hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ در این فهرست رزی هانتینگتن وایتلی ، مانکن 24 ساله انگلیسی در صدر ایستاد . رزی در مصاحبه ای اظهار داشت : افتخار بزرگی است که به عنوان جذاب ترین زن جهان انتخاب شدم و فکر می کنم لقب بسیار ارزشمندی است که در طی یک سال با من خواهد بود و می توانم نهایت استفاده را از آن بکنم. در این رده بندی دوشس کیت میدلتون ، عضو تازه وارد خاندان سلطنتی بریتانیا در رتبه ی بیست و ششم جای گرفت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چقدر سلیقه آدما با فرهنگای متفاوت باهم فرق داره!!!!!!فکر نمیکنم یه ایرانی به اینا نگاهم بکنه!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چقدر سلیقه آدما با فرهنگای متفاوت باهم فرق داره!!!!!!فکر نمیکنم یه ایرانی به اینا نگاهم بکنه!!! :yes: دقیقا! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ینی اینم جذابه؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ منو یادشون رفته غربیا چرا نمیفهمن که حداقل بنویسن جذابترین زن دنیای غرب؟ چرا اینقد به زنان بقیه دنیا بی احترامی میکنن؟ یعنی غیر از آمریکا و انگلیس و اسرائیل بقیه دنیا زن جذاب وجود نداره؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ به به آدم لذت میبره اینارو میبینه ایرانی و غیر ایرانی نداره لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من که از اینا خیلی خوشگل ترم آدم نمی خواد نگاشون کنه......کجاش جذابن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ جذابن دیگه ... اتفاقاً از عینکیه خوشم اومد .... بانمکه ، به دل میشینه ... لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ جذابن دیگه ... اتفاقاً از عینکیه خوشم اومد .... بانمکه ، به دل میشینه ... لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ عینیکیه آن هاتاوی هست. عکس آخریه؛ سمت راستی (جنیفر کانلی نه) تو فیلم آشنایی با مادر بازی میکنه، به نظرم که اصلا هم جذاب نیست. کامرون دیاز هم دیگه پیر شده، ناتالی پورتمن هم خیلی معمولیه، اونی که عکسش کنار ناتالی پورتمنه، قیافه ش لج درآر هم هست تازه. مونیکای من از همه اینا خوشگلتر و جذابتره. لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بیچاره ها جذاب ندیدن به اینا میگن جذاب لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ عینیکیه آن هاتاوی هست. عکس آخریه؛ سمت راستی (جنیفر کانلی نه) تو فیلم آشنایی با مادر بازی میکنه، به نظرم که اصلا هم جذاب نیست. کامرون دیاز هم دیگه پیر شده، ناتالی پورتمن هم خیلی معمولیه، اونی که عکسش کنار ناتالی پورتمنه، قیافه ش لج درآر هم هست تازه. مونیکای من از همه اینا خوشگلتر و جذابتره. بامونیکا کاملا موافقم لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من که از اینا خیلی خوشگل ترم آدم نمی خواد نگاشون کنه......کجاش جذابن اوهوم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ در این فهرست رزی هانتینگتن وایتلی ، مانکن 24 ساله انگلیسی در صدر ایستاد . رزی در مصاحبه ای اظهار داشت : افتخار بزرگی است که به عنوان جذاب ترین زن جهان انتخاب شدم و فکر می کنم لقب بسیار ارزشمندی است که در طی یک سال با من خواهد بود و می توانم نهایت استفاده را از آن بکنم. در این رده بندی دوشس کیت میدلتون ، عضو تازه وارد خاندان سلطنتی بریتانیا در رتبه ی بیست و ششم جای گرفت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کیه؟ فقط همین/بقیه رو الکی انتخاب کردن لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ این کیه؟ فقط همین/بقیه رو الکی انتخاب کردن ناتالی پورتمن، اسرائیلیه. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ناتالی پورتمن، اسرائیلیه. به روح معتقده؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ به روح معتقده؟ گمون نکنم. فیلم "قوی سیاه" رو بازی کرده، محشر بود. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ گمون نکنم. فیلم "قوی سیاه" رو بازی کرده، محشر بود. این فیلم رو دارم هنوز ندیدمش/ معنی گراست؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ این آخریه رابینه؟:hapydancsmil: من ناتالی پورتمن رو خیلی خیلی دوست دارم...کیارا نایتلی ام همین طور... البته دقت کنین برای اینا ملاک جذابیت فقط چهره نیستا... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده