pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ مي بينم كه نم نمك از راه مي رسد بهشت 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ چه پپسیم برا خودشون وا میکنن خدا 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ چه پپسیم برا خودشون وا میکنن خدا از بس ما اردیبهشتیا خوبیم چه کنیم دیگه هی حقایق رو میگم ... 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ مي بينم كه نم نمك از راه مي رسد بهشت خوشبحالِ میــــــنا تو چی میگی این وسط دیگه ما الان اسپم نمی کنیم، تو هم اسپم نکن یکی تو اسپم نمیکنی یکی من من اومدم بگم گه فقط دی 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یه اردیبهشتی به اسپمرها ها اخطار نمیده یه ضرب اخراج میکنه 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ از بس ما اردیبهشتیا خوبیم چه کنیم دیگههی حقایق رو میگم ... آقا دروغه دروغه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یه اردیبهشتی به اسپمرها ها اخطار نمیده یه ضرب اخراج میکنه یعنب الان میخواین خودتونو اخراج کنین 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یه اردیبهشتی به اسپمرها ها اخطار نمیده یه ضرب اخراج میکنه کارِ خوبی میکنه ولی چجوری میخوای ممد ادمینو اخراج کنی؟ 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ هرکسی غیر اردیبهشتی تو این تایپک صوبت کنه کلهم اسپم محسوب میشه... بخصوص اگر دی ماهی باشه مگر آنجایی که صوبت در مدح و وصف خوبیهای اردیبهشتی ها باشد.... 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یاشاسیـــــــــــــــــــــــــــن اردیبهشت اوشاخلاره!:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ یاشاسیـــــــــــــــــــــــــــن اردیبهشت اوشاخلاره!:hapydancsmil: الان ترجمه میفرمایید..... اینکه گفتی از صفات خوب اردیبهشتی ها بود دیگه 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ الان ترجمه میفرمایید.....اینکه گفتی از صفات خوب اردیبهشتی ها بود دیگه معلومه از صفات خوبشون بود خودمم اردیبهشتیم! گفتم زنده باشن بچه های اردیبهشت!:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم اردیبهشت ماهی می باشم. 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ منم اردیبهشت ماهی می باشم. منم دی ماهی می باشم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ هرکسی غیر اردیبهشتی تو این تایپک صوبت کنه کلهم اسپم محسوب میشه... بخصوص اگر دی ماهی باشه مگر آنجایی که صوبت در مدح و وصف خوبیهای اردیبهشتی ها باشد.... تا دلتم بخواد دی ماهی اومده داره توو تاپیکتون حرف میزنه :w31: اردیبهشتیا خیلی عجیب غریبن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ تا دلتم بخواد دی ماهی اومده داره توو تاپیکتون حرف میزنه :w31:اردیبهشتیا خیلی عجیب غریبن عجیب غریب چیه؟؟ تعریفه آیا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشتی ها رو عشقه:(87)::persiana__hahaha: 25اردیبهشتم نبود کسی؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ عجیب غریب چیه؟؟تعریفه آیا؟؟ کمی تا حدودی منظورم اینه که معلوم نیست چجورن.. ولی خدایی...ادمای خوبین..اما اگه از کسی ناراحت بشن سخت میشه از دلشون دراورد خواهر خودم اردیبهشتیه.... باهم کل کل و دعوا رو همیشه داریم...اما زوود هم اشتی میکنیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشتی ها رو عشقه:(87)::persiana__hahaha: 25اردیبهشتم نبود کسی؟؟؟ به به سحر بانو. منم 29:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ کمی تا حدودی منظورم اینه که معلوم نیست چجورن.. ولی خدایی...ادمای خوبین..اما اگه از کسی ناراحت بشن سخت میشه از دلشون دراورد خواهر خودم اردیبهشتیه.... باهم کل کل و دعوا رو همیشه داریم...اما زوود هم اشتی میکنیم اینو تایید میکنم.من خودم دوست ندارم باکسی قهر باشم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده