رفتن به مطلب

جاضری چکاری کنید و از چی بگذرید که هم محبوب شید هم مشهور

ارسال های توصیه شده

حتی اگر بهترین موقعیت شغلی که میتونی تو ایران رو داشته باشی بهت پیشنهاد بدن، بازم راضی نمیشی چادر سرت کنی؟؟؟:JC_thinking:

نمی دونم ولی فک نکنم.

برای من اعتقاد به چادر زمانی هست که کارای دیگه رو انجام ندم. مثلا غیبت یا داشتن حجاب کامل و ....

ولی شاید روزی عاشق بشم نه دوست داشتن اون زمان شاید اگه اون طرف بتونه راضیم کنه شاید شاید چادری بشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نمی دونم ولی فک نکنم.

برای من اعتقاد به چادر زمانی هست که کارای دیگه رو انجام ندم. مثلا غیبت یا داشتن حجاب کامل و ....

ولی شاید روزی عاشق بشم نه دوست داشتن اون زمان شاید اگه اون طرف بتونه راضیم کنه شاید شاید چادری بشم.

ممنون از پاسخ صادقانه ایشالا به اون چیزی که دوست داری میرسی نه اون چیزی که فقط طرفت دوست داره:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ندید قبولت دارم وای که دیدمت و میشناسمت:a030: باشه تو به خاطر محبوبیت حاضر نمیشی چیزی رو از دست بدی ولی من یه پیشنهاد بهت میدم اینکه بیام تو رو ببرم بر فرض تو ناسا تا اونجا بخوام شرایط رو برات فراهم کنم یا هرجایی که تو بخوای توش پیشرفت علمی داشته باشی

اما یه شرط برات میذارم که از بهترین چیزی که داری بگذری حاضری فداش کنی

باز نیای بگی اگه جون چند نفرو بخوام مجات بدم حاضرم چند نفرو قربانی کنم مثلا یا شناختی که از تو دارم بیام بهت بگم هر روز باید نماز رو به جماعت بخونی و در مراسم زیارت عاشورا هر 5 شنبه حضور داشته باشی و کتبی رو که ما میخواهیم تدریس کنی مثلا وصیت نامه امام آیا حاضری ؟؟

نه... اون زندگی دیگه برای من لذتی نداره... میشه دقیقا همون چیزی که توی wish you were here داره در موردش حرف میزنه... من نمیخوام بشم اون ماهی قشنگ توی تنگ شیشه ای...

ولی حاظرم از خوشی ها بگذرم... تقریبا همین...

• Like 2
لینک به دیدگاه

من فکر می کنم همه چیز فقط به شرایط بستگی داره و توی شرایطی خاصه که واقعا می شه حتی از دست رفتن اخلاقیات رو که شاید عده زیادی معتقدند هیچ وقت از دست نمی دن ، شاهد بود.

طمع انسان توی شراط خاصه که خوب جلوه گر می شه

اون وخت می شه در کمال تعجب دید که خیلی ها نه تنها از اخلاقیلات بلکه از خانواده و عزیزانشون هم می گذرن.

همین طوری نمی شه به سوال جواب داد

حواب همین طوریش هر جوابی که باشه شعاره مثل جواب الان من که فکر کردم دیدم الان حاضر نیستم از چیزی بگذرم.......اما کم ندیدیم از این گذشتن ها در طول زمان با تغییر شرایط.........همه چیز به شرایط بستگی داره اون وخت خود واقعی بروز پیدا می کنه

• Like 9
لینک به دیدگاه
تا حدودی نمیخواستم دقیقا اشاره کنم:JC_thinking:حالا شما جور بگو کهبه برادر ارزشیم بر نخوره:a030:

نه چرا باید بر بخوره، چیزهای بزرگتری برای بر خوردن بود که نخورده:whistle: ولی اگه دلت میخواد ویرایش کنم:yes:

خوب اگه واقعیتش رو بگم من فکر کنم حاضر بشم در ازای پول و درآمد خیلی زیاد ادای این اشخاص رو در بیارم، نماز و دعا بخونم و اینا ولی در عمل که حق مردم رو بخورم و جای حق و ناحق رو عوض بکنم هرگز حاضر نمیشم مگر در شرایط خیلی خیلی خاص که دیگه خیلی افسانه ای میشه اگه مادرم رو گروگان بگیرن و بگن یه ارزشی باش!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

فك كنم اگه خيلي بهم فشار بياد ، يواش يواش مجبور بشم همه چيو بدم بره ،

الان محافظ ارزش هام هستم ،‌چون توي شرايط فشار نيستم ،‌ مگه كه جوّ بگيرتم در حدي كه جونم هم برام مهم نباشه ، كه اون هم احتمال به وجود اومدنش هس ،‌

در آخر نمي دونم !!!!

همين الانش هم بيشتر ما آدما داريم يه چيزاي رو از دست ميديم ،‌ در ازاي يه سري چيزاي ديگه ، فقط فرقش اينجاس كه اين از دست دادن آروم آروم و سلانه سلانه رو تغيير تفكر ميدونيم ، اما اگه يهويي ( مثل چيزي كه توي موضوع تاپيك گفته شده ) باشه ميشه طاق زدن يه چيزي در ازاي چيز ديگه ،‌

به هر حال فكر مي كنم به مرور زمان چيزهايي كه قبلا برام ارزش هاي بزرگي بودن دارن تغيير مي كنن ، و اين تغيير بد نيست ! يه تغييري هست كه واسه همه وجود داره !!! تغييرات آينده قابل پيش بيني نيس ،

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببخشید ولی من خیلی متوجه منظور تاپیک نمیشم :ws38:

منظور کلیش اینه که حاضری از چیزی که برات مهمه بگذری و به چیزی برسی که آرزوش و داری؟

افتاد بوق آزاد بزن:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منظور کلیش اینه که حاضری از چیزی که برات مهمه بگذری و به چیزی برسی که آرزوش و داری؟

افتاد بوق آزاد بزن:a030:

کلیتش که مشخصی بود...تو جزئیاتش که با بچه ها به نتیجه نمیرسیدی نمیفهمیدم منظورت چیه :JC_thinking:

چیزی که مهمه و چیزی که ارزوش داری مسلما اهمیت دارن هر دو برات....باقیش میره تو جزئیات و میزان اهمیتشون...مثال بزنی راحتتر میشه جواب داد :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خداروشکر که پسر نیستم که بهونه خدمت رو داشته باشم :whistle:

خداییش حاضر نیستم برای هیچ چیزی به پاچه گیرها باج بدم

می خوام یه پیشنهاد بدم تو رو بکنم مسئول کتابخانه ملی ایران با حقوق ماهی سه میلیون وتمام کارهای دستیت رو تو یه نمایشگاه معروف به صورت رایگان نمایش بدم ولی باید بیای پشت تلویزیون و اول از انقلاب و اهدافش حمایت کنی...در صورت مصاحبه و تعریف از نظام استخدام رسمی و نمایشگاهت برگزار میشه حاضری یا نه؟:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

افتاد بوق آزاد بزنa030.gif

کلیتش که مشخصی بود...تو جزئیاتش که با بچه ها به نتیجه نمیرسیدی نمیفهمیدم منظورت چیه JC_thinking.gif

چیزی که مهمه و چیزی که ارزوش داری مسلما اهمیت دارن هر دو برات....باقیش میره تو جزئیات و میزان اهمیتشون...مثال بزنی راحتتر میشه جواب داد ws38.gif

فعلا همه رو با پیشنهادهای بیشرمانهw58.giflol.gif تا حدودی قانع کردیم icon_pf (34).gif

خب شما اول بگو چه هدفی تو زندگیت داری و الان چی تو زندگیت از همه چیز مهم تره تا پیشنهادی دهیم همراه با مثالicon_pf (44).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
می خوام یه پیشنهاد بدم تو رو بکنم مسئول کتابخانه ملی ایران با حقوق ماهی سه میلیون وتمام کارهای دستیت رو تو یه نمایشگاه معروف به صورت رایگان نمایش بدم ولی باید بیای پشت تلویزیون و اول از انقلاب و اهدافش حمایت کنی...در صورت مصاحبه و تعریف از نظام استخدام رسمی و نمایشگاهت برگزار میشه حاضری یا نه؟:JC_thinking:

چقدر وسوسه انگیز :sad0: چرا منو تو این شرایط میذاری اخه؟؟ :viannen_38:

ولی خدایی اگه بگم نه میگی ریا میکنی..نه صرفا به خاطر اینکه این کار طمع صرف و نادیده گرفتن اصول اخلاقی خودمه ، بلکه به خاطر اینکه من یه کلمه خلاف عقایدم خرف بزنم این قدر تابلوئه که با تیپا پرتم میکنن بیرون :sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چقدر وسوسه انگیز :sad0: چرا منو تو این شرایط میذاری اخه؟؟ :viannen_38:

ولی خدایی اگه بگم نه میگی ریا میکنی..نه صرفا به خاطر اینکه این کار طمع صرف و نادیده گرفتن اصول اخلاقی خودمه ، بلکه به خاطر اینکه من یه کلمه خلاف عقایدم خرف بزنم این قدر تابلوئه که با تیپا پرتم میکنن بیرون :sad0:

:vahidrk:اون پیشنهاد واسه سفید برفی بود نه تو:icon_pf (34)::vahidrk:

تو سوال منو جواب بده:viannen_38::lol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فعلا همه رو با پیشنهادهای بیشرمانه:w58::lol: تا حدودی قانع کردیم :icon_pf (34):

خب شما اول بگو چه هدفی تو زندگیت داری و الان چی تو زندگیت از همه چیز مهم تره تا پیشنهادی دهیم همراه با مثال:icon_pf (44):

اا

فکر کردم قبلی رو از من پرسیده بودی!!شرمنده

خب خیلی چیزا مهمند ولی خیلی چیزها گذرا هم هستند...موردی که همیشه مهم باشه و مهم بمونه خانواده م هستند :icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
اا

فکر کردم قبلی رو از من پرسیده بودی!!شرمنده

خب خیلی چیزا مهمند ولی خیلی چیزها گذرا هم هستند...موردی که همیشه مهم باشه و مهم بمونه خانواده م هستند :icon_pf (44):

خب حاضری خانوادت رو رها کنی وبا عشقت بری واسه همیشه آمریکا زندگی کنی در حالی که بدونی خانوادت به هیچ وجه حاضر به ترک ایران نیستن وشرط موندن با عشت سفر بهمراه اونه:JC_thinking::biggrin:اینو به جواب:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب حاضری خانوادت رو رها کنی وبا عشقت بری واسه همیشه آمریکا زندگی کنی در حالی که بدونی خانوادت به هیچ وجه حاضر به ترک ایران نیستن وشرط موندن با عشت سفر بهمراه اونه:JC_thinking::biggrin:اینو به جواب:icon_pf (44):

درد :whistle:

در حالت کلی یعنی بین عشق و خانوادم یکی رو انتخاب کنم دیگه؟!!

ای بابا :ws44: به جان تو تو شرایطش باید باشم...ولی در کل وقتی کسی منو دوست داره منم دوستش دارم بی انصافیه یه شرط محض از طرف اون باشه که من به تنهایی مجبور به انجامش باشم...یعنی تعادل رابطه بهم میخوره..این یه مورد گذشته از خانوادم مهمه و قابل بررسی

اما اگه به هر دلیل باید برم...و با اینکه احتمالش کمه فرض میگیرم که میرم سعی میکنم حداقل سالی یه بار به ایران سفر کنم....

واقعا نمیشه نه کامل و بله کامل رو گفت

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...