shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ وزارت ارشاد جمهوری اسلامی ایران از ناشرین خواست «رابطه جنسی» را به عبارت «رابطه صمیمی» تغییر دهند! یعنی ممکن است از این به بعد در کتاب ها به چنین جمله هایی بربخوریم* – شما چطور به این بیماری مبتلا شدید؟ - بعد از یک رابطه صمیمی پرخطر! * حاصل ارتباط صمیمی ما، سه فرزند بود! * در میان جانوران، تنها دلفین ها و میمون ها هستند که مثل انسان ها وقتی با هم رابطه صمیمی می کنند، لذت می برند! * – جرمت چیه؟ - یه عالمه عکس های «رابطه صمیمی» ای از آتلیه مون پیدا کردن! * – رابطه صمیمی هم داشتید؟ - نه، ما دوست های خیلی خوبی بودیم اما هیچ وقت با هم رابطه صمیمی نداشتیم! حالا فرض کنید اگر ذهن ما بعد از مدتی، ناخودآگاه این دو عبارت را معادل همدیگر بداند، با شنیدن بعضی جمله ها چه حالی ممکن است بهمان دست بدهد!: * معلم – بچه ها من دوست دارم همه مان در این کلاس با هم رابطه ای صمیمی داشته باشیم! * کامران و هومن دو دوست هستند که با هم رابطه ای صمیمی دارند! * صمیمیت از نگاهش می بارید! * – مامان شما کی تصمیم گرفتید با بابا ازدواج کنید؟ - وقتی که خیلی صمیمی شده بودیم! * صمیمانه دوستت دارم!! 34 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بجای اختلاس هم ممکنه بگیم برداشت همینجوری. یا برداشت الابختکی. اونوقت بجای رابطه صمیمی هم میگیم ارتباط حوزه وی. آره میشه. یعنی شدنیه. 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بعدا اونوقت اگه بگیم فلانی با من صمیمی شده چی معنی میده 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بعد از این به بعد به رابطه ی صمیمی چی بگیم؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خداوندا...وزارت ارشاد را با خاك يكسان بنما!!!! 16 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خداوندا...وزارت ارشاد را با خاك يكسان بنما!!!!آمیییییییییییییییییییییییییین 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ خداوندا...وزارت ارشاد را با خاك يكسان بنما!!!!خداوند که نمیتونه باید ما بریم با خاک یکسانش کنیم 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ خداوند که نمیتونه باید ما بریم با خاک یکسانش کنیم چرا بابا ميتونه!! نميتونه هم زور مارو زياد كنه ما بريم منهدمش كنيم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ الان فهمیدم چرا دیر با مردم صمیمی می شم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ بازم بهارجون تاپیک تکراری 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی هم تغییر به جایی بوده .. رابطه ی جنسی خیلی معذرت میخوام برای حیوانات معنی میده .. انسان ها ابتدا روحشونه که باهم پیوند میخوره و بعد جسمشون . به نظرم یکی از معدود سلیقه ها بوده که به خرج دادن 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی هم تغییر به جایی بوده .. رابطه ی جنسی خیلی معذرت میخوام برای حیوانات معنی میده .. انسان ها ابتدا روحشونه که باهم پیوند میخوره و بعد جسمشون . به نظرم یکی از معدود سلیقه ها بوده که به خرج دادن 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ جون داداش متوجه شدی تعجب کردی یا همینجوری تعجب کردی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ جون داداش متوجه شدی تعجب کردی یا همینجوری تعجب کردی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 آره متوجه شدم اولش رابطه صمیمی آخرش که رابطه جنسیه بالاخره ختمش باید یه اسم داشته باشه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ آره متوجه شدم اولش رابطه صمیمی آخرش که رابطه جنسیه بالاخره ختمش باید یه اسم داشته باشه اسمش با نظر زن و شوهر باید انتخاب بشه. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ اسمش با نظر زن و شوهر باید انتخاب بشه. مگه دهه شصته؟:viannen_38: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ مگه دهه شصته؟:viannen_38: پس چی بذاریم اسمشو ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ پس چی بذاریم اسمشو ؟ :JC_thinking: مگه دهه شصته آخر رابطه صمیمی اسم لازم داشته باشه؟ آخرش میره تو سطل آشغال لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده