Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خب من که فقط تعریف کرده بودم ازش که!!!!!!!!!!!!!!همچین میگی چرا اذیتش میکنین انگار که چه بچه مظلومیه این داداشت همینجوری میشنه بی سر و صدا فقطم اذیت میشه، اذیت نمیکنه ها!!!!:icon_pf (34): اینجا اقندر مظلومه...! باور کن نه خدایی دستت درد نکنه.. مهم چاییش بود که رسوندی...:girl_angel: :girl_angel:اصلا من دیگه تو رو چند وقت اذیت نمیکنم... خودت کم بود اذیت میگیری بعد میای بهم میگی تروووووووووووووخدا اذیتم کن... حالا ببین من کی گفتم احساساتی شدم یه لحظه مظلوم گیر میارین دیگه حالا ببینیم و تعریف کنیم ای جووووونم خودمون که رد پامون تو همه ی ماه ها به چشم میخوره... خب حالا چرا کلیدو بره خسیس:icon_razz:... خودشون حس ندارن برن چایی بیارن، الکی میگن کلیدو برده. آشپزخونش اپنه بابا 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ خودشون حس ندارن برن چایی بیارن، الکی میگن کلیدو برده. آشپزخونش اپنه بابا عههههههههههههه ازین امکانات جدیدم دارین؟!!!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ عههههههههههههه ازین امکانات جدیدم دارین؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها می گفتن نابغه ای . . . نگو بخاطر اردیبهشتی بودنم بود ما همگی ماه پرستیم (انگلیسیش چی میشه؟ میشه بگیم ناسیونالیستیم؟ یا بگیم مونالیستیم؟ بگذریم) زنده باد هر چی اردیبهشتیه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها می گفتن نابغه ای . . . نگو بخاطر اردیبهشتی بودنم بود ما همگی ماه پرستیم (انگلیسیش چی میشه؟ میشه بگیم ناسیونالیستیم؟ یا بگیم مونالیستیم؟ بگذریم) زنده باد هر چی اردیبهشتیه بهههه. جوادجانم که اردیبهشتیه. بچه ها درست میگفتن. می بینم که همه کار درستا اردیبهشتین. البته طبیعی هم هستشا 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ اهم اهم.... مرداد ماهی هارو عخشهههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ جایی میزنیم به سلامتيه هر چي بچه باحاله که اينجا رو علم کرد ...سلامتی اردیبهشتیا که مثل ماهشون ملسند:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتيه هر چي بچه باحاله که اينجا رو علم کرد ...سلامتی مرداد ماهی ها که مثل ماهشون ملسند 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتيه هر چي بچه باحاله که اينجا رو علم کرد ...سلامتی مرداد ماهی ها که مثل ماهشون ملسند مرداد کجاش ملسه تو اوج گرما همه مردار میشنپولامونم ته میکشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مرداد کجاش ملسه تو اوج گرما همه مردار میشنپولامونم ته میکشه خیلی هم خوبههههههههههههههههههههههه:girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی هم خوبههههههههههههههههههههههه:girl_angel: دیگه چون تویی خوبه دست زیاد نشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مرداد کجاش ملسه تو اوج گرما همه مردار میشنپولامونم ته میکشه بذار خوش باشن ما اصلاً اسم ماهمونم مشخص میکنه که چه ماهیه. بهشته 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بذار خوش باشن ما اصلاً اسم ماهمونم مشخص میکنه که چه ماهیه. بهشته باز تو صوبت کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ جانم کی منو صدا زد؟ بههه. تو هم؟ خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بله میبینم که جمع بر و بچز جمعه!!! لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بههه. تو هم؟ خوش اومدی حالا که خوش اومدم بیا وسط 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بلهمیبینم که جمع بر و بچز جمعه!!! بچه های یکی یکی دارن زیاد میشن حالا که خوش اومدم بیا وسط چرا هرکی از راه میرسه پای منو میکشه وسط 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بچه های یکی یکی دارن زیاد میشن چرا هرکی از راه میرسه پای منو میکشه وسط اسمت بد در رفته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده