- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: دستش درد نکنه.... کلی بهش زحمت دادیم بنده خدا رو...ظرفا رو کی شست؟؟؟؟؟ همش یه دستش به غذا و چایی بود یه دستش به چادرش که از سرش نیفته ازونجایی که خیلی مهمون نوازین نزاشت ما حتی تو آشپزخونه بیایم همه ظرفا رو خودش شست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ اردیبهشتی همینه دیگه.... همیشه پر تلاش و زحمت کش 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ اومدم یه چایی قهوه ای چیزی بزنیم دور هم... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: اومدم یه چایی قهوه ای چیزی بزنیم دور هم... کتی منم هستم :hapydancsmil: چند کیلو سبزی هم می گرفتی بشینیم دور هم غیبت کنیم 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: اومدم یه چایی قهوه ای چیزی بزنیم دور هم... مسئول چای و قهوه اینجا محمده...کلید آشپزخونه هم دست خودشه محمد کجایی... بیا ...ملت چایی میخان 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Construction گفته است: مسئول چای و قهوه اینجا محمده...کلید آشپزخونه هم دست خودشهمحمد کجایی... بیا ...ملت چایی میخان :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ پشه؟؟؟؟؟ کجایییی؟ مهمونا اومدنا... چاییات مثل دیروز سرش خالی نباشه ها 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Construction گفته است: مسئول چای و قهوه اینجا محمده...کلید آشپزخونه هم دست خودشهمحمد کجایی... بیا ...ملت چایی میخان Anooshe گفته است: پشه؟؟؟؟؟ کجایییی؟مهمونا اومدنا... چاییات مثل دیروز سرش خالی نباشه ها پ شما اونوقت اینجا اردیبهشتی نیستین هیچ کدوم؟ لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: پ شما اونوقت اینجا اردیبهشتی نیستین هیچ کدوم؟ چاییای تو یه صفای دیگه داره باور کن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Anooshe گفته است: چاییای تو یه صفای دیگه داره باور کن الان باور کردم 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: الان باور کردم چه خوچگل شدی ماشاا... هزار ماشاا... به زنم به تخته ...گوش شیطون کر... فوووووووووووووووت فووووووووووووووووووووووووت 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Anooshe گفته است: چه خوچگل شدی ماشاا... هزار ماشاا... به زنم به تخته ...گوش شیطون کر... فوووووووووووووووت فووووووووووووووووووووووووت ای بابا... بنده خدا این همه براتون زحمت کشید... چایی اوورد.... چرا اذیتش میکنین داداشمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Anooshe گفته است: چه خوچگل شدی ماشاا... هزار ماشاا... به زنم به تخته ...گوش شیطون کر... فوووووووووووووووت فووووووووووووووووووووووووت از لج تو هم که شده این دفعه یه چایی میارم که نگاه نکرده تموم بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: ای بابا... بنده خدا این همه براتون زحمت کشید... چایی اوورد....چرا اذیتش میکنین داداشمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایول. همون اول گفتم کار درستیا. یه ذره قدر نمیدونن که 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: یه ذره قدر نمیدونن که بابا ما شرمنده شدیم اومدیم خودتونو ببینیم همش تو آشپزخونه بودی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ S.Tabassom گفته است: بابا ما شرمنده شدیم اومدیم خودتونو ببینیم همش تو آشپزخونه بودی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ Mohammad.A گفته است: ایول. همون اول گفتم کار درستیا. یه ذره قدر نمیدونن که لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: ای بابا... بنده خدا این همه براتون زحمت کشید... چایی اوورد....چرا اذیتش میکنین داداشمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب من که فقط تعریف کرده بودم ازش که!!!!!!!!!!!!!! همچین میگی چرا اذیتش میکنین انگار که چه بچه مظلومیه این داداشت همینجوری میشنه بی سر و صدا فقطم اذیت میشه، اذیت نمیکنه ها!!!!:icon_pf (34): اینجا اقندر مظلومه...! باور کن Mohammad.A گفته است: از لج تو هم که شده این دفعه یه چایی میارم که نگاه نکرده تموم بشه نه خدایی دستت درد نکنه.. مهم چاییش بود که رسوندی...:girl_angel: :girl_angel:اصلا من دیگه تو رو چند وقت اذیت نمیکنم... خودت کم بود اذیت میگیری بعد میای بهم میگی تروووووووووووووخدا اذیتم کن... حالا ببین من کی گفتم Mohammad.A گفته است: ایول. همون اول گفتم کار درستیا. یه ذره قدر نمیدونن که احساساتی شدم یه لحظه 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۰ S.Tabassom گفته است: کتی منم هستم :hapydancsmil: چند کیلو سبزی هم می گرفتی بشینیم دور هم غیبت کنیم ای جووووونم خودمون که رد پامون تو همه ی ماه ها به چشم میخوره... Construction گفته است: مسئول چای و قهوه اینجا محمده...کلید آشپزخونه هم دست خودشهمحمد کجایی... بیا ...ملت چایی میخان خب حالا چرا کلیدو بره خسیس:icon_razz:... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده