One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ می بینم چــــــــــــــــــرا ما با هم نمی سازیم.....!!!!!!!!!!!!!!!....نگو تو گلی منم که گلم با هم میشیم گل منگولی!البته منظورم همون گل گلی بود!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ :camera2: گفتم بچه هاي ارديبهشتي هم خيلي زرنگ هستن هم هنرمند با روحيه لطيف بهاري! بيان يه حركت هنري بزنن ديگه!!! بدوييد بيايد اينجا:guntootsmiley2: http://www.noandishaan.com/forums/thread109644-9.html#post1181621 اردي بهشتيا خوش باشيد :w63: 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ چرا؟ آخه شما سومین فردی هستی که 29.2.69 به دنیا اومده. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ که ، ﻣﺘﻮﻟﺪﯾﻦ 11 ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺬﺍﺏ ﺗﺮ و ﺑﺎ ﻣﻌﺮﻓﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺘﯿﺎ ﻫﺴﺘﻦ... . . . . ... . . . . . . . . ﺩﺭﻭﻍ ﺳﯿﺰﺩﻩ :))))) :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ درود ودو صد درود مرداد ماهیا یه دونه باشن بله بله ------- درکل رابطه مرداد ماهی ها با اردی بهشتی ها خوبه.... من چرا به اینجا دعوت شدم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اینم به خاطر رو کم کنی این دی ماهیااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یکی از بدی های اردیبهشتیا اینه که نمیتونن بد باشن! ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻦ با هرﮐﺲ ﻣﺜﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻓﺘﺎر کنن..! 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یکی از بدی های اردیبهشتیا اینه که نمیتونن بد باشن!ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻦ با هرﮐﺲ ﻣﺜﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻓﺘﺎر کنن..! بازم میگم واسه تاکید بیشتر: عاشق خودمونم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ یکی از بدی های اردیبهشتیا اینه که نمیتونن بد باشن!ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻦ با هرﮐﺲ ﻣﺜﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻓﺘﺎر کنن..! بازم میگم واسه تاکید بیشتر: عاشق خودمونم 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ ١٤ فروردين ساعت ١٤ پيوند ريه در (يك دختر جوان) ١٤ فروردين ساعت ١٧ پيوند قلب (يك مرد ٣٦ ساله) ١٥ فروردين ساعت ٢ بامداد پيوند كبد (يك پسر جوان ٢٤ ساله) همچنين دوكليه دیروز به پيوند رسيد. بقيه اعضاء اهداء شده يا در حال پيوند مى باشن يا در بانكهاى مربوط به خود نگهدارى ميشود. عسل بدیعی متولد 19 اردیبهشت 1356 وفات 12 فروردین 1392 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ يه ارديبهشتي وقتي غصه داره ... سوال نکن ازش ، فقط به آغوش بکشش ! وقتي خوب شد ... بازم سوال نکن ، بذار فراموش کنه... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ﺍﻋﺘﻤﺎد اردیبهشتیا ﺍﻟﻤﺜﻨﯽ ﻧﺪﺍﺭه، ﻭﻗﺘﯽ رفت ﺩﻳﮕﻪ ﺭفته .... 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشت ســـــــــخـــــت نزدیکه آخ که چقد کادو بگیریــــــــــــــــمممم:hapydancsmil::626gdau::happy::w70::4uboxsmiley::cakesmileyf: 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ می توان خدا را در قلب یک اردیبهشتی یافت!! چون آنها بی هیچ توقعی مهربانند... 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ ﺧــﺪﺍﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﺳﺮﻣﺎﻱ ﺑﻬـــــ♥ــﺎﺭ ﺯﻣﻴــــــﻦ ﺭﺍ ﺷﺴﺖ ... ﮔﻠـــــــﻬﺎ ﺭﺍ ﻋﻄﺮﺁﮔﻴــــﻦ ﮐﺮﺩ .... ﻫــــﻮﺍ ﺭﺍ ﺩﻟﭙﺬﻳــــﺮ ﺳﺎﺧﺖ .... ﺁﺳﻤـــــﺎﻥ ﺭﺍ ﺁﺑـﻲ ﺗﺮ ﻧﻤــﻮﺩ .... ... ﺯﻳــﺮﺍ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫـــﺪ ﻧﻮﻳـــﺪ ﺑﺪﻫﺪ .... ♥ﺍﺭﺩﻳﺒﻬــــــ♥ـﺸﺖ♥ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﺳــﺖ ....... 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ برای تاکید بیشتر میگــــــــــــــــــم به قول سحری عاشق خودمونم 8 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرا رسیدن زیباترین ماه سال بر همه ی متولدین اردیبهشت مبارک باد 1/2/1392 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز اول اردیبهشت روز بزرگ داشت سعدی و همچنین اول تا هفتم اردیبهشت هفته شیراز هست مبارک ....مبارک 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داغ دلم تازه شد دوست من هم متولد هفت اردیبهشته اما من نمیتونم بهش تبریک بگم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها چرا خرداد ماهی ها یه جا ومکان ندارن؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده