Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ 24 و 25 اردیبهشت که زیاد با هم اختلاف زمانی ندارن.خودم همزادت میشم عیزم آخ جون همزاااد..... 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ محمد قول داده به منباسبت فرا رسیدن این ماه خجسته بچه های متولد ماه بهشت رو ناهار می ده برای ما هم ک تهران نیستیم راهمون دوره بی زحمت پست کنن.... 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ محمد قول داده به منباسبت فرا رسیدن این ماه خجسته بچه های متولد ماه بهشت رو ناهار می ده دی ماهیا رو هم قرارِ دعوت کنه 3 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ منم 29 ارديبهشت 69 به دنيا اومدم 1:30 بعد از ظهر 5 لینک به دیدگاه
mina70 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ من هم افتخار داشتم که در روز24 اردیبهـــــــــــــــشت متولد شم. اگه تعریف از خود حساب نشه، دخترهای اردیبهشتی واقعا خیلی خوب هستن...:girl_angel: 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ محمد قول داده به منباسبت فرا رسیدن این ماه خجسته بچه های متولد ماه بهشت رو ناهار می ده من بعیــــــــــــد میدونم. 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ من هم افتخار داشتم که در روز24 اردیبهـــــــــــــــشت متولد شم. اگه تعریف از خود حساب نشه، دخترهای اردیبهشتی واقعا خیلی خوب هستن...:girl_angel: آخ جووووون همزاد پیدا کردم:hapydancsmil: خوشبختم منم 24اردیبهشتم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من بعیــــــــــــد میدونم. نه ندون ما می تونیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ منم 29 ارديبهشت 69 به دنيا اومدم 1:30 بعد از ظهر :imoksmiley::imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ من هم افتخار داشتم که در روز24 اردیبهـــــــــــــــشت متولد شم. اگه تعریف از خود حساب نشه، دخترهای اردیبهشتی واقعا خیلی خوب هستن...:girl_angel: اصلا نیـــــازی به گفتن نبود.اینو همه میدونن 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ نه ندونما می تونیم بلــــــــــــه . خوبی پری جون.از اخرین باری که باهات حرف زدم خیلی گذشته.فکر میکردم دیگه انجمن نمیای 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ درود ودو صد درود مرداد ماهیا یه دونه باشن 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مارک زاکربرگ خالق فیسبوک؛ جوانترین ثروتمند دنیا ، متولد 24 اردیبهشت 1363 واقعا دیگه حرفی برای گفتن میمونه؟ :) 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مارک زاکربرگ خالق فیسبوک؛ جوانترین ثروتمند دنیا ، متولد 24 اردیبهشت 1363 واقعا دیگه حرفی برای گفتن میمونه؟ :) هميشه استثناءها رو در نظر بگيريد! 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مارک زاکربرگ خالق فیسبوک؛ جوانترین ثروتمند دنیا ، متولد 24 اردیبهشت 1363 واقعا دیگه حرفی برای گفتن میمونه؟ :) ایول یه همزاد خارجکی هم پیدا کردم اصن متولد 24اردیبهشتیا همشون باهوش و ذکاوت فراوان هستن 7 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ :imoksmiley::imoksmiley: چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ که ، ﻣﺘﻮﻟﺪﯾﻦ 11 ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺬﺍﺏ ﺗﺮ و ﺑﺎ ﻣﻌﺮﻓﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺘﯿﺎ ﻫﺴﺘﻦ... . . . . ... . . . . . . . . ﺩﺭﻭﻍ ﺳﯿﺰﺩﻩ :))))) 7 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ Nyc جان عزیز اردیبهشتیا یه کمم زود قاطی می کننا............با این دروغ 13 داری با جوونیت بازی می کنیا........پسل بد......تو هم اریبهشتی هستی شیطون؟! 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ Nyc جان عزیز اردیبهشتیا یه کمم زود قاطی می کننا............با این دروغ 13 داری با جوونیت بازی می کنیا........پسل بد......تو هم اریبهشتی هستی شیطون؟! مگه نمیبینی چقدر گلم 2 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ مگه نمیبینی چقدر گلم می بینم چــــــــــــــــــرا ما با هم نمی سازیم.....!!!!!!!!!!!!!!!....نگو تو گلی منم که گلم با هم میشیم گل منگولی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده