Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام احتمالا این داستان رو شنیدید من خيلي خوشحال بودم... من و نامزدم قرار ازدواجمون رو گذاشته بوديم... والدينم خيلي کمکم کردند... دوستانم خيلي تشويقم کردند و نامزدم هم دختر فوق العاده اي بود... فقط يه چيز من رو يه کم نگران مي کرد و اون هم خواهر نامزدم بود... اون دختر باحال ، زيبا و جذابي بود که گاهي اوقات بي پروا با من شوخي هاي ناجوري مي کرد و باعث مي شد که من احساس راحتي نداشته باشم... يه روز خواهر نامزدم با من تماس گرفت و از من خواست که برم خونه شون براي انتخاب مدعوين عروسي... سوار ماشينم شدم و وقتي رفتم اونجا اون تنها بود و بلافاصله رک و راست به من گفت: اگه همين الان 50هزار تومن به من بدي بعدش حاضرم با تو بخوابم! من شوکه شده بودم و نمي تونستم حرف بزنم... اون گفت: من ميرم توي اتاق خواب و اگه تو مايل به اين کار هستي بيا پيشم... وقتي که داشت از پله ها بالا مي رفت من بهش خيره شده بودم و بعد از رفتنش چند دقيقه ايستادم و بعد به طرف در ساختمون برگشتم و از خونه خارج شدم... يهو با چهره نامزدم و چشمهاي اشک آلود پدر نامزدم مواجه شدم! پدر نامزدم من رو در آغوش گرفت و گفت: تو از امتحان ما موفق بيرون اومدي... ما خيلي خوشحاليم که چنين دامادي داريم... ما هيچکس بهتر از تو نمي تونستيم براي دخترمون پيدا کنيم... به خانواده ما خوش اومدي! نتيجه اخلاقي: هميشه کيف پولتون رو توي داشبورد ماشينتون بذاريد اما این سوال برام مطرح شده که ما انسانها حاضریم یه سری چیزها رو بدیم تا اون چیزی رو که دوست داریم رو بدست بیاریم اون چیز چیه که تو داری و حاضری ازش بگذری تا محبوب و مشهور شی؟؟:JC_thinking: دوست_خانواده_آبرو_ پول و زندگی _شغل_دین لطفا شعار ندیم !!!!!!! که نه من به هیچ کدوم راضی نیستم و نمیخوام مشهور و محبوب شم این سوال در اصل یه نوع امتحان با وجدانته که نشون بدی چی برات مهمه پس صادقانه جواب بدین :vahidrk: ! خودم دارم کلنجار میرم که آیا میتونم از دین و شغلم بگذرم؟؟؟ 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره بخوام نزد چه کسانی محبوب و مشهور بشم. بسته به اونها، ممکنه از یکسری چیزهام بگذرم. درباره دین که صحبتی ندارم چون .........، اما درباره اصول اخلاقی به هیچ وجه نمیگذرم. مگر اینکه شرایطم بحرانی باشه و حیاتی در خطر باشه. این ماجرا هم که تعریف کردی، به من درس زندگی داد ..... 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خیلی بستگی به هدفم داره اینکه چی رو می خوام با اینکار به دست بیارم اما هر چی باشه هر چقدر هم که مهم باشه دوتا چیز رو براش نمی دم ۱- اخلاقم رو یعنی چیزی که با اخلاقیاتم در تضاد باشه ۲-وفاداری م رو یعنی تعهداتی که توی قلبم دارم بقیه اش روبسته به هدف و ارزشش داره! 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من محبوبیت چیزی نیست که با از دست دادن چیزی به دست بیاد...و حتی اگر هم به دست بیاد بعید می دونم پایدار باشه... اما خب شهرت قطعا یه بهایی داره...اما الزامی برای تغییر کردن نیست... 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من محبوبیت چیزی نیست که با از دست دادن چیزی به دست بیاد...و حتی اگر هم به دست بیاد بعید می دونم پایدار باشه...اما خب شهرت قطعا یه بهایی داره...اما الزامی برای تغییر کردن نیست... موافقم محبوبیت چیزی نیست که بشه خریدش بلکه اکتسابیه! یعنی اگه ذاتا خوب باشب پس محبوب هم میشی ولی مشهوریت رو میشه! خیلی راحت خرید! و وقتی هم خریدنی باشه حبابی روی آبه ! به تلنگری خواهد پرید! 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره بخوام نزد چه کسانی محبوب و مشهور بشم. بسته به اونها، ممکنه از یکسری چیزهام بگذرم. درباره دین که صحبتی ندارم چون .........، اما درباره اصول اخلاقی به هیچ وجه نمیگذرم. مگر اینکه شرایطم بحرانی باشه و حیاتی در خطر باشه. این ماجرا هم که تعریف کردی، به من درس زندگی داد ..... نه بحث شرایط بحرانی نیست مثلا من میام بهت میگم رفیق میخوام یه کاری کنم از این به بعد عشق و حال کنی ولی باید فلان چیز که خیلی دوسش داری رو بیخیال شی تو اصول اخلاقی که گفتی مثلا بیام ازت بخوام از نا حق برای یه مدتی دفاع کنی و بری زیر چتر حمابت گرئهی که تا حالا باهاش مخالف بودی آیا حاضری بگذری ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ نه بحث شرایط بحرانی نیست مثلا من میام بهت میگم رفیق میخوام یه کاری کنم از این به بعد عشق و حال کنی ولی باید فلان چیز که خیلی دوسش داری رو بیخیال شی تو اصول اخلاقی که گفتی مثلا بیام ازت بخوام از نا حق برای یه مدتی دفاع کنی و بری زیر چتر حمابت گرئهی که تا حالا باهاش مخالف بودی آیا حاضری بگذری ؟؟ نه اینو هیچ رقمه نیستم. موقعیتش هم برام پیش اومده هم توی دانشگاه هم جاهای دیگه..... اما نرفتم و از نظر مالی و یکسری پوئن اضافی هم ضرر کرده ام. برای عشق و حال، اصولم را فدا نمیکنم. 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من محبوبیت چیزی نیست که با از دست دادن چیزی به دست بیاد...و حتی اگر هم به دست بیاد بعید می دونم پایدار باشه...اما خب شهرت قطعا یه بهایی داره...اما الزامی برای تغییر کردن نیست... موافقممحبوبیت چیزی نیست که بشه خریدش بلکه اکتسابیه! یعنی اگه ذاتا خوب باشب پس محبوب هم میشی ولی مشهوریت رو میشه! خیلی راحت خرید! و وقتی هم خریدنی باشه حبابی روی آبه ! به تلنگری خواهد پرید! دوستان همه بر این حرف های شما صحه میزارن و تصدیق میکنن منم همینطور اما ....قصد من زدن این حرف ها نیست میخوام ازتون بپرسم که آیا به عنوان یه دختر مثلا حاضری تا آخر عمرت شوهر نکنی ولی در عوضش دوست دختر یه آدم فوق العاده مشهور باشی که از محبوبیت و مشهور بودن اون فرد شما تو جامعه شناخته و سرشناس میشید میدونید میخوام بدونم حاضری چی رو از دست بدید؟؟ 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ دوستان همه بر این حرف های شما صحه میزارن و تصدیق میکنن منم همینطور اما ....قصد من زدن این حرف ها نیست میخوام ازتون بپرسم که آیا به عنوان یه دختر مثلا حاضری تا آخر عمرت شوهر نکنی ولی در عوضش دوست دختر یه آدم فوق العاده مشهور باشی که از محبوبیت و مشهور بودن اون فرد شما تو جامعه شناخته و سرشناس میشید میدونید میخوام بدونم حاضری چی رو از دست بدید؟؟ توی این مورد خاص که راجع بهش حرف زدی که 100 درصد جوابم منفیه...شاید دوست داشته باشم روزی آدم بزرگی بشم اما نه به هر قیمتی اونم این که از موقعیت آدم دیگه ایه که شاید هیچ چیز جز یه مشت عنوان نباشه استفده کنم... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خب انتخاب سختیه دوست ندارم بخاطر تغییرات زیاد کسی دوسم داشته باشه اگه خونوادم رو که منو بزرگ کردن خط بزنم خودمو خط زدم توی اصول اخلاقی هم نه ولی شاید توی بعضی از مسائل اخلاقیم تغییراتی بدم 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ لطفا شعار ندیم !!!!!!! که نه من به هیچ کدوم راضی نیستم و نمیخوام مشهور و محبوب شم خوب من الان نمیتونم اینجا جوابی بدم به خاطر اینکه از نظر شما همه ی آدم های دنیا میخوان محبوب و مشهور بشند... محبوب بودن بین دیگران خیلی خوبه... ولی مشهور بودن رو اصلا دوست ندارم... حالا شما پیش فرض رو بر این گذاشتید که هر کسی گفت این رو دوست نداره داره شعار میده... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ نه اینو هیچ رقمه نیستم.موقعیتش هم برام پیش اومده هم توی دانشگاه هم جاهای دیگه..... اما نرفتم و از نظر مالی و یکسری پوئن اضافی هم ضرر کرده ام. برای عشق و حال، اصولم را فدا نمیکنم. ایول اما اعتقاد و هدف ما به نظر من یه جایی کم میاره .. کجا مثلا خودمون رو میگم ..ایران سال 84 درگیری بر سر 20 میلیون رای گم شده برای دست یابی به یکسری آزادی و زندگی بهتر و شناخته شدن جامعه ایران در کل جهان برای کسب آبروی از دست رفته در دنیا برای هر چیزی شاید عشق و حال شاید صفا شایدم حق زندگی ... ولی چه شد همون آدمی رو که 5 -6 سال پیش با دستی ورم کرده و کمری زخمی دیدم امروز برای کسب سهمیه بسیج و 6ماه کسری برای خدمت در حمایت از گروهی میبینم که مخالف با عایدش بود به شدت با آنها مخالف بود چه شد تو مگر حاضر نبودی جان دهی تا نیاشتد چه شده که برای 6 ماه خدمت کمتر حاضری بری زیر پرچمشون؟ جوابش چه بود ؟ چون میخوام واسشون کمتر خدمت کنم.... آخه مرد حسابی تو چی رو با چی داری عوض میکنی؟؟؟ اسی جون گرفتی منظورمو یه سری آدما حاضرن رو همون اعتقادی که مانند من و توست پا بزارن و آن عشق و حال را ترجیح دهند 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خوب من الان نمیتونم اینجا جوابی بدم به خاطر اینکه از نظر شما همه ی آدم های دنیا میخوان محبوب و مشهور بشند... محبوب بودن بین دیگران خیلی خوبه... ولی مشهور بودن رو اصلا دوست ندارم... حالا شما پیش فرض رو بر این گذاشتید که هر کسی گفت این رو دوست نداره داره شعار میده... نه داداش منظورم از شعار اینه که نیایید بگید من حاضر نیستم به هیچ وقت به یقین نگید چرا به نظر من هر کسی یه قیمتی داره ...حال قیمتت رو بگو داش وافن 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خب انتخاب سختیه دوست ندارم بخاطر تغییرات زیاد کسی دوسم داشته باشه اگه خونوادم رو که منو بزرگ کردن خط بزنم خودمو خط زدم توی اصول اخلاقی هم نه ولی شاید توی بعضی از مسائل اخلاقیم تغییراتی بدم شما منطقی تر داری کنار میای کتایون یکم احساسی برخورد میکنه... اون شایده چیه ؟ گفتنش جرات میخواد میدونم:yes: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ نه داداش منظورم از شعار اینه که نیایید بگید من حاضر نیستم به هیچ وقت به یقین نگیدچرا به نظر من هر کسی یه قیمتی داره ...حال قیمتت رو بگو داش وافن آخه شما میگید یک چیزی رو از دست بده که فلان چیز رو به دست بیاری... خوب من دوست ندارم چیزی رو که یک بار به دست آوردن رو از دست بدم تا یک چیز دیگه رو دوباره به دست بیارم... این میشه در جا زدن... ولی من حاظرم خیلی چیزها رو از دست بدم تا توی علم به جایی برسم... ولی برای این دوتایی که شما فرمودید حاظر نیستم بهایی بپردازم... نمیخوام اینها رو... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ دوستان همه بر این حرف های شما صحه میزارن و تصدیق میکنن منم همینطور اما ....قصد من زدن این حرف ها نیست میخوام ازتون بپرسم که آیا به عنوان یه دختر مثلا حاضری تا آخر عمرت شوهر نکنی ولی در عوضش دوست دختر یه آدم فوق العاده مشهور باشی که از محبوبیت و مشهور بودن اون فرد شما تو جامعه شناخته و سرشناس میشید میدونید میخوام بدونم حاضری چی رو از دست بدید؟؟ خب نه آخه خیلی بستگی داره به طرف من خودم شخصیتی نیستم که دنبال مشهوریت از این طریق باشم! سعی می کنم خودم کسبش کنم مثلا فرصت همین مثالی رو که زدی توی زمینه خودم داشتم که بخوام از این طریق به هرچیزی که آرزوی هر کسی هست تو این زمینه برسم ولی خب نخواستم دیگه ترجیح می دم همون ازدواج ساده اما با عشق خودم رو داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ در مورد من همه چیز بستگی یه شرایط داره . 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ آخه شما میگید یک چیزی رو از دست بده که فلان چیز رو به دست بیاری... خوب من دوست ندارم چیزی رو که یک بار به دست آوردن رو از دست بدم تا یک چیز دیگه رو دوباره به دست بیارم... این میشه در جا زدن... ولی من حاظرم خیلی چیزها رو از دست بدم تا توی علم به جایی برسم... ولی برای این دوتایی که شما فرمودید حاظر نیستم بهایی بپردازم... نمیخوام اینها رو... ندید قبولت دارم وای که دیدمت و میشناسمت باشه تو به خاطر محبوبیت حاضر نمیشی چیزی رو از دست بدی ولی من یه پیشنهاد بهت میدم اینکه بیام تو رو ببرم بر فرض تو ناسا تا اونجا بخوام شرایط رو برات فراهم کنم یا هرجایی که تو بخوای توش پیشرفت علمی داشته باشی اما یه شرط برات میذارم که از بهترین چیزی که داری بگذری حاضری فداش کنی باز نیای بگی اگه جون چند نفرو بخوام مجات بدم حاضرم چند نفرو قربانی کنم مثلا یا شناختی که از تو دارم بیام بهت بگم هر روز باید نماز رو به جماعت بخونی و در مراسم زیارت عاشورا هر 5 شنبه حضور داشته باشی و کتبی رو که ما میخواهیم تدریس کنی مثلا وصیت نامه امام آیا حاضری ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ شما منطقی تر داری کنار میای کتایون یکم احساسی برخورد میکنه... اون شایده چیه ؟ گفتنش جرات میخواد میدونم:yes: توی بحث دوست داشتن این برای من خیلی مهمه که طرف منو بخاطر خودم دوست داشته باشه نه با تغییراتم ولی هیچ آدمی کامل نیست و همه ویژگی خوب و بد داریم حتی توی اوج علاقه دونفر به هم ممکنه دو نفر بعضی خصوصیات هم رو نپسندن. خب بستگی داره چه خصوصیاتی باشه. :JC_thinking: مثلا اگه طرفم روی مسائل مذهبی سختگیر باشه و بگه شوخی با نامحرم نکنم قبول میکنم ولی اگه بگه به زور چادر سرت کن قبول نمی کنم. 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ توی بحث دوست داشتن این برای من خیلی مهمه که طرف منو بخاطر خودم دوست داشته باشه نه با تغییراتم ولی هیچ آدمی کامل نیست و همه ویژگی خوب و بد داریم حتی توی اوج علاقه دونفر به هم ممکنه دو نفر بعضی خصوصیات هم رو نپسندن. خب بستگی داره چه خصوصیاتی باشه. :JC_thinking: مثلا اگه طرفم روی مسائل مذهبی سختگیر باشه و بگه شوخی با نامحرم نکنم قبول میکنم ولی اگه بگه به زور چادر سرت کن قبول نمی کنم. حتی اگر بهترین موقعیت شغلی که میتونی تو ایران رو داشته باشی بهت پیشنهاد بدن، بازم راضی نمیشی چادر سرت کنی؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده