلی خوبه و بعد ش تمام شرایط را در عقد نامه به نفع خودش بنویسه اینا در مورد ازدواجدر مورد دوستی هم یه دوستی ساده و خیابانی و پارکی و سینمایی را داشته باشه و نه بیشتر مگر اینکه بحث ازدواج جدی بشه و گرنه ممکنه کلاه سرش بره :JC_thinking: به نظر من هم مهریه چیز کشکیه. دوستی تا زمانی که قصد طرف ازدواج باشه یه دوستی ساده باشه؟؟؟؟ اونوقت بعدش چی؟ یعنی تا زمان ازدواج؟؟؟ شرایط ضمن عقد هم همه کشکه... چون کسی رو میشناسم که با تمام این شرایط سختی که گذاشت باز با مشکلات زیادی مواجهه
Aartemis 6639 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 10 % همسر چرا نه ؟؟ این را در بهترین حالت گفتم ! هیچ کس ایده آل نیست ! یا چیزایی برای پنهان کردن داره یا نا خودآگاه طوری که من میخوام رفتار میکنه و احتمال میدم که 10% را خودم برداشت کنم نه اینکه به حرفای طرفم اعتماد کنم ! 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 من مجردم ولی نمیدونم زمانی که دیگه مجرد نباشم :girl_blush2:چقد میتونم به طرف مقابلم اعتماد داشته باشم!ولی اگه اخلاقیاتشو بپسندم 90 یا 95 در صد اطمینان میکنم بهش چون گاهی اوقات لازمه به طرف مقابلت شک کنی:yes: 3
Himmler 22171 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 دوستی تا زمانی که قصد طرف ازدواج باشه یه دوستی ساده باشه؟؟؟؟ این را در بهترین حالت گفتم !هیچ کس ایده آل نیست ! ! فکر میکنم خودت از قبل به جای من بخودت جواب دادی .. من واسه همون درصد های کوچیک عدم اعتماد از نظر شما و درصد های بزرگ از نظر خودم گفتم ...
VINA 31339 ارسال شده در 10 تیر، 2013 راستش مدتهاست که این موضوع فکر منو مشغول کرده!اینکه چقدر میتونید تو این جامعه ای که پر شده از دروغ و فریب به دیگران اطمینان کنی... حالا این اطمینان میتونه اطمینان به یک دوست ، اطمینان به یک همکار یا همکلاسی و... اما این وسط مهمتر از همه اطمینان به همسر و شریک زندگیه! حالا چه اونها که ازدواج کردن و چه اونها که مجردن دوس دارم که صادقانه به این سوال ج بدن. شما تا چه حد میتونید به طرف مقابلتون اطمینان کنید؟؟؟ طرف مقابل تا زماني كه از خط قرمز زد نشه اعتماد ميكنم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 تیر، 2013 به نظر من گاهی ما از روی دلسوزی به طرف مقابلمون اعتماد میکنیم گاهی هم چیزایی میبینیم که با زبون بی زبونی میگه اعتماد نکن اما باز ما خودمون رو گول میزنیم ومیگیم نه بابا من زیادی بدبینم بعضی ها هم خیلی قشنگ دروغ میگن وآدم رو خام میکنن اما یه گروهی هستن که نمیشه بهشون اعتماد نداشت یعنی اگر هم بهشون شک کنیم ، اخرش فقط شرمندگیش برا خودمون میمونه من یه همچین آدمی رو میشناسم به نظر من این آدما بوی بارون میدن از بس زلالن و پاک خدایا خودت حفظشون کن در پناه خودت
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری