Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خب من که فقط تعریف کرده بودم ازش که!!!!!!!!!!!!!!همچین میگی چرا اذیتش میکنین انگار که چه بچه مظلومیه این داداشت همینجوری میشنه بی سر و صدا فقطم اذیت میشه، اذیت نمیکنه ها!!!!:icon_pf (34): اینجا اقندر مظلومه...! باور کن نه خدایی دستت درد نکنه.. مهم چاییش بود که رسوندی...:girl_angel: :girl_angel:اصلا من دیگه تو رو چند وقت اذیت نمیکنم... خودت کم بود اذیت میگیری بعد میای بهم میگی تروووووووووووووخدا اذیتم کن... حالا ببین من کی گفتم احساساتی شدم یه لحظه مظلوم گیر میارین دیگه حالا ببینیم و تعریف کنیم ای جووووونم خودمون که رد پامون تو همه ی ماه ها به چشم میخوره... خب حالا چرا کلیدو بره خسیس:icon_razz:... خودشون حس ندارن برن چایی بیارن، الکی میگن کلیدو برده. آشپزخونش اپنه بابا 1
کتایون 15176 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خودشون حس ندارن برن چایی بیارن، الکی میگن کلیدو برده. آشپزخونش اپنه بابا عههههههههههههه ازین امکانات جدیدم دارین؟!!!!!
J/\/\D 420 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بچه ها می گفتن نابغه ای . . . نگو بخاطر اردیبهشتی بودنم بود ما همگی ماه پرستیم (انگلیسیش چی میشه؟ میشه بگیم ناسیونالیستیم؟ یا بگیم مونالیستیم؟ بگذریم) زنده باد هر چی اردیبهشتیه 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بچه ها می گفتن نابغه ای . . . نگو بخاطر اردیبهشتی بودنم بود ما همگی ماه پرستیم (انگلیسیش چی میشه؟ میشه بگیم ناسیونالیستیم؟ یا بگیم مونالیستیم؟ بگذریم) زنده باد هر چی اردیبهشتیه بهههه. جوادجانم که اردیبهشتیه. بچه ها درست میگفتن. می بینم که همه کار درستا اردیبهشتین. البته طبیعی هم هستشا 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 جایی میزنیم به سلامتيه هر چي بچه باحاله که اينجا رو علم کرد ...سلامتی اردیبهشتیا که مثل ماهشون ملسند:icon_gol: 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 به سلامتيه هر چي بچه باحاله که اينجا رو علم کرد ...سلامتی مرداد ماهی ها که مثل ماهشون ملسند 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 به سلامتيه هر چي بچه باحاله که اينجا رو علم کرد ...سلامتی مرداد ماهی ها که مثل ماهشون ملسند مرداد کجاش ملسه تو اوج گرما همه مردار میشنپولامونم ته میکشه 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 مرداد کجاش ملسه تو اوج گرما همه مردار میشنپولامونم ته میکشه خیلی هم خوبههههههههههههههههههههههه:girl_angel: 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 خیلی هم خوبههههههههههههههههههههههه:girl_angel: دیگه چون تویی خوبه دست زیاد نشه دیگه 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 مرداد کجاش ملسه تو اوج گرما همه مردار میشنپولامونم ته میکشه بذار خوش باشن ما اصلاً اسم ماهمونم مشخص میکنه که چه ماهیه. بهشته 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بذار خوش باشن ما اصلاً اسم ماهمونم مشخص میکنه که چه ماهیه. بهشته باز تو صوبت کردی؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بلهمیبینم که جمع بر و بچز جمعه!!! بچه های یکی یکی دارن زیاد میشن حالا که خوش اومدم بیا وسط چرا هرکی از راه میرسه پای منو میکشه وسط 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بچه های یکی یکی دارن زیاد میشن چرا هرکی از راه میرسه پای منو میکشه وسط اسمت بد در رفته
ارسال های توصیه شده