Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ قبل از اینکه اینو بخونید یادتون باشه به سئوالی هم که کردم پاسخ بدین. مرسی تا زمانی که بخونی و بگذری , با تو هم همان رفتار را خواهند کرد. قانون علت و معلول نيوتن مي گه براي هر كنشي واكنشي وجود داره! بومرنگ رو ديدي؟ كارما يعني هر چي بكاريم، همون رو برداشت مي كنيم! اگه از وجود شما عشق بيرون فرستاده بشه، عشق دريافت مي كنيد.اگه نفرت بورزيد، به شما نفرت مي ورزند. اگه دروغ بگيد، به شما دروغ ميگن.پس اين جمله رو به عنوان قانون كارما به ياد بسپريد: قانون كارما:هر چيزي كه از ما بيرون مي رود،همان انرژي اي را كه هم نوع خودش است دريافت مي كند و چندين برابر ،به ما بر مي گردد. قاون کارمای شما توش چیا نوشته شده؟ تجربه هاتون در این مورد چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ این بخش مهم تر از موضوع بالائیه. با دقت نخوندین ازش رد نشین. واحد طول چيه؟ متر! درسته! واحد وزن؟ كيلو گرم! درسته! واحد اين جور انرژي ها هم گاست ناميده ميشه.مثلا" اگه كسي انرژي روحي بالايي داشته باشه مي گن گاست بالايي داره. هر رفتار ما يك گاستي از انرژي داره. ساده تر بگم؟ مثلا" اگه من با يه بد اخلاقي هشت كيلوگرم ( به جاي گاست گفتم كيلوگرم كه ساده بشه)بد اخلاقي توليد كنم كارماي من اين ميشه كه همون هشت كيلوگرم(باز هم منظورم گاسته)يا شايد حتي ،به دلايلي بيشتر از اون، بد اخلاقي از همون آدم يا شخص ديگه اي دريافت كنم. در واقع شايد همون آدم اگه با من بد اخلاقي كنه من فقط يك كيلو (گاست)ناراحت بشم پس آدم ديگه اي كه براي من مهم تره اون بداخلاقي رو در حق من انجام مي ده تا من همون هشت كيلو(گاست)ناراحتي رو كه خودم يك بار توليدش كردم دريافت كنم! يعني همون چيزي رو كه به شكل انرژي مثبت يا منفي وارد دنيا كردمش، چون از بين نمي ره دوباره به خودم بر مي گرده! اين يعني كارما!خوب! پس به اين نتيجه مي رسيم كه هر چيزي كه نداريم، شايد چيزيه كه از كسي دريغش كرديم!و هر چيزي كه دريافت مي كنيم، چيزيي يه كه جاي ديگه اي ما داريم به ديگران مي ديم! يا قبلا" داديم! شما به جامعه ات چی دادی و چی ازش میخوای؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ قبل از اینکه اینو بخونید یادتون باشه به سئوالی هم که کردم پاسخ بدین. مرسی تا زمانی که بخونی و بگذری , با تو هم همان رفتار را خواهند کرد. قانون علت و معلول نيوتن مي گه براي هر كنشي واكنشي وجود داره! بومرنگ رو ديدي؟ كارما يعني هر چي بكاريم، همون رو برداشت مي كنيم! اگه از وجود شما عشق بيرون فرستاده بشه، عشق دريافت مي كنيد.اگه نفرت بورزيد، به شما نفرت مي ورزند. اگه دروغ بگيد، به شما دروغ ميگن.پس اين جمله رو به عنوان قانون كارما به ياد بسپريد: قانون كارما:هر چيزي كه از ما بيرون مي رود،همان انرژي اي را كه هم نوع خودش است دريافت مي كند و چندين برابر ،به ما بر مي گردد. قاون کارمای شما توش چیا نوشته شده؟ تجربه هاتون در این مورد چیه؟ من زیاد این قانون رو قبول ندارم بر عکس تو هرچی بیشتر صداقت داشته باشی بیشتر دروغ میشنوی واسه من که اکثرا اینطوریه! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من زیاد این قانون رو قبول ندارمبر عکس تو هرچی بیشتر صداقت داشته باشی بیشتر دروغ میشنوی واسه من که اکثرا اینطوریه! اینو خطاب به شما نمیگم . در کل عرض میکنم: قانون کارما میگه : باورتون هر چی باشه همون به سرتون میاد. اگه بخواهیم در ظاهر صادق باشیم و در باطن بخوایم با این رفتارمون با دیگران معامله کنیم. قانون کارما اون بخش پنهان اراده ما رو بهش عمل میکنه. خیلی از انسانها ذاتا خوب نیستند بلکه ادای خوبی رو در میارن که برداشت دیگران را بسود خود تغییر دهند . اما اینجوری نمیشه و طبق قانون کارما هر کسی هر بلائی یا خوبی به سرش میاد از نیّت خودشه. 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اینو خطاب به شما نمیگم . در کل عرض میکنم: قانون کارما میگه : باورتون هر چی باشه همون به سرتون میاد. اگه بخواهیم در ظاهر صادق باشیم و در باطن بخوایم با این رفتارمون با دیگران معامله کنیم. قانون کارما اون بخش پنهان اراده ما رو بهش عمل میکنه. خیلی از انسانها ذاتا خوب نیستند بلکه ادای خوبی رو در میارن که برداشت دیگران را بسود خود تغییر دهند . اما اینجوری نمیشه و طبق قانون کارما هر کسی هر بلائی یا خوبی به سرش میاد از نیّت خودشه. چی بگم منم در مورد خودم اینو گفتم هر چی صادقم بیشتر دروغ میشنوم! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ چی بگممنم در مورد خودم اینو گفتم هر چی صادقم بیشتر دروغ میشنوم! صداقت شما در صادق بودنتونه . دروغ گفتن اونام تو ذاتشونه. شما با صداقت زندگی میکنید یه عده هم با دروغ زندگی میکنند. اگه صداقت اونا در دروغ گفتنشونه این مشکل خودشونه. صداقت شما با دروغ اونا سنجیده نمیشه. شما صادقید اونا دروغگو. همین اگه تصمیم بگیرید که به افراد دروغگو صداقت نشون ندید کار درست میشه. 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ صداقت شما در صادق بودنتونه . دروغ گفتن اونام تو ذاتشونه. شما با صداقت زندگی میکنید یه عده هم با دروغ زندگی میکنند. اگه صداقت اونا در دروغ گفتنشونه این مشکل خودشونه. صداقت شما با دروغ اونا سنجیده نمیشه. شما صادقید اونا دروغگو. همین اگه تصمیم بگیرید که به افراد دروغگو صداقت نشون ندید کار درست میشه. ولی مشکل من اینکه بعدا میفهمم که به من دروغ گفته شده چون خودم با صداقت میرم جلو فک میکنم که دیگران هم با من صادقن واسه همین اینطوری میشه کلا از دروغ و آدمهای دروغگو به شدت تنفر دارم شایدم به خاطر این تنفر بیش از حده که هر چی آدم دورو و دروغگو باشه به پست من میخوره نمیدونم واقعا نمیدونم چیکار کنم از اول هم نمیشه که در مورد کسی بد فک کرد... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ولی مشکل من اینکه بعدا میفهمم که به من دروغ گفته شدهچون خودم با صداقت میرم جلو فک میکنم که دیگران هم با من صادقن واسه همین اینطوری میشه کلا از دروغ و آدمهای دروغگو به شدت تنفر دارم شایدم به خاطر این تنفر بیش از حده که هر چی آدم دورو و دروغگو باشه به پست من میخوره نمیدونم واقعا نمیدونم چیکار کنم از اول هم نمیشه که در مورد کسی بد فک کرد... پست شماره 2 رو با دقت هر چه تموم تر بخون. جواب اونجاست. اون قسمتی رو هم که قرمز کردم بدرستی گفتید. مرسی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ پست شماره 2 رو با دقت هر چه تموم تر بخون. جواب اونجاست. اون قسمتی رو هم که قرمز کردم بدرستی گفتید. مرسی خوندم مرسییییییییی آره دو سطر آخر برام مفید بود ولی حالا چه جوری مقابله کنم که این بلا سرم نیاد؟؟؟ چه جوری تنفرم رو کمتر کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خوندم مرسیییییییییآره دو سطر آخر برام مفید بود ولی حالا چه جوری مقابله کنم که این بلا سرم نیاد؟؟؟ چه جوری تنفرم رو کمتر کنم؟ اگه احساس ميكنيد كسي كه دوستش داريد به شما بي محبته، در زندگيتون بگرديدو ببينيد كجا محبتتون رو از كسي كه دوستتون داشته دريغ كرديد! اگه دوستتون بهتون دروغ مي گه فكر كنيد ببينيد كجا به كسي دروغ گفتين يا مي گين؟ اگه خوشحال نيستين، براي خوشحال شدن بايد ديگران روخوشحال كنيد! اگه دلتون مي خواد بهتون كمك كنن بايد به كساني كه مي تونين كمك كنيد! اگه مردم درباره ي شما نادرست قضاوت مي كنند ، ببينيد كجا در باره ي ديگران بد قضاوت كرديد! زياد شنيديد كه هر چيزي بكاري همون رو برداشت مي كني حالا اين جمله رو اين جوري به ياد بسپاريد: فقط آنچه را كه مي خواهيد برداشت كنيد، بكاريد! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ قبل از اینکه اینو بخونید یادتون باشه به سئوالی هم که کردم پاسخ بدین. مرسی تا زمانی که بخونی و بگذری , با تو هم همان رفتار را خواهند کرد. قانون علت و معلول نيوتن مي گه براي هر كنشي واكنشي وجود داره! بومرنگ رو ديدي؟ كارما يعني هر چي بكاريم، همون رو برداشت مي كنيم! اگه از وجود شما عشق بيرون فرستاده بشه، عشق دريافت مي كنيد.اگه نفرت بورزيد، به شما نفرت مي ورزند. اگه دروغ بگيد، به شما دروغ ميگن.پس اين جمله رو به عنوان قانون كارما به ياد بسپريد: قانون كارما:هر چيزي كه از ما بيرون مي رود،همان انرژي اي را كه هم نوع خودش است دريافت مي كند و چندين برابر ،به ما بر مي گردد. قاون کارمای شما توش چیا نوشته شده؟ تجربه هاتون در این مورد چیه؟ برای مثال من نیت بدی نسبت به کسی ندارم ......ولی در عکسل العمل طرف مقابل هم از کردار من برداشت بدی داره هم خودم ناراحت میشم چرا اینطور؟!! این دیگه به قانون نیوتون ربطی نداره ! به برداشت آدمها از شخصیت آدم داره طرف مقابل اگه حسن نیت داشته باشه مطمئن باشه در مقابل خوبی و صداقتش خوبی خواهد دید ولی در بعضی مواقع خودمم میمونم توش 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ برای مثال من نیت بدی نسبت به کسی ندارم ......ولی در عکسل العمل طرف مقابل هم از کردار من برداشت بدی داره هم خودم ناراحت میشمچرا اینطور؟!! این دیگه به قانون نیوتون ربطی نداره ! به برداشت آدمها از شخصیت آدم داره طرف مقابل اگه حسن نیت داشته باشه مطمئن باشه در مقابل خوبی و صداقتش خوبی خواهد دید ولی در بعضی مواقع خودمم میمونم توش سلام دوست عزیزم. شما قطعا پست شماره 1 و شماره 2 رو با دقت تموم نخوندی و موقع خوندن اونو بدرستی تجسم نکرده ای. مخصوصا پست شماره 2 رو. اگر نه قاونون نیوتن رو نمیتونستی به همین راحتی کنار بزنی. اینجا بحث من نوعی و طرف مقابلم نیست. بحث معدل کلی رفتار های من در کائنات و بازگشت اونا به من هست. البته من سعی میکنم در ادامه بیشتر توضیح بدم. منتها شرطش اینه که با دقت و تجسم ذهنی عمیق خونده بشن. :biggrin: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بومرنگ همون وسيله ي بازي بچه هاست كه به هوا پرتش مي كنند، اون مي ره ، مي چرخه و بعد دوباره به طرف خودشون بر مي گرده! همه ي اعمال و افكار ما ، مثل بومرنگ مي مونن! اون ها وارد چرخه ي زندگي مي شن و بعد دوباره به ما بر مي گردن، چون انرژي امكان نداره از بين بره و فقط تغيير شكل مي ده. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ يه نكته ي خيلي جالب در باره ي كارما اينه كه مثلا" اگه من، به يه نفر بگم حوصله ات رو ندارم لزومي نداره حتما" كارماي من به اين شكل به من بر گرده كه همون آدم اين جمله رو به من بگه! نه! درد آور بودن كارما در همينه كه ممكنه من اين جمله رو از كسي بشنوم كه شنيدنش خيلي برام دردناكتر باشه، تا اون نفر اول! چون ممكنه اگه همون نفر اول اين حرف رو به من بزنه برام مهم نباشه! پس اون رو از زبون كسي مي شنوم كه برام مهم باشه و دردناك!برعكسش هم هست.اگه با محبت كردن كسي رو خوشحال كنيد، ممكنه از كسي عشق و مهر دريافت كنيد كه خيلي خوشحالتون مي كنه! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بومرنگ همون وسيله ي بازي بچه هاست كه به هوا پرتش مي كنند، اون مي ره ، مي چرخه و بعد دوباره به طرف خودشون بر مي گرده! همه ي اعمال و افكار ما ، مثل بومرنگ مي مونن! اون ها وارد چرخه ي زندگي مي شن و بعد دوباره به ما بر مي گردن، چون انرژي امكان نداره از بين بره و فقط تغيير شكل مي ده. خب اگه ما بخواهیم اون انرژی تغییر میکنه دیگه؟؟!! اگه ما که عامل ایجاد اون انرژی تو عرصه عالم هستی هستیم نخواهیم اون انرژی به حدر بره باید چیکار کنیم ؟ خب حتماً میخوای بگی هر چی آدمی بکاره درو میکنه درست ولی بعضی اوقات محصولات آدمی دچار باد و طوفان سیل میشه اونوقت چی؟ آیا با آدمی باید به اعمال خودش بنگره تا ببینه مشکل کار از کجاست؟! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خب اگه ما بخواهیم اون انرژی تغییر میکنه دیگه؟؟!!اگه ما که عامل ایجاد اون انرژی تو عرصه عالم هستی هستیم نخواهیم اون انرژی به حدر بره باید چیکار کنیم ؟ خب حتماً میخوای بگی هر چی آدمی بکاره درو میکنه درست ولی بعضی اوقات محصولات آدمی دچار باد و طوفان سیل میشه اونوقت چی؟ آیا با آدمی باید به اعمال خودش بنگره تا ببینه مشکل کار از کجاست؟! این بحث مربوط به کل زندگی انسان هست و مقطعی نیست. اگه بخوایم برای هر رفتارمون فورا دنبال نتیجه بگردیم , چیزی جز یاس عایدمون نمیشه . چون روال حرکت کائنات رو ما تعیین نمیکنیم. ولی ما از نتیجه رفتار و کردارمون بهره مند میشیم. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ این بحث مربوط به کل زندگی انسان هست و مقطعی نیست. اگه بخوایم برای هر رفتارمون فورا دنبال نتیجه بگردیم , چیزی جز یاس عایدمون نمیشه . چون روال حرکت کائنات رو ما تعیین نمیکنیم. ولی ما از نتیجه رفتار و کردارمون بهره مند میشیم. خب این قانون دوم نیوتونی هم که شما گفتی مربوط میشه به کل زندگی آدمی البته اگه اینطور باشه که انسان دنبال نتیجه هر عملش باشه خیلی خوبه چون بنظر من اگر قدرت درک و فهمش بالا باشه میتونه با اصلاح کردن خودش تو آینده نتایج خوبی رو از رفتارهاش ببینه درسته که ما حرکت کائنات رو تعیین نمیکنیم ولی میتونیم تاثیر گذار باشیم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خب این قانون دوم نیوتونی هم که شما گفتی مربوط میشه به کل زندگی آدمیالبته اگه اینطور باشه که انسان دنبال نتیجه هر عملش باشه خیلی خوبه چون بنظر من اگر قدرت درک و فهمش بالا باشه میتونه با اصلاح کردن خودش تو آینده نتایج خوبی رو از رفتارهاش ببینه درسته که ما حرکت کائنات رو تعیین نمیکنیم ولی میتونیم تاثیر گذار باشیم دقیقا همینطوره. کائنات برای خدمت به ما افریده شدن. هر تصمیمی که تو زندگی بگیریم کمکمان میکنند که موفق بشیم. بقول شما خودمونم باید بخوایم. 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اگه احساس ميكنيد كسي كه دوستش داريد به شما بي محبته، در زندگيتون بگرديدو ببينيد كجا محبتتون رو از كسي كه دوستتون داشته دريغ كرديد! اگه دوستتون بهتون دروغ مي گه فكر كنيد ببينيد كجا به كسي دروغ گفتين يا مي گين؟ اگه خوشحال نيستين، براي خوشحال شدن بايد ديگران روخوشحال كنيد! اگه دلتون مي خواد بهتون كمك كنن بايد به كساني كه مي تونين كمك كنيد! اگه مردم درباره ي شما نادرست قضاوت مي كنند ، ببينيد كجا در باره ي ديگران بد قضاوت كرديد! زياد شنيديد كه هر چيزي بكاري همون رو برداشت مي كني حالا اين جمله رو اين جوري به ياد بسپاريد:فقط آنچه را كه مي خواهيد برداشت كنيد، بكاريد! چی بگم:JC_thinking: به هر حال ممنونم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ چی بگم:JC_thinking:به هر حال ممنونم لازم نیست چیزی بگی. فقط این مطالب رو یه جائی کپی کن و گاهی بخون. اگه ضرر کردی بذار بحساب من. مگه ما همونایی نیستیم که دنبال دمکراسی میگردیم؟ اول باید اینگونه بیاندیشیم بعد به فکر دمکراسی باشیم. دمکراسی رو کسانی دارند که اندیشه هاشون اینچنینی است. هر رفتاری که از ما سر میزنه به خود ما برمیگرده. دیدی دریاچه ارومیه چه جوری جواب بی ملاحظگی های ما رو بهمون پس داد.؟ با طبیعت هم اگه مهربون نباشیم ازمون انتقام میگیره. یعنی هر رفتاری باهاش بکنیم به خودمون بر خواهد گشت. مرسی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده