رفتن به مطلب

حکومت نظامی یا ...

Ha.Mi.D

ارسال های توصیه شده

الان چند روزی هست که تو شهر ما نیروی انتظامی اعلام کرده که به دلیل کمبود نیرو امنیت شهر رو تا ساعت 12 بیشتر نمیتونه تامین کنه و بعد از 12 هر کس بیرون بود و اتفاقی براش افتاد مسئولیتش با خودشه و کاری از ما ساخته نیست.تو این چند روز شاهد بودم مغازه هایی که تا ساعت 3 و4 هم باز بود قبل از 12 میبندن دیگه.حالا همون حالت عادی هم همچین امنیت بالایی رو تامین نمیکردن این بار دیگه خودشون اعلام کردن که ما هیچ کاره ایم.

نمیدونم الان این حکومت نظامی هست،حکومت خلافی هست چی هست اسمش.

از اونور میگن ما توانایی هر جنگی رو داریم.اسرائیل هم میگه ایران حداکثر تا 6 ماه دیگه به سلاح هسته ای دست پیدا میکنه.

امریکا هم اعلام کرده از حمله ی ناگهانی اسرائیل به ایران بیم داره.

من و دوستام هم احتمال هست فردا پس فردا تو منطقمون اعلام خودمختاری کنیم.هر کی میاد با ما همین الان اعلام کنه چون اگه جنگ شد دیگه خر تو خر میشه معلوم نیست کی مال کجاس گفته باشم.

اونایی هم که پاسپورت دارن و مشکل واسه خروج ندارن بهشون توصیه میکنم اگه قرار باشه روزی از ایران خارج بشن اون روز امروز نه فردا.هر کی میتونه بره جونشو نجات بده.الان هم نیاین تیریپ غیرت و وطن دوستی بردارین که تو این انجمن ناسیونالیست تر از من پیدا نمیشه.کاری هم به مذهب و دین و اسلام و 1400 سال وهنر و ریحانه و سحر نداریم اینجا.

من میخوام بدونم این توانایی نظامی کجاس که نمیتونه امنیت یه شهر کوچیک که جمعیتش با روستاهای اطراف به 200 هزار نفر هم نمیرسه رو تامین کنه.

اینم نگین که این چه ربطی به جنگیدن با دشمن خارجی داره.مام چار کلاس سواد داریم میدونیم فرق میکنه.اینقدر بغ نیستیم.اما خب اینو نتونه کنترل کنه،اونو میتونه؟

یه سوال دیگه هم که پیش میاد چون من خوزستانی هستم و هنوز اثار جنگ رو میبینم اینجا،اگه جنگ بشه ایا باز هم مثل جنگ با عراق به محض اینکه دو تا موشک برسه به تهران صلح میکنن و هر کاری خواستن انجام میدن؟یا اینکه اینبار فرار میکنن و میگن هر کار خودتون کردین.

واقعا واکنش اینا چی میتونه باشه؟مثل قذافی میشن؟یا حسنی مبارک؟ناتو دخالت میکنه؟انگلیس که گفته من میدونم امریکا توانایی جنگ با ایران رو داره(خسته نباشید اینو مش رمضون هم میدونه) اما من به عنوان متحد امریکا بهش کمک میکنم.کشورهای عربی هم مثل عربستان که از خداشونه بیان کینه هاشون رو خالی کنن و غارت کنن ایران رو.

یه جمله خارج تاپیک میخوام بگم به خاطر حرفی که رونالدو تو مراسم اهدای کفش طلا زد.چون بهم برخورد و الان هم یادم اومد.گفت که ارزشون این هست که هیچوقت تو ایران بازی نکنه.برام خیلی سخت بود شنیدن این حرف.درسته شاید از نظر منطقی حرفش درسته باشه اما حس ناسیونالیستی من میگه که تو ارزش بازی کردن در ایران رو نداری رونالدو چون افرادی میتونن در این کشور بازی کنن که محبوب باشن در بین ملت نه امثال تو

به این سه خط اخر گیر ندین الان این خارج از بحث بود

• Like 25
لینک به دیدگاه

1

نترسید نترسید ما همه باهم هستیم

متاسفانه اگر اسرائیل حمله کنه کاری با رژیم نداره؛ برنامه هسته ای ایران رو میزنه و میره؛ دیگه نمیدونم واکنش اینها چه خواهد بود؛ واکنش حرب الله چه خواهد بود

ولی اما اگر شاید

آمریکا حمله کنه، به نظر من مراکز نظامی رو خوهد زد، از خلیج فارس نیرو پیاده میکنه؛ نروگاه بوشهر رو در دست میگیره و به عنوان گروگان ازش استفاده میکنه، اگه اینا به دنبال بمب باشن که میگن نیروگاه به درک و میترکوننش، و اون موقع آمریکا حملات گسترده تری میکنه به منظور سرنگونی حکومت، اگه نه غنی سازی رو متوفق کنن به خاطر نیروگاه، بازرسها میرن کلا ته توی برنامه هسته ای ایران رو آزادانه در میارن، بعدشم بستگی به نظر بازرسا داره،

از این جنگ مردم اسرائیل باید بیشتر بترسن تا مردم ما، آمریکا مسلما کاری با مردم نداره، ولی ایران اگه ببینه نفس های آخرشه چشم بسته تلاویو رو موشک باران خواهد کرد، و در این صورت کله ناتو وارد عمل میشه و پاستور رو با خاک یکسان میکنه

تحلیل بنده بود:53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 6
لینک به دیدگاه

مردم تو 8 سال جنگ کم بدبختی نکشیدن.....

امریکا سر جنگ عراق و افغانستانم همینا رو گفت....ماشالا کنگر خوردن لنگر اینداختن :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

نمیدونم من که الان سربازم و جایی هستم که از اطلاعات کم و بیش با خبرم یعنی تا حدودی اطلاع دارم که وقتی بخواد خبری بشه حتما فرماندهان نظامی به خصوص ارتشیا رو با نامه های محرمانه و خیلی محرمانه مطلع میکنند.تا این حد بگم که چند وقت پیش ترور ها خیلی صورت میگرفت چند ماه قبلش نامه های محرمانه ای مبنی بر اینکه مواظب شخصیتها باشیم و اطلاعاتی داده بودن که به واقعا از اطلاعات قویی که داشتن تعجب کرده بودم...

اما این چند وقته هیچ نامه ای مبنی بر آماده باش و احتمال حمله آمریکا یا اسرائیل نیومده پس خیالتون راحت حالا حالا ها وارد جنگ نمیشیم

اما یه نامه جدید اومده که از این به یعد در سر برگ ها و نامه ها باید به جای مقام معظ...رهب...بگیم امام خا..نه ای:w58:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تا جالا انگلستان به این مستحکمی اعلام نکرده بود که برای حمله احتمالی به ایران آماده ایم

من واقعا میترسم

فقط خدا خودش بهمون رحم کنه و جنگی نباشه:sad0:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
1

نترسید نترسید ما همه باهم هستیم

متاسفانه اگر اسرائیل حمله کنه کاری با رژیم نداره؛ برنامه هسته ای ایران رو میزنه و میره؛ دیگه نمیدونم واکنش اینها چه خواهد بود؛ واکنش حرب الله چه خواهد بود

ولی اما اگر شاید

آمریکا حمله کنه، به نظر من مراکز نظامی رو خوهد زد، از خلیج فارس نیرو پیاده میکنه؛ نروگاه بوشهر رو در دست میگیره و به عنوان گروگان ازش استفاده میکنه، اگه اینا به دنبال بمب باشن که میگن نیروگاه به درک و میترکوننش، و اون موقع آمریکا حملات گسترده تری میکنه به منظور سرنگونی حکومت، اگه نه غنی سازی رو متوفق کنن به خاطر نیروگاه، بازرسها میرن کلا ته توی برنامه هسته ای ایران رو آزادانه در میارن، بعدشم بستگی به نظر بازرسا داره،

از این جنگ مردم اسرائیل باید بیشتر بترسن تا مردم ما، آمریکا مسلما کاری با مردم نداره، ولی ایران اگه ببینه نفس های آخرشه چشم بسته تلاویو رو موشک باران خواهد کرد، و در این صورت کله ناتو وارد عمل میشه و پاستور رو با خاک یکسان میکنه

تحلیل بنده بود:53tnkbetm2eof1u84pj

یعنی شما فکر میکنی که امریکا تند تر برخورد خواهد کرد؟

البته من فکر میکنم اگه تحلیل شما درست در بیاد زمان بر خواهد بود.یعنی طول میکشه تا ناتو رای صادر کنه و بخواد بیاد به قول شما به پاستور حمله کنه

در این مورد نگفتی که فکر میکنی جنگ حتما رخ میده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مردم تو 8 سال جنگ کم بدبختی نکشیدن.....

امریکا سر جنگ عراق و افغانستانم همینا رو گفت....ماشالا کنگر خوردن لنگر اینداختن :icon_pf (34):

نمیدونم چرا این حس رو دارم که ایرانی هایی که تو امریکا زندگی میکنند حس بدتری نسبت دولت امریکا دارند در مقایسه با ماها که تو ایران هستیم.چند تا از اقوام ما هم که اونجان همین حرف شما رو میزنن مهناز جان

یعنی فکر میکنی امریکا تو این مساله فقط دنبال نفع خودشه؟

لینک به دیدگاه
نمیدونم من که الان سربازم و جایی هستم که از اطلاعات کم و بیش با خبرم یعنی تا حدودی اطلاع دارم که وقتی بخواد خبری بشه حتما فرماندهان نظامی به خصوص ارتشیا رو با نامه های محرمانه و خیلی محرمانه مطلع میکنند.تا این حد بگم که چند وقت پیش ترور ها خیلی صورت میگرفت چند ماه قبلش نامه های محرمانه ای مبنی بر اینکه مواظب شخصیتها باشیم و اطلاعاتی داده بودن که به واقعا از اطلاعات قویی که داشتن تعجب کرده بودم...

اما این چند وقته هیچ نامه ای مبنی بر آماده باش و احتمال حمله آمریکا یا اسرائیل نیومده پس خیالتون راحت حالا حالا ها وارد جنگ نمیشیم

اما یه نامه جدید اومده که از این به یعد در سر برگ ها و نامه ها باید به جای مقام معظ...رهب...بگیم امام خا..نه ای:w58:

سلامتی سرباز وطن

خوب خودت چقد احتمال میدی که اصلا جنگی صورت بگیره و اگه این اتفاق میافته روندش چطوری هست و باقی سوالا رو هم لطف کنی ممنون میشم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تا جالا انگلستان به این مستحکمی اعلام نکرده بود که برای حمله احتمالی به ایران آماده ایم

من واقعا میترسم

فقط خدا خودش بهمون رحم کنه و جنگی نباشه:sad0:

شما از اون دسته ادمایی نیستن که جنگ رو به نفع مردم میدونن نه؟

یعنی فکر میکنین اگه جنگ بشه چه اتفاقاتی میافته؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی شما فکر میکنی که امریکا تند تر برخورد خواهد کرد؟

البته من فکر میکنم اگه تحلیل شما درست در بیاد زمان بر خواهد بود.یعنی طول میکشه تا ناتو رای صادر کنه و بخواد بیاد به قول شما به پاستور حمله کنه

در این مورد نگفتی که فکر میکنی جنگ حتما رخ میده؟

الان خیلی بیشتر از وقتی اون پست رو نوشتم معتقدم جنگ رخ میده مگر اینکه جام زهر نوشیده بشه

الان تقریبا غربی ها به یقین رسیدن ایران دنبال بمب هست (با گزارش های اخیر آژانس و شکست دوباره مذاکرات، گزارش سیا و موساد و ...) و با توجه به اینکه 32 سال هست همواره شعاره اسرائیل باید نابود گردد از تریبون های ایران شنیده میشه، به این نتیجه رسیدن که دستیابی به بمب هسته ای = نابودی اسرائیل ؛ و اسرائیل مجبوره از خودش دفاع کنه، ولی غربی ها به دلیل مشکلات داخلی خودشون سعی دارند جلوی این اتفاق رو بگیرند چون اگه اسرائیل به ایران حمله کنه اونها محکوم به کمک به اسرائیل هستند، ولی اسرائیل تا شروع تحریم های نفتی علیه ایران صبر میکنه که به دنیا ثابت کنه از راه تحریم نمیشه جلوی ایران رو گرفت، پس قبل از شروع تحریم ها احتمال حمله کمه، از طرفی الان رقابت انتخاباتی در آمریکا داغ شده و بقیه نامزد ها از شرایط موجود ایران برای زیر سئوال بردن اوباما استفاده میکنن و اون رو محکوم به سازش با ایران میکنن، یعنی جو داخلی آمریکا جوری هست که اوباما اگر اسرائیل حمله کنه مجبوره به شدت دفاع کنه ازش، پس میشه گفت اگر حمله ای باشه باید بعد از شروع تحریم ها و قبل از انتخابات آمریکا باشه

ایران باید یا شفاف ثابت کنه اهداف هسته ایش صلح آمیز هست، یا اسرائیل با استفاده از این همه تهدید که در طول این 3 دهه علیه اش شده میتونه دنیا رو قانع کنه که داره از خودش دفاع میکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان خیلی بیشتر از وقتی اون پست رو نوشتم معتقدم جنگ رخ میده مگر اینکه جام زهر نوشیده بشه

الان تقریبا غربی ها به یقین رسیدن ایران دنبال بمب هست (با گزارش های اخیر آژانس و شکست دوباره مذاکرات) و با توجه به اینکه 32 سال هست همواره شعاره اسرائیل باید نابود گردد از تریبون های ایران شنیده میشه، به این نتیجه رسیدن که دستیابی به بمب هسته ای = نابودی اسرائیل ؛ و اسرائیل مجبوره از خودش دفاع کنه، ولی غربی ها به دلیل مشکلات داخلی خودشون سعی دارند جلوی این اتفاق رو بگیرند چون اگه اسرائیل به ایران حمله کنه اونها محکوم به کمک به اسرائیل هستند، ولی اسرائیل تا شروع تحریم های نفتی علیه ایران صبر میکنه که به دنیا ثابت کنه از راه تحریم نمیشه جلوی ایران رو گرفت، پس قبل از شروع تحریم ها احتمال حمله کمه، از طرفی الان رقابت انتخاباتی در آمریکا داغ شده و بقیه نامزد ها از شرایط موجود ایران برای زیر سئوال بردن اوباما استفاده میکنن و اون رو محکوم به سازش با ایران میکنن، یعنی جو داخلی آمریکا جوری هست که اوباما اگر اسرائیل حمله کنه مجبوره به شدت دفاع کنه ازش، پس میشه گفت اگر حمله ای باشه باید بعد از شروع تحریم ها و قبل از انتخابات آمریکا باشه

ایران باید یا شفاف ثابت کنه اهداف هسته ایش صلح آمیز هست، یا اسرائیل با استفاده از این همه تهدید که در طول این 3 دهه علیه اش شده میتونه دنیا رو قانع کنه که داره از خودش دفاع میکنه

خب منم باهات هم عقیدم که جنگ رخ میده.اما نه به این زودی.یعنی قبل از انتخابات امریکا.

در مورد اینکه گفتی از انقلاب تا الان دارن میگن اسرائیل باید نابود بشه و اینکه گفتی دست یابی به بمب هسته ای = برابر نابودی اسرائیل ، یه سوال در ذهن من به وجود اومد.یعنی منظورت اینه که اگه ایران به بمب دست پیدا کنه به اسرائیل حمله میکنه؟یا به عبارت دیگه هدف ایران برای دست یابی به بمب نابودی اسرائیل هست؟

لینک به دیدگاه
خب منم باهات هم عقیدم که جنگ رخ میده.اما نه به این زودی.یعنی قبل از انتخابات امریکا. در مورد اینکه گفتی از انقلاب تا الان دارن میگن اسرائیل باید نابود بشه و اینکه گفتی دست یابی به بمب هسته ای = برابر نابودی اسرائیل ، یه سوال در ذهن من به وجود اومد.یعنی منظورت اینه که اگه ایران به بمب دست پیدا کنه به اسرائیل حمله میکنه؟یا به عبارت دیگه هدف ایران برای دست یابی به بمب نابودی اسرائیل هست؟

جنگ اگه رخ بده به احتمال زیاد تابستون امسال خواهد بود

کره شمالی از وقتی تونست بمب اتم بسازه کسی نتونسته بگه بالا چشمت ابروهه، ایران اولین بمب که نه دومی رو ساخت به نظر من خواستار این میشه یهودی ها از فلسطین خارج بشن و آواره های فلسطینی به سرزمین مادریشون برگردند و اگه نشدن وارد جنگ با اسرائیل میشه و هروقت کم بیاره یک بمب هسته ای روانه تلاویو میکنه و دومی رو هم روانه پایتخت کشوری که بخواد از اسرائیل حمایت کنه و البته اسرائیل هم بیکار نخواهد نشست و یک جنگ اتمی رخ خواهد داد که میتونه دنیا رو به نابودی بکشونه! ولی ما رو چه باک هست، شهید میشیم:hapydancsmil:

و خیلی کارهای دیگه میتونه بکنه، مثلا عضویت دائم تو شورای امنیت میخواد وگرنه اروپا رو بمباران اتمی میکنه! و از این دست خواسته ها

البته اینی که گفتم جریان کلی و ساده ماجرا بود

• Like 2
لینک به دیدگاه

هیچ ادم عاقلی گاوی رو که روزی سه من شیر میده نابود نمیکنه خیالتون راحت جنگی در کار نیست اینا همش نیش و دندان نشان دادن سوری هست:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...